- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Kuzularım kiloları yakın olan arkadaşlar yarışacak.kaç kişi olması önemli deyil ki.3de olur 4 de.Aydam ya benim kilom elifle daha yakın hedef kilomuz da aynı ama elif belki yarışmak istemez o zaman seninleyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzularım kiloları yakın olan arkadaşlar yarışacak.kaç kişi olması önemli deyil ki.3de olur 4 de.Aydam ya benim kilom elifle daha yakın hedef kilomuz da aynı ama elif belki yarışmak istemez o zaman seninleyim![]()
Yok kuzum yanlış yazmadım.kendisi kilo almış zaten.yani öyle olmasl lazım.kendi gelsin de 1baksındamlam nazın kılosunu kontrol et yanlıs yazmıssın
Aeben abla siz teveule mi rakipsiniz eğer öyleyse bende elifle rakip oluyorum o 72de ben 76 dayım ikimizin de hedef kilosu 65 eğer ben doğru okuduysam
damlam nazın kılosunu kontrol et yanlıs yazmıssın
Yok kuzum hedefi bir olanlar deyil.kilosu yakın olanlar yarışır benim bildiyim...hedefini de gelicek hafta deyiştiririm kuzum.hedef 60 yazmıştım damlacımkaptanla mı rakip oluyorum ben şimdi
![]()
Yok kuzum hedefi bir olanlar deyil.kilosu yakın olanlar yarışır benim bildiyim...hedefini de gelicek hafta deyiştiririm kuzum.
Evet kızlar takım içi yarışlarda 3 qrup oluşdu.benim yarışacak kimsem yokkk : (((
1.Naz,Aydasu
2.Benelse,kutahya,seummu
3.aeben,teve
bir deyişlik istiyorsanız yapalım kızlar. Yarışlarda başarılar.hak eden kazansın nediyim...
Hmmm.86,4 yazıyor bende şaşırdım 68,4 olmucak mı?
benim hedefim de 60 inşallah
Ay evet onu da düzeltdim...86,4 yazıyor bende şaşırdım 68,4 olmucak mı?
benim hedefim de 60 inşallah