• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada menemenimi yaptim siselere doldurayim .. Kisin yemesi pek guzel oluyor .. Birde sos yapicam aciii oda kahvaltida super oluyor ..
Ayy geçen hafta anacığımla biz de yaptık bitirdik kışlık işini. Zaten karı-koca bir tane de ufak çocuk bize fazla olmasa da yetiyor. Sizde afiyetle yiyin.

Kütahya benim hiç aletim yok spor deyince biraz ah çekiyorum arkadaşımın yürüyüş bandı han gibi evde boş duruyor o bende olacak diyprum baZen neyse çok şükür oğlumla yürüyüşe çıkıyoruz gün aşırı

Aebenim trambolin harika etkili 60 liraya netten aldım gitt....... com dan cok eglenceli aninda kanter icindesin heryerin calisiyor komsuya ses gitmiyor elektiriksiz ama ben lk gun ayakkabisiz ve cilginca takilinca sirtimi agrittim simdi sikinti yok gayet hos ve eve cocuklu misafir gelince cok ise yariyor atiyorum koridora sen sag ben selamet

ohhh

Netten bisi almiyorum daha dogrusu kredi kartini nette kulanmiyrum . Birde gorup dokunup alma hastaligim var netden hep fakli bisi gelecekmis gibi geliyor . Bir yerde bulmustum ama o an arabam yoktu dolmusla taksiylede eve getirmek komik olcakti :)
Dogum gunum yakim onumu istesemki 10 dk bile etkili diyorlardi ... Seninde cocuklu misafir icin iyiymis heh ..

Ayy geçen hafta anacığımla biz de yaptık bitirdik kışlık işini. Zaten karı-koca bir tane de ufak çocuk bize fazla olmasa da yetiyor. Sizde afiyetle yiyin.

Kütahya benim hiç aletim yok spor deyince biraz ah çekiyorum arkadaşımın yürüyüş bandı han gibi evde boş duruyor o bende olacak diyprum baZen neyse çok şükür oğlumla yürüyüşe çıkıyoruz gün aşırı
Evet canım benim spor yapmak için alete gerek yok ki ven günde 20+20+20 bazen 25+25 gibi sporlar yapıyorum hepsi int den ve tvden öyrendiyim haraketler.sana da tavsiye ederim.ayrica spor yaparken kızım da çok eyleniyor beni taklit etmeye çalışıyor.ha bu arada dambl yerine 500ml.lik su şişelerini suyla doldurdum iki tane.çok işe yarıyor...

neyse bebişlerim.ben artık uyusam iyi olur.yarın çok işim var...hepinizu kocaman öpüyorum ve güzel huzurly bir uyku çekmenizi diliyorum.yarın yeni bir gün....

Evet ama şimdi değil inan bugün işlerimi bile yetiştiremedim sürekli netteyim çok kızıyorum kendime şu an ben internetime sınır getiriyorum bu akşam kızlar artık sadece ikindi vakti ve gece yatmadan gireceğim o da en fazla 1 saat
Canim sende aletsiz plates. Zumba leslie falan video acip yapabilirsin evde

Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme

TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz

Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme

TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
Canım ben zaten koymuyorum benim için sıkıntı yok yani :)

Günaydın kuzularımmmm....hepimiz için super bir gün olsun inşallah...benim bugün işum çok.ama tam da iş yapacak moddayım...siz de kalkın da gelin bakalım.dün aferim aktiv olan herkes raporunu vermiş.ben bir tek aydasuyu merak ediyorum...diyerlerinin gelmeyeceyi zaten belli...deneme haftasında mazeretsiz gelmeyenler asla 7.takıma giremez..

iui gecelr cnm
kızlar akşamki monuyu yamsyı unuttum.
Akşam
Ispanaçeyrek rkmek.1 kasık yoğurt.gece cayla 1 dilim ev keki
Yarına sıkı gırmemiz dilekletımle Kutu tambolin aklımda ama yspsbilir miuim hiç bilmiyorum:)
Yahu yeme gece gece şu keki.biz ağzımıza meyve dahi koymuyoruz sen kek yiyosin tevecim.olmaz canımcım olmaz...

Ben de zaten koymuyorum.benim için de sorun yok canım...

doğum kilosu demeyelim onlara :)) şükür 2 hamileliğimden de bana kilo kalmadı , zaten tombiğim bir de kilolar kalsaydı napardım bilmem

dorişe 77 ile hamile kaldım 87,5la bitirdim doğumdan 15 gün sonra 74tüm

egeye de 77 ile hamile kaldım 93le bitirdim doğumdan bikaç gün sonra 75tim

yani vermem gerekenler zaten yıllardır benimle yaşayan kilolar :D

eğer kabul edilirsem ben de takıma girmek isterim

ELİFÇİĞİM HOŞGELDİN SENİ GÖRMEK NE GÜZEL

günaydınlar herkese bugünkü menümüde belirlediğime göre hemen yazabilirim

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
tavuk sote
ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
patlıcan yemeği
yoğurt

dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ve diğer aletlerde kol bacak göbek simit bölgesi için çalışmaca

günaydınlar mutlu sabahlar

çamaşırdı, süpürgeydi, bulaşıktı derken sabah telaşemizi bitirdik şükür bir toz alma işim kaldı azcık mola

74 kg ile güne başladım :D yeşil çayla güzel kahvaltımı yaptım

kütom ben akşam spora başladığım için artık 17:30dan sonra su dışında bişey yiyip içmiyorum

Back
X