• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / 66.5 / 0.0 / %0 ):KK64:
mersa ( 87 / 88 / -1/ % -1.15 ):KK43:
mustang ( 76,5 / / / % )
bildirimde bulunmadıEn Büyük KK
aydasu ( 86 / 86/0.0 / % 0 ):KK64:
kutahya ( 75 / 73.5 / 1.5/ % 2):KK9:

bijoux(73 / / / )kendi isteğiyle ayrıldı:KK14:
7.TAKIMIN ORTALAMASI % 0.14:KK12:

Bir az daha bekliyorum.gelmezse bu listeyi paylaşırım kıxlar.siz de kontrol edin yanlışım varsa düzeltelim...

Selamlar ...

Damla eger bijomun dedigi gibiyse kalliste ve cukulata yida ayrildi listesine ekleki diskalifiye olmasinlar. Nasil
Olsa bu hafta liste kotu durumda o hesapda aradN ciksin hemde kuzlar diskalifiye olmasinlar bari dimi bijom ?

Kızlar listeyi paylaşdım .dün kızım leptopumu kırdı.şimdi tel.den yaptım paylaşımı ama karıştı hepsi kırmızı çıktı.çok sinirlendim.hem de belki 10defa denedim...ama düzeltemedim..

Ay kızlar heyecandan geberdim yani. ..neyseki ablam saöolsun hall etti.genel olaraksa bildirimler öylene kadar yapılmalı ki liste zamanında paylaşılsın.son ana bırakılırsa e kaptan da stresden geberir böyle...

Ablam yetişşşş...listeyi paylaşdım ama düzenlemek gerek sen yap hadiii...
damlam bir an evvel yardımcı bulmalısın .. hadi senin acil işin çıktı haberde veremeden gittin ne olcak ?
şimdi anladınmı ben neden kaptan olmuyorum :KK23:

Ay kızlar heyecandan geberdim yani. ..neyseki ablam saöolsun hall etti.genel olaraksa bildirimler öylene kadar yapılmalı ki liste zamanında paylaşılsın.son ana bırakılırsa e kaptan da stresden geberir böyle...
eh ilk kural . 12 kadar bildirim bitecek (uykucu bediş hariç ama ):KK70::KK70:
bak ben kütahyayı takıma zornan soktum bu şartını kabul ettimde öyle geldi .hatta ben yazdım haberi olmadan listeye :KK70::KK70::KK70::KK70:

damlacım ben yokken bijom buralarda olursa sana yardımcı olur nazlımda kaptanlık yapmıştır zamanında oda yardımcı olur :KK66:

birde benim pc bazan oglana zabıtlı oluyor ve süreli bir oyunu var öldürsen o bitene kadar kalmaz . kalkınca diskalifiyemi oluyomuş ne:KK62: şansından sen gel dediginde dersane saati gelmiştide kalkmıştı :KK53: yoksa telden bende yapamam :KK75:
.....ben kalkıyorum benim küçük cadı anne tatlı diyo bi helva bari yapayım ona :KK69:

Selamlar ...

Damla eger bijomun dedigi gibiyse kalliste ve cukulata yida ayrildi listesine ekleki diskalifiye olmasinlar. Nasil
Olsa bu hafta liste kotu durumda o hesapda aradN ciksin hemde kuzlar diskalifiye olmasinlar bari dimi bijom ?
bu mesajımda ara kaynamasın ...... bu hafta geçtide listenin kötü oldugu bir hafta yapalım artık ...
bak ben bunu bilmiyordum mesela izin olanın belli süre gelmediginde diskalifiye olcagını .. eee ben kaptanlık yapmaya 4 sene oldu sanırım...........

damlam bir an evvel yardımcı bulmalısın .. hadi senin acil işin çıktı haberde veremeden gittin ne olcak ?
şimdi anladınmı ben neden kaptan olmuyorum :KK23:
Evet kuzum ya biliyorum.hele bir takım toparlansın.kim gidiyor kim kalıyor belli olsun.sonra seçeriz...

bu mesajımda ara kaynamasın ...... biznefta geçtide listenin kötü oldugu bir hafta yapalım artık ...
bak ben bunu bilmiyordum mesela izin olanın belli süre gelmediginde diskalifiye olcagını .. eee ben kaptanlık yapmaya 4 sene oldu sanırım...........
Arkadaşların kendi isteyi böyleyse biz ne yapa biliriz ablacım ama.onların isteyi izne ayrılmak deyilmiydi?

eh ilk kural . 12 kadar bildirim bitecek (uykucu bediş hariç ama ):KK70::KK70:
bak ben kütahyayı takıma zornan soktum bu şartını kabul ettimde öyle geldi .hatta ben yazdım haberi olmadan listeye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ebvvvet aynen öyle ablacəm.kurallardan biri kesin öyle olur...

damlacım ben yokken bijom buralarda olursa sana yardımcı olur nazlımda kaptanlık yapmıştır zamanında oda yardımcı olur :KK66:

birde benim pc bazan oglana zabıtlı oluyor ve süreli bir oyunu var öldürsen o bitene kadar kalmaz . kalkınca diskalifiyemi oluyomuş ne:KK62: şansından sen gel dediginde dersane saati gelmiştide kalkmıştı :KK53: yoksa telden bende yapamam :KK75:
.....ben kalkıyorum benim küçük cadı anne tatlı diyo bi helva bari yapayım ona :KK69:
Evey canım benim yardımcı belirleyene kadar ihtiyaç olduğunda kim yardım etse olur fark etmez...

İyi akşamlar her kese.pek te yüz güldüren bir cuma olmadı takım adına.sonuçlar çok kötü.umudum gelicek haftaya ve yeni üyelere...lütfen herkes dikkat etsin bu hafta canlarım...gelicek hafta derecede i
olmamız gerek...şimdi ben raporumu veeyim.yine iki öyün yaptım.fakat kahvaltıda kendimi tereyağla ödüllendirdim ve en son 6da yarım dilim elma
yedim.gelelim rapora.
11.00 kk kadar tereyağ,peynir,tatlımsı çay.32dilim kıxarmış ekmel
17.00 3kk kadsr kırmızı et,3imce dilim patates çorbadandı ikisife,1dilim ekmek,salatalık,yoğurt.
18.00 yarım dilim elma
su 2.5 litre 3 olacak.
sporsa 20dakika yapıcam.2 3 kendime çok yüklendim ve kaslarım acayip ağrıyor.bugün bir az dinlendirdim.

Arkadaşların kendi isteyi böyleyse biz ne yapa biliriz ablacım ama.onların isteyi izne ayrılmak deyilmiydi?
Damlam ikiside ayrilmak istedide ben belki fikir degistirirsiniz , simdi ayrildi yazarsak 6 ay gelemiyorsunuz dedigim icin kalisim hadi oyle olsun demisti .. Bende izinli yazdirmistim birkac hafta once .. Ana yine sorarim kalise ..

Kızlar benim güzel menü yatdı ha onu söyleyeyim yani.biscolata,benimo bir de enerji içeceyi içtim.bir de kötü olan ne biliyomusunuz.kocama aman ya açlıktan geberiyorum dediyimde bana ne dedi biliyomusunuz yesene yemeyince ağzın kokuyor.çok utandım yav.o ne kadar sevecen tarzda dese de ben kötü hiss ettim.ben ağzıma hiç bir şey sürmüyordum sudan başka...

Kızlar benim güzel menü yatdı ha onu söyleyeyim yani.biscolata,benimo bir de enerji içeceyi içtim.bir de kötü olan ne biliyomusunuz.kocama aman ya açlıktan geberiyorum dediyimde bana ne dedi biliyomusunuz yesene yemeyince ağzın kokuyor.çok utandım yav.o ne kadar sevecen tarzda dese de ben kötü hiss ettim.ben ağzıma hiç bir şey sürmüyordum sudan başka...
Gece aç yatarken mi ağzın kokuyormuş

Back
X