• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar hemen kendimden bahsedeyim :)
25 yaşında 1 kız çocuk annesiyim istanbul da yaşıyorum doğumda aldığım 10 kiloyu vermek istiyorum.
Aynı zamanda kamuda çalışıyorum. Ev-iş derken 10 kilo kendiliğinden gitti ama daha vermem lazım kendimi mutsuz hissediyorum. Dün itibari ile pilatese başladım evde çocuk uyuduktan sonra yapıyorum. Bakalım faydasını görecek miyim :)
Bu arada 1.60 boy 60 kiloyum hedef 50 :))
Takım kuralları neler? Bir de bnde sizleri tanısam :))

25 yaşında 1 kız çocuk annesiyim istanbul da yaşıyorum doğumda aldığım 10 kiloyu vermek istiyorum.
Aynı zamanda kamuda çalışıyorum. Ev-iş derken 10 kilo kendiliğinden gitti ama daha vermem lazım kendimi mutsuz hissediyorum. Dün itibari ile pilatese başladım evde çocuk uyuduktan sonra yapıyorum. Bakalım faydasını görecek miyim :)
Hoşgeldin benimde bir bebeğim var ama bana kiloları o aldırmadı. Ben evlendiğimde 10 kilo aldım bir yılda beş kiloda hamilelikten eser 15 kilo etti. Bu sene içinde 76ya kadar düştüm ama ne ara almışım 4 kiloyu bilmem. Şimdi 80 kiloyum boy:1.70 yaş:24. En çok da yüzüm 24 fiziğim 44 gösterdiği için kilo vermek istiyorum. Sana da başarılar arkadaşım bana da tabii. :)

Bugünkü menüm
Sabah
5 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Çeyrek ekmek
Domates salatalık
2 sivri biber (kendim yetiştiriyorum:)

Ara
Bir fincan kahve
Bir kurabiye

Öğlen
Misafirlikte
3 bardak çayla 4 tane kurabiye

Ara
Yağsız kısır bir kase
Bir bardak çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek

Akşam onda eşim sofra kurdurdu dayanamadım oturdum herşeyden birer ikişer kaşık aldım :(

Su 2 lt spor yok

Günaydin simdiden

Aydasu seni çok iyi anlıyorum canım hatta aynıyım hatta senin ebiş var bari oyalar biraz seni gecendw dedigim gibi oturup. Düşunme yogunlaşma arkadas edin çok güzel dostluklar kuruluyor kardeş gibi elbet bitecek napalım

Bijom okulmu yoruyor seni bu kadar işe baslama durumun vardi omu çikma takimdan gelebildigin kaar gel sende dukan nasıl gidiyor

Damla sende yeni ugraşlar edin hepimiz yaşıyoruz o tarz sıkıntılar sen niyetini sabrını Allah rızası için al gœr bak nasıl farklılaşacak işler

Nazlım sende dönmüssün hoş geldin efecige gecmis olsun

Aebwnim çok yorulmus gelememiş

Seummu canım bu kadar kararsız ve karamsar olma yap ve mutlulugunu yaşa sonra ben gibi pişman olma güzel yaşlarımı şişko geçirdim diye

Minacım sende hoş geldin

Menum
Sabah 2 yumurta ile peynirli omlet zeytin biber ayran kuruyemiş 3 günkurusu kayısı

Akşam yemedim misafirluge gidecegimiz icin tebdiren samimi olmadim biri azda olsa yemek lazım ayıp olurdu

1 kücük dilim pasta 1 turk kahvesi azcık meyve gelince süt içtim sekerim dengelensin diye

Su bugün iyi içtim 3 litre ve 1 saat bisikletimle spor yaptım

dunku menüm

sabah 1 poğaça
1/2 domates
1 salatalık

ogle
3 kasık bulgır 1 kasık tursu kavurması

ara
yok
aksam
buğday çorbası
3 kasık sulu köfte
1 kasık bulgur
1 dılım ekmek

Günaydın canlarımmm.hepimiz için güzel ve hayırlı bir cuma olsun.sonuçlarınız hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.ben listede deyilim ama bildirim yapayım sora geçmişe dönücem...
geçen hafta 61.200falandım
bu hafta 59.500
fark 1.700
e diyetini sıkı tutar,deyilenleri dinlersen,sporumu yapıp suyunu içersen böyle olur kızlar...

Günaydin simdiden

Aydasu seni çok iyi anlıyorum canım hatta aynıyım hatta senin ebiş var bari oyalar biraz seni gecendw dedigim gibi oturup. Düşunme yogunlaşma arkadas edin çok güzel dostluklar kuruluyor kardeş gibi elbet bitecek napalım

Bijom okulmu yoruyor seni bu kadar işe baslama durumun vardi omu çikma takimdan gelebildigin kaar gel sende dukan nasıl gidiyor

Damla sende yeni ugraşlar edin hepimiz yaşıyoruz o tarz sıkıntılar sen niyetini sabrını Allah rızası için al gœr bak nasıl farklılaşacak işler

Nazlım sende dönmüssün hoş geldin efecige gecmis olsun

Aebwnim çok yorulmus gelememiş

Seummu canım bu kadar kararsız ve karamsar olma yap ve mutlulugunu yaşa sonra ben gibi pişman olma güzel yaşlarımı şişko geçirdim diye

Minacım sende hoş geldin

hoşbuldum kütocuğum .sağol canım şimdi biraz daha iyi çok şükür . tek sorunumuz hiç birşey yemiyor en çok sevdiği öğün olan kahvaltıyı bile yemiyor :(

Günaydın canlarımmm.hepimiz için güzel ve hayırlı bir cuma olsun.sonuçlarınız hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.ben listede deyilim ama bildirim yapayım sora geçmişe dönücem...
geçen hafta 61.200falandım
bu hafta 59.500
fark 1.700
e diyetini sıkı tutar,deyilenleri dinlersen,sporumu yapıp suyunu içersen böyle olur kızlar...

günaydın damlacığım . tebrik ederim
beni bu haftalık idare edin olurmu haftaya tam gaz aranızdayım İNŞALLAH

günaydın . vede hayırlı cumalar dilerim..:KK68:

nazlışım goluşa geçmişler olsun . tez zamanda iyileşir inşallah ...

***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / 66.5 / 0.0 / %. )
mersa ( 87 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 75 / / / % )

bijoux ( / / / % )

7.TAKIM ORTALAMASI:%

bu hafta sabitim efenim .. şükür u karmaşada kilo almadan atlatmışım ......
damlacım dün aç yattım cancazım :p
nasıl yorgunum anlatamam . kendi misafirim sonra da dünki baklava dolmalar derken akşa uyuyamadım yorgnluktan .. sanırım yaşlanıyorum :KK23: eskiden olsa tınlamazdım hiç:63:

bir de biliyorsunuz benim bu cuma kaptanlık için iki haftalık deneme sürem de bitiyor.bunun için de bir karar verelim lütfen.yani sizce ne yapmalıyım?dün de kaptanımıza özelden yazdım ama geri dönmedi daha.öncelikle onun fikri önemli.yani burada bana ihtiyaç varmı diye.siz de fikirlerinz yazsanız sevinirim. birlikte bir karar çıkaralım.
damlacım dün bijomlada konuştum , kendisi burayada yazmış .. karar kendisinin saygı duyarım .ama burda hep gözüm araycak eski arkadaşlarımı :KK43:. hayırlısı diyelim .....

senin kaptanlık işine gelince yok ben seni kaptan olarak istemiyom sen adamı çok sıkıyon, ben bu kadar zora gelemem :KK70::KK70::KK70: :KK70::KK70:
cancazım kaptanlık işini hak ettin sen , bijomda kaptanlıgı bıraktıgıa göre bizimde sana ihtiyacımız var :KK60: sende kabul edersen tabiki:KK19:.
paylaşım alanına yazarım ben.... ilk içratın kendine yardımcı bulmak olacak :KK56: hayırlı olsun :KK36:

damlacım kararın nedir 7. takım kaptanlıgı hakkında ona göre paylaşıma yazıcam ....

iyi akşamlar herkese
damlacım kaptan olabilirsin bence. gerekli yeterliliğin de var. benim için problem yok..
beni de yarışmadan ayrıldı yazarsın çünkü buraya hakatten vakit ayıramıyorum. sabahtan beri anca eve geldim. yorgunluktan geçmişi de okumaya halim yok uyuyacağım..
ama yine gelip yazarım yazabildiğim kadar.. öyle elveda demiyorum...
Teşekkürler canım,kalsaydın da olurdu canım ya.ikimiz birlikde idare ederdik.sen zaten izinliydin ya tatlım,listeye eklemiyorum seni.ne zaman istersen gel canım.
tamam kuzum.kilon çok da fazla deyilmiş bence.kuralları kaptanlığım kesinleşince güncelliycem canım.şimdilik her akşam yediyini içdiyini rapor et,bize uymaya çalış,istediyini sora bilirsin.
Bugünkü menüm
Sabah
5 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Çeyrek ekmek
Domates salatalık
2 sivri biber (kendim yetiştiriyorum:)

Ara
Bir fincan kahve
Bir kurabiye

Öğlen
Misafirlikte
3 bardak çayla 4 tane kurabiye

Ara
Yağsız kısır bir kase
Bir bardak çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek

Akşam onda eşim sofra kurdurdu dayanamadım oturdum herşeyden birer ikişer kaşık aldım :KK43:

Su 2 lt spor yok
tahmim edersin ki iyi deyil kuzum.ama düzelicek inşallah.senin kilon kaçdı?
Menum
Sabah 2 yumurta ile peynirli omlet zeytin biber ayran kuruyemiş 3 günkurusu kayısı

Akşam yemedim misafirluge gidecegimiz icin tebdiren samimi olmadim biri azda olsa yemek lazım ayıp olurdu

1 kücük dilim pasta 1 turk kahvesi azcık meyve gelince süt içtim sekerim dengelensin diye

Su bugün iyi içtim 3 litre ve 1 saat bisikletimle spor yaptım
e kütom pasta cıss ama sen zaten dengelemişsin işte..
kılo bıldırımım başlanın 94 bıtıs 93,5 hesabı nasıl yapıyoduk unuttum :S
senin katılımın iyi olmadığı için zaten bu haftada deneme süren devsm edecek.bir de ilk haftaya göre verdiyin kilo da çok az.e menülerden haberim yok ki.yazsan da fikir bildirsek...
dunku menüm

sabah 1 poğaça
1/2 domates
1 salatalık

ogle
3 kasık bulgır 1 kasık tursu kavurması

ara
yok
aksam
buğday çorbası
3 kasık sulu köfte
1 kasık bulgur
1 dılım ekmek
canım benim bulgurin yanında ekmek yenmez,hem de buğday çorbası da var.poğaça cıs,salata yok.iyi deyil canım benim bir az daha dikkat...
günaydın damlacığım . tebrik ederim
beni bu haftalık idare edin olurmu haftaya tam gaz aranızdayım İNŞALLAH
inşallah canım.bizim de güzel kilo vermelere ihtiyacımız var.lütfen dikkat et ve ver kiloları..
***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / 66.5 / 0.0 / %. )
mersa ( 87 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 75 / / / % )

bijoux ( / / / % )

7.TAKIM ORTALAMASI:%

bu hafta sabitim efenim .. şükür u karmaşada kilo almadan atlatmışım ......
damlacım dün aç yattım cancazım :p
nasıl yorgunum anlatamam . kendi misafirim sonra da dünki baklava dolmalar derken akşa uyuyamadım yorgnluktan .. sanırım yaşlanıyorum :KK23: eskiden olsa tınlamazdım hiç:63:
buna da şükür o zaman ablam.gprdün mübeni bak seni dinledim gitti kilolar.hem de 1700 haaa...

damlacım kararın nedir 7. takım kaptanlıgı hakkında ona göre paylaşıma yazıcam ....
Kaptanlık işine de tabiki evvvvet diyorum ne diycem.zaten kaptan olmak istiyordum.e bi de kaynaştığım bir takımda olmam çok güzel.senden iyi yardımcımı olur ablam.bana yardımcı olurmusunnn?senlen çok iyi ikili oluruzzz...

Teşekkürler canım,kalsaydın da olurdu canım ya.ikimiz birlikde idare ederdik.sen zaten izinliydin ya tatlım,listeye eklemiyorum seni.ne zaman istersen gel canım.

tamam kuzum.kilon çok da fazla deyilmiş bence.kuralları kaptanlığım kesinleşince güncelliycem canım.şimdilik her akşam yediyini içdiyini rapor et,bize uymaya çalış,istediyini sora bilirsin.

tahmim edersin ki iyi deyil kuzum.ama düzelicek inşallah.senin kilon kaçdı?

e kütom pasta cıss ama sen zaten dengelemişsin işte..

senin katılımın iyi olmadığı için zaten bu haftada deneme süren devsm edecek.bir de ilk haftaya göre verdiyin kilo da çok az.e menülerden haberim yok ki.yazsan da fikir bildirsek...

canım benim bulgurin yanında ekmek yenmez,hem de buğday çorbası da var.poğaça cıs,salata yok.iyi deyil canım benim bir az daha dikkat...

inşallah canım.bizim de güzel kilo vermelere ihtiyacımız var.lütfen dikkat et ve ver kiloları..

buna da şükür o zaman ablam.gprdün mübeni bak seni dinledim gitti kilolar.hem de 1700 haaa...

damlacığım ben bir başlasam öyle kilolar vericemki ama bu hafta hastalık falan derken dengeler bozuldu spora sadece 1 gün gidebildim haftaya komple spora gidicem İNŞALLAH

Back
X