• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooof kızlar 9cu takıma çok imrendim.izne ayrılanlar bile kilo vermiş de ayrılmış.işte buna takım birliyi derim ben.neyse ki dereceye giremiyoruz.onun için nazım seni de listeye ekleyelim.gelicek hafta daha iyi olur inşallah.
haftaya daha iyi olcak inşallah. yeni kurulan bir takımmışısz gibi düşün :KK19:başarıcaz birlikte :KK50:

bana balığın yanına fikir verin tabi çocukları da düşünüp zor olmayan fikirler lütfen

hamsi ( hem kızartma hem fırında )
karışık marul salata
soğan,maydanoz,sumak
fırında kekikli pulbiberli patates

diye düşündüm :KK16:

Kardeş takım kontrol ettikden sonra listeyi paylaşalım nazım.bu hafta tüm takımlar coşmuş ne güzel.ama gelicek hafta daha iyi olacak inşallah.eminim buna...

***7. TAKIM 380. ETAP***

aeben ( 66,5 /66.1 /0.4 /0,60 %)
mersa ( 86.8 / / / % )
bildirimde bulunmadı,izne ayrıldı
mustang ( 76,5 / / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )kilosu sabit
kutahya ( 73.5 / 72 / 1.5/ %2.04 )
teve( 70.0/ 68.5 / 1.5 /2.14% ) yeni üye.hedef kilosu 62
seummu ( 80.6/76.8 / 3.8/ % 2.36)yeni üye.yüzdesi 2e bölündü.hedef kilosu 65
benelse( 75.0/ 72.9/2.1 /2.8 )yeni üye.hedef kilosu 60
naz (64.8/68.4/-3.6/%-0.93)375.etapda izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 6a bölündü

7.TAKIMIN ORTALAMASI %1.00

listeniz doğru damlacım yalnız naz bildirim yapmadanmı izne ayrılmıştı şayet bildirim yapıp ayrıldıysa 5 e bölünecek bitanem

damla az işim vardı yetişemedim paylaşım alanına canım ama ben bildirim yapıp izne ayrılmıştım :(

Nazım sağolsun sweetim hall etti.seni de listeye aldık.inşallah gelicek hafta bomba gibi eksilerle gelirsin...

Geçmişe gittim ve baktım.kuzum bildirim yapmadan ayrılmışsın...bir yanlış yok yani...

Back
X