• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar .
Yogun bir gun ....

Moni menun hakinda damla yorum yapmis 60 kiloydun yanlis hatirlamiyorsam . Kahvaltin ve sporun guzel gerisinin diyetle pek alakasi
olmamis ...

Teve hos geldin pek hatirlayamadim canim seni listede degildin dimi ? Bir kacgun
gelip gidenlerdenmisin ?
Tekrar hosgeldin . İstedigin kiloda olman dilegiyle ....

Deneme haftasindaki fistiklar ben sizi karistiyorum desem , vallahi ben yasli bir bayaninim hehe alisana kadar idare edin ... Biriniz sormustu tabiki abla diyebilirsiniz takimin yaslasi benim 39 giricem yakinda ...

Son düzenleme:
Dunki menum ..

Sabah
Mantarli domatesli biberli omlet .
Ekmek . Peynir .

16;00
Peynirli coban salata .
Hs. Misir ...

18:00
1yemek kasigi un helvasi ...

Sonrasindada 70 dk yuruyus ..
2lt kadarda su ...

Seum mihlamalara bas lamissin yine :))))
Takip et bakalim kendini oylede veriyorum simdilik diyorsan tabiki sen bilirsin .. Sabah cok oylen normal aksamda az yemek iyi bir diyet bicimidir ..

Damla gece sikayetin varsa ac yatmakdan yr.br ayran yada sut ic ..

Kutom tebrikler bireyselde gene deredeye girmissin 2. Olmussun masallah .
Bizde takimca 8. :(

Bu hafta tam bakamadim ama ortalamanin altinda kaldik sari kart gelir yakinda takima ....

Selam kizlar .
Yogun bir gun ....

Moni menun hakinda damla yorum yapmis 60 kiloydun yanlis hatirlamiyorsam . Kahvaltin ve sporun guzel gerisinin diyetle pek alakasi
olmamis ...

Teve hos geldin pek hatirlayamadim canim seni listede degildin dimi ? Bir kacgun
gelip gidenlerdenmisin ?
Tekrar hosgeldin . İstedigin kiloda olman dilegiyle ....

Deneme haftasindaki fistiklar ben sizi karistiyorum desem , vallahi ben yasli bir bayaninim hehe alisana kadar idare edin ... Biriniz sormustu tabiki abla diyebilirsiniz takimin yaslasi benim 39 giricem yakinda ...
evet cnm listede degilim nebis yasina girdi benn de kenfime gelmek uzrreyim.listede olmak isterim.ssgliksiz besleniyorum ama 2 haftsdir mesrubat.cips kestim kilo verdim.

İyi geceler kızlar.ben doğum gününden geldim.menü yazmasam iyu olur. ..geçmiş de pek bi dolu deyil ama yine de yarın dönmete çalışırım geçmişe çok uykum var.iyi geceler,tatlı rüyalar...

Site hata veriyordu yazamadim
Menum sabah karatay kahvaltisi
Aksam karisik şiş izgara salata ayran

Çokkkk yurudum gecede yalnizim bi bisikletimle takilirim yine

İyi geceler ...

Site yenileniyordu , yeni girebildim . Zaten aksama kadarda disardaydim ,sonrada misafirim geldi ...

Kizlar yarin evde yokum giremem haber vereyim ... Simdiden iyi pazarlar .....

Bedis super otesi menu olmus , masallah . 2. Gordunmu kiz:)

Canım benim öylen ve akşam yemeyin hiç olmamış.patates,makarna ve ekmek bie arada olurmu hayatım.olmazzz...patates cıss,makarnayla ekmek de bir arada olmamış.akşamda iki cısd,popkek be sütlaç.sütlaç kesin tatlı olmuşdur.neyse canım öyrenirsin zamanla...

haklısın pazartesi yeni bir gün olacak benim için yıllık izindeydim ve işe geri dönücem bakalım artık :)

bugünkü menüm:
sabah
ballı ıhlamur
1 haşlanmış patates
1 domates
beyaz peynir
2 dilim ekmek

ikindi
1\2 kase mercimek çorbası
1\2 tabak pilav
1 tane tavuk pirzola
1 bardak ayran

ara
1 dilim ev keki (kendim yaptım dayanamadım :)

akşam
1 dilim karpuz

ara
1 bardak süt

1 saat pilates

evet cnm listede degilim nebis yasina girdi benn de kenfime gelmek uzrreyim.listede olmak isterim.ssgliksiz besleniyorum ama 2 haftsdir mesrubat.cips kestim kilo verdim.
Hos geldin tevecim tekrardan ahh o kola yokmuuu benide yakan oydu hadi bismillah diyelim o zaman senin içinde

İyi geceler kızlar.ben doğum gününden geldim.menü yazmasam iyu olur. ..geçmiş de pek bi dolu deyil ama yine de yarın dönmete çalışırım geçmişe çok uykum var.iyi geceler,tatlı rüyalar...
iyi geceler canim arada olur böyle affettik öpüldün :-)

Seum mihlamalara bas lamissin yine :))))
Takip et bakalim kendini oylede veriyorum simdilik diyorsan tabiki sen bilirsin .. Sabah cok oylen normal aksamda az yemek iyi bir diyet bicimidir ..

Damla gece sikayetin varsa ac yatmakdan yr.br ayran yada sut ic ..
Tabii ki mıhlama ile kilo verilmiyor ablacım kaşarla kilo mu verilir. Bizim oğlana yapıyorum ya gömülüyorum bende. :KK43: bu hafta mıhlama yok ama birbuçuk kilo verirsem cumartesi pazar üç öğün mıhlama yiyeceğim :)

bugünkü menüm:
sabah
ballı ıhlamur
1 haşlanmış patates
1 domates
beyaz peynir
2 dilim ekmek

ikindi
1\2 tabak pilav
1 tane tavuk pirzola
1 bardak ayran

ara

akşam
1 dilim karpuz

ara
1 bardak süt

1 saat pilates

Canim merhaba tekrar hosgeldin dunki ve bugunki menune bakarsak fazlaca karbonhidrat var patates ekmek pirinc karpuz bal kek bunlarin hepsi glisemik indeksi yuksek gidalar bunlar seni normalden fazkla hizla acikktirir peyniri tavugu ayrana bol bol salatayla destekleyip digerlerinden kurtulmaya bak ben karatay beslenme duzenine gectim kisa sure once cok guzel verdiriyor porsiyon kisitlamasi yok sadece yasaklar var sagligimiz icinde aklima yatti temin edebilirsen kitabi okumani tavsiye ederim

bugünkü menüm:
sabah
ballı ıhlamur
1 haşlanmış patates
1 domates
beyaz peynir
2 dilim ekmek

ikindi
1\2 tabak pilav
1 tane tavuk pirzola
1 bardak ayran

ara

akşam
1 dilim karpuz

ara
1 bardak süt

1 saat pilates
Canım bence hiçbir öğünde patatesle ekmeği bir arada yeme ekmek arası ekmek gibi birşey. Sabah kahvaltısına patates yerine yumurta ya da peynir koyabilirsin

:KK73:Kızlar sabahtan beri siteye giremiyorum ne güncellemeymiş sinir oldum birde siz girebilmişsiniz bana özel galiba :)

Size benden beklemeyeceğiniz bir performansla geldim
Bugünkü menüm
Sabah
Bir kk peynir
İki dilim kızarmış ekmek
5 zeytin
Domates sivri biber

Ara
Az şekerli kahve
Bir yarım bulgurlu biber dolması iki kaşık yoğurt

Akşam
Izgara et
Salata

En son saat beşte yedim beşten sonra sadece 7 buçukta bir bardak şekersiz çay
8 bıçukta da misafirim geldi bir fincan şekerli kahve içtim. Eşim gelirken en sevdiğim çikolatayı almış yemedim kurabiyeler bas bas bağırdı kahvenin yanına bir tanecik ye diye yemedim.
2 lt de su içtim 20 dk da yürüdüm:KK28:

Tabii ki mıhlama ile kilo verilmiyor ablacım kaşarla kilo mu verilir. Bizim oğlana yapıyorum ya gömülüyorum bende. :KK43: bu hafta mıhlama yok ama birbuçuk kilo verirsem cumartesi pazar üç öğün mıhlama yiyeceğim :)
İyi geceler ...

Site yenileniyordu , yeni girebildim . Zaten aksama kadarda disardaydim ,sonrada misafirim geldi ...

Kizlar yarin evde yokum giremem haber vereyim ... Simdiden iyi pazarlar .....

Bedis super otesi menu olmus , masallah . 2. Gordunmu kiz:)

haklısın pazartesi yeni bir gün olacak benim için yıllık izindeydim ve işe geri dönücem bakalım artık :)

bugünkü menüm:
sabah
ballı ıhlamur
1 haşlanmış patates
1 domates
beyaz peynir
2 dilim ekmek

ikindi
1\2 tabak pilav
1 tane tavuk pirzola
1 bardak ayran

ara

akşam
1 dilim karpuz

ara
1 bardak süt

1 saat pilates

alintiyi kattim karistirdim yine seummu canim kasarla veriliyor ben yiyorum bolca hattaboyle bol tereyagli omletle falan ama ekmek tek lokma dahi yok mısır çok fena bişıy hele unu yoksa bende bayiliyorum trabzonlu samlunlu ve zonguldakli arkadaslarim var vardi sayelerinde iyi yedim ben egeliyim malum biz bilmezdik ben sende eski halimi goruyorum 23 kilo verdim verimce istedigi yiyicem dedim bikac ay surdu almasi geriye kilolari ve tekrar motivasyon bulup vermek 4 yil 4 yil daha şişko gezdim deydimi deymedi kesinlikle şimdiki düsüncem hep saglukli beslenmeye devam kirk yılda bir keyif ogünleri yapilacak yoksa zor iş al ver al ver

:KK73:Kızlar sabahtan beri siteye giremiyorum ne güncellemeymiş sinir oldum birde siz girebilmişsiniz bana özel galiba :)

Size benden beklemeyeceğiniz bir performansla geldim
Bugünkü menüm
Sabah
Bir kk peynir
İki dilim kızarmış ekmek
5 zeytin
Domates sivri biber

Ara
Az şekerli kahve
Bir yarım bulgurlu biber dolması iki kaşık yoğurt

Akşam
Izgara et
Salata

En son saat beşte yedim beşten sonra sadece 7 buçukta bir bardak şekersiz çay
8 bıçukta da misafirim geldi bir fincan şekerli kahve içtim. Eşim gelirken en sevdiğim çikolatayı almış yemedim kurabiyeler bas bas bağırdı kahvenin yanına bir tanecik ye diye yemedim.
2 lt de su içtim 20 dk da yürüdüm:KK28:
Bende giremiyordum aynen :-)

Hakikaten bu gördugum en guzel menun alkış sana o kocaya bakma dün benimki karsimda gofretler cikolatalar biskuviler goturuyo nasil bakmisim yutkunmusum falan zorluyor ama bildigin zorla tepistiriyo yemedim bugünde aksam şeftali vukuatimiz oldu belli etmemeyi. Ögrenmemiz lazım :) biz çok kararlıyız yemeyecegız dimi :KK60:

Y
alintiyi kattim karistirdim yine seummu canim kasarla veriliyor ben yiyorum bolca hattaboyle bol tereyagli omletle falan ama ekmek tek lokma dahi yok mısır çok fena bişıy hele unu yoksa bende bayiliyorum trabzonlu samlunlu ve zonguldakli arkadaslarim var vardi sayelerinde iyi yedim ben egeliyim malum biz bilmezdik ben sende eski halimi goruyorum 23 kilo verdim verimce istedigi yiyicem dedim bikac ay surdu almasi geriye kilolari ve tekrar motivasyon bulup vermek 4 yil 4 yil daha şişko gezdim deydimi deymedi kesinlikle şimdiki düsüncem hep saglukli beslenmeye devam kirk yılda bir keyif ogünleri yapilacak yoksa zor iş al ver al ver
Yaaa deme öyle ben geçen yılda böyle 5 kilo verdim ama almadım bir yıl boyunca sabitti kilom biraz bunalıma girince kızlarla hadi çayın yanına hadi kahvenin yanına derken bir haftada 3 kilo aldım üç hafta önce. Senin bana tavsiyen nedir bende kaşarlı omlete bayılırım bu arada :)

Y

Yaaa deme öyle ben geçen yılda böyle 5 kilo verdim ama almadım bir yıl boyunca sabitti kilom biraz bunalıma girince kızlarla hadi çayın yanına hadi kahvenin yanına derken bir haftada 3 kilo aldım üç hafta önce. Senin bana tavsiyen nedir bende kaşarlı omlete bayılırım bu arada :)
Ben karatay yapiyorum işte tekrar tekrar söylürum ama kitabi bi oku istersen ama baya sabir gerektiriyor ve hedefim öür boyu devam etmek ekmeksizlige sekerkizlige alistim zaten cok istahli degilimdir ama beni yumurta yemek öldürüor ben eskiden hic et balik tavuk elimi surmezdim benim icin yemek makarna kola patates abur cuburdu ben degistiysem herkes degisir şaka gibi biri bana deseydi senaksam yemeginde izgara salata ayran falan hadi lennnn derdim yapınca oluyor keske resim gosterebilsem kesinlikle deger aç degilim ama yasaklar var işte o yasaklarda aslen sagligima zararlu seyler beni sisko seker hastasi kanser vs vs. Yapan seyler

Back
X