• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanlık işine de tabiki evvvvet diyorum ne diycem.zaten kaptan olmak istiyordum.e bi de kaynaştığım bir takımda olmam çok güzel.senden iyi yardımcımı olur ablam.bana yardımcı olurmusunnn?senlen çok iyi ikili oluruzzz...
cık damlacım . ben o işlere hiç sokma .. yardımcı olacak olsam kaptan olurdum zamanındada zaten ... ben biraz titizim senin gibi bu konularda sorumluluk aldıysam vakit ayırım herşeyi tam yapmak isterim .. çok fırsat vede teklif oldu bu konuda ama ben şu durumda yapamam . teşekkür ederim ..
ama kayıtlarda olmasada ben hep ,her şeyde yardımcınım bunu biliyorsun :KK19:
tekrar hayırlı osun kaptanlıgın :KK60:

damlacığım ben bir başlasam öyle kilolar vericemki ama bu hafta hastalık falan derken dengeler bozuldu spora sadece 1 gün gidebildim haftaya komple spora gidicem İNŞALLAH
Tamam o zamam bu hafta senden attack bekliyorum kuzum...

cık damlacım . ben o işlere hiç sokma .. yardımcı olacak olsam kaptan olurdum zamanındada zaten ... ben biraz titizim senin gibi bu konularda sorumluluk aldıysam vakit ayırım herşeyi tam yapmak isterim .. çok fırsat vede teklif oldu bu konuda ama ben şu durumda yapamam . teşekkür ederim ..
ama kayıtlarda olmasada ben hep ,her şeyde yardımcınım bunu biliyorsun :KK19:
tekrar hayırlı osun kaptanlıgın :KK60:
Tahmin etmişdim öyle olduğunu,yani benden önce de teklif eldığını.o zaman ben kaptan oluyorum yardımcı da bakarız daha.kızlarla bir kendimize gelelim.inşallah fırsat bulduğum anda takım kurallarını yenileyip,yeni kurallarla gelicem...çok heyecanlandım çok.inanın bana kendimi bir işe girmiş gibi hiss ettim...

İyi geceler kızlar hemen kendimden bahsedeyim :)
25 yaşında 1 kız çocuk annesiyim istanbul da yaşıyorum doğumda aldığım 10 kiloyu vermek istiyorum.
Aynı zamanda kamuda çalışıyorum. Ev-iş derken 10 kilo kendiliğinden gitti ama daha vermem lazım kendimi mutsuz hissediyorum. Dün itibari ile pilatese başladım evde çocuk uyuduktan sonra yapıyorum. Bakalım faydasını görecek miyim :)
Bu arada 1.60 boy 60 kiloyum hedef 50 :))
Takım kuralları neler? Bir de bnde sizleri tanısam :))
tekrar hoşgeldin mina....
o kalan kilolarındanda kurtulman dilegiyle ..... gereken kuralları damla yazar sana .ama ilk kural paylaşım ...
kısaca kendimi tanıtıram, milatdan öncedir buralardayım 7. takımdada çok eski olmasamda ... zamanında hedefine ulaşmış biriyim . aldıgım biraz fazlalıgıda vermeye çalışıyorum işte .. 38 yaşındayım 3de yavrum var .

Tahmin etmişdim öyle olduğunu,yani benden önce de teklif eldığını.o zaman ben kaptan oluyorum yardımcı da bakarız daha.kızlarla bir kendimize gelelim.inşallah fırsat bulduğum anda takım kurallarını yenileyip,yeni kurallarla gelicem...çok heyecanlandım çok.inanın bana kendimi bir işe girmiş gibi hiss ettim...
bu heyacanın hiç yok olmasın damlacım ....:KK55:
he bide yeni kurallarda biraz insaflı ol kız emi ,benide düşün hahayyyy:p

damlacım küto giremezse geçen gün 74 oldugunu yazmıştı bana . regl gelecek şişim ama inceldim baya demişti .. eger listeyi ekleyne kadar gelmezsse 74 olrak yazabilirsin .....

birde mersa ve mustangım var 2 haftadır cumaları ben ulaşıp soruyorum ama bu iş zorlamayla olmuyor , kendileri gelirse konuşuşur gelmezlerse kaptan sensin , kendi istegiyle ayrıldı yaz istersen arkadaşları tekrar gelmek istediklerinde sorun olmasın ........

yahu işler beni bekler . bugun brde sohbetim var fazla kalamıycam ..
aklımda kalanları yazayım ...

aydasu canım benim sıkıntılarını anlıyorum ama bedişin yazdıklarına katılıyorum ... insan sevdikleriyle beraberse her yerde mutlu olmalı .. eşinle çoçugunla mutlu oldugunu hiiset hayatı kendine zehir etme ...

seum bune umutsuzluk diyet konusunda canım ya .... evet bencede karar vermelisin ama bunun için aynanın karşına geç 38 beden kendini görmekmi seni daha mutlu eder yoksa 1 dakkalık agzındaki tatmı ?????????????????????? buna sen karar veeceksin bu hafta ... ben senin yerinde olsam geçiçi tatları değil kalıcı 38 bedeni şeçerdim çünkü onun tadı bir başkaaaaaaaaa......hai menülerini toparla bak benden demesi damla sopalar hepimizi he

damlacım küto giremezse geçen gün 74 oldugunu yazmıştı bana . regl gelecek şişim ama inceldim baya demişti .. eger listeyi ekleyne kadar gelmezsse 74 olrak yazabilirsin .....

birde mersa ve mustangım var 2 haftadır cumaları ben ulaşıp soruyorum ama bu iş zorlamayla olmuyor , kendileri gelirse konuşuşur gelmezlerse kaptan sensin , kendi istegiyle ayrıldı yaz istersen arkadaşları tekrar gelmek istediklerinde sorun olmasın ........
Evet canım bence de.ben kimseye özelden yazmayı düşünmüyorum.inşallah arkafaşlar zamanın da gelir be bildirimlerini yazarlar. Yoksa takımın hali pek bi fena olur...
yüzünüzü kara çıkarmıycam merak etmeyin .
sana güveniyorum...

Günaydın arkadaşlar ben hala toparlanamadım. Diyette yapamiyorum. Günde 16 hap içiyorum.sebze bulgur tamame yasak. O yüzden diyette yapamiyorum. Burayada giremiyorum ama tam iyleşim telafi edecem bunları beni 1 kilo fazla yazın. Öpüyorum hepinizi. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırim . Sizde hoşgeldiniz takıma.

Kız aeben benim ameliyat geçirdiģimi bilmiyonmu. En daha kendime gelemedimki takıma gelim. Aşkolsun sanaa:))

Kız aeben benim ameliyat geçirdiģimi bilmiyonmu. En daha kendime gelemedimki takıma gelim. Aşkolsun sanaa:))
aşkda olsun meşkde mersam :KK19::KK60:
mersam sizi burda görmeyi ne kadar istedigimi ve bunun için nekadar çabaladıgımı biliyorsun dimi :KK60:
ama artık anladımki zorlamayla olmuyor sizin istemeniz lazım ... sizi burda görmek mutluluuk verici benim adıma :D

Günaydın arkadaşlar ben hala toparlanamadım. Diyette yapamiyorum. Günde 16 hap içiyorum.sebze bulgur tamame yasak. O yüzden diyette yapamiyorum. Burayada giremiyorum ama tam iyleşim telafi edecem bunları beni 1 kilo fazla yazın. Öpüyorum hepinizi. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırim . Sizde hoşgeldiniz takıma.
16 hapmı ?ne yaptın mersam . böbrekleride düşünsun doktorun ...

Günaydın arkadaşlar ben hala toparlanamadım. Diyette yapamiyorum. Günde 16 hap içiyorum.sebze bulgur tamame yasak. O yüzden diyette yapamiyorum. Burayada giremiyorum ama tam iyleşim telafi edecem bunları benadınailo fazla yazın. Öpüyorum hepinizi. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırim . Sizde hoşgeldiniz takıma.
günaydın mersacım.ben yeni kaptanınız.canım şimdi ayırdığın gibi her akşam 5dakika vaktini ayır ve raporunu yaz.hele bir de diyet yapamıyorsun ve kiloalmışsın.e o zaman takımın hali ne olacak.madem diyet yapamıyorsun ve de takıma gelemiyorsun bence takım adına izne ayrılman daha iyi olur.umarım yanlış anlamazsın kuzum...

***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / 66.5 / 0.0 / %0 ):KK64:
mersa ( 87 / 88 / -1/ % -1.15 ):KK43:
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 75 / / / % )

7.TAKIMIN ORTALAMASI %

Ah şu listede olacaktım ki 2.78 yüzdemle sonucu düzeltirdim bir az....bugün de fenalardayız galiba...hadi Aydam ,mustang küto siz gelin kurtarın bari

Slm fıstıklar hayırlı cumalar tbrk ederim damlacım hayırlı olsun başarılar dilerim çok doğru bir karar bi geçmiş yapamadım özür bol şans dilerimm:KK68::KK68:

Ah şu listede olacaktım ki 2.78 yüzdemle sonucu düzeltirdim bir az....bugün de fenalardayız galiba...hadi Aydam ,mustang küto siz gelin kurtarın bari
Enerjinden bende istiyom damla .....

Mersam damlaya gucenmeyin dogru diyor . Kendisi hedefinde tek amaci takimi... Diger takimlara helede kardes takimimiza bir bakin ne kurallar var , hani bijom zamaninda resti cekmistiya ya toparlanin yada baska takima gidecem diye . Aslinda hakliydi o zaman bize atarli gelsede . Takimlarda boyle mecburiyetler olmazssa kilo verilmiyor e o zamanda takimin bir anlami kalmiyor ...
Hapimizin amaci kilo vermek bunu basarmak icin destege ihtiyacimiz var ve bu burda var hadi gelin lutfen, diyet yaoamasanizda burda olmak en azindan kilo almayi onluyor ...
Damlanin dedigi gibi buraya yazmak 5 dkkamizi alir nereye harcamiyoruzki onun katlarini .. . Her sey istemekle kizlar hadi artik incecik olma zamani ....

Bijoma not ; bijom senin yetonde olsam helede diyetine bukadar adepte iken takimdan cikmazdim . İste senin aradigin aktif takim ! Artik kaptanlik sorumlugunda yok , gerektigi kadar burda olabilirsin ...

Mehallllll ben senin artik fecede tombik resimlerinden cok incecik resimlerini paylasmani diliyorum ve istiyorum , duyyy
sesimi arkadasim ....

Enerjinden bende istiyom damla .....

Mersam damlaya gucenmeyin dogru diyor . Kendisi hedefinde tek amaci takimi... Diger takimlara helede kardes takimimiza bir bakin ne kurallar var , hani bijom zamaninda resti cekmistiya ya toparlanin yada baska takima gidecem diye . Aslinda hakliydi o zaman bize atarli gelsede . Takimlarda boyle mecburiyetler olmazssa kilo verilmiyor e o zamanda takimin bir anlami kalmiyor ...
Hapimizin amaci kilo vermek bunu basarmak icin destege ihtiyacimiz var ve bu burda var hadi gelin lutfen, diyet yaoamasanizda burda olmak en azindan kilo almayi onluyor ...
Damlanin dedigi gibi buraya yazmak 5 dkkamizi alir nereye harcamiyoruzki onun katlarini .. . Her sey istemekle kizlar hadi artik incecik olma zamani ....

Bijoma not ; bijom senin yetonde olsam helede diyetine bukadar adepte iken takimdan cikmazdim . İste senin aradigin aktif takim ! Artik kaptanlik sorumlugunda yok , gerektigi kadar burda olabilirsin ...

Mehallllll ben senin artik fecede tombik resimlerinden cok incecik resimlerini paylasmani diliyorum ve istiyorum , duyyy
sesimi arkadasim ....
Çok güzel aydınlık getirmişsin canım ablam.iyiki varsın...
Yettim bacim accik gec oldu ama :-)

73 .5 çok iyi benim adıma
supersin kuzummm...lütfennn daha çok katılımmm...

Back
X