• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ankaralım hoşgeldin menülerin bizimkine çok benziyor hatta biz akşam altıdan sonra hiçbirşey yemiyoruz yapabildiğimiz kadar ama haftada 10 kilo veren bahtlı arkadaş bizden çıkmadı:KK48:
İnşallah o sen olursun.
Tevecim tam buğday ekmeğinin diliminin boyutu ne kadar bana yuvarlak verdiler ben kahvaltıda bir dilimi bitiremiyorum

İki haftalık liste değilde cumaya rapor vermek bana da uygundur

Damlam benim oğlum ilaca pek alışkın olmadığından fitil düşürmüştü bizim ateşimizi ama diğer hastalıklara göre biraz geç düşürdü. Birde ben 38,5 ateşe üzülmüyorum seviniyorum üstü beni çok korkutuyor ama. Allahım tez şifa versin miniğine

Damlam paylasim alaninda olmazsa biz kendi takimimiz icinde yapariz bildirim ve listemizi ...

Damla sirkeli su ise yarar kuzum .. Biz bezi sirkeli suya batir kuzucugunun koltuk alti ve vucudunun her yerini sil . İse yarardi benimkiler kucukken .

Seum canim benim tam bugdayinda dilimleri buyuk ama ben hazir dilimli ekmekler varya , onlarin buyuklugunu baz alarak goz karari dl. Diyorum .
Mesela benim yedigim ekmegin ortadan 1 dilimi 24,grlik unonun dilimli ekmeklerde 2 dilim eder ..
Ben kendi ekmegimden 1 dl yersem 2 dl olrak hesap edip buraya oyle yaziyorum ..

Damlacim gecmis olsun acil sifalar

Elifim tebrik ederim

Angaralı hoş geldin aramıza

Nazlim seni haftasonu buralarda gormek guzel

Swett karataya devammi ediyorsun?

Aydasu evet bi kahve icecek arkadas olmasi buyuk nimet ...ben zayifladim gibi hissedemiyorum ya istedigimide giyemiyorum suan evde hersey kötü duruyor bol geliyor alisveris yapmam lazım

Teve koltuklari indirip kaldiriyormusun yine halterci olacan basimiza heee bu arada o sarı balon tunik hala aklimda :-) sigabilirim artik sana bol gelir o simdi

Aebenim yeni nesil kizlar bole ildu benim yegenlerde oyle 65 kikonuda kutlarim daha nice yeni rakamlara birlikte inş

Ankaralım hoşgeldin menülerin bizimkine çok benziyor hatta biz akşam altıdan sonra hiçbirşey yemiyoruz yapabildiğimiz kadar ama haftada 10 kilo veren bahtlı arkadaş bizden çıkmadı:KK48:
İnşallah o sen olursun.
Tevecim tam buğday ekmeğinin diliminin boyutu ne kadar bana yuvarlak verdiler ben kahvaltıda bir dilimi bitiremiyorum

İki haftalık liste değilde cumaya rapor vermek bana da uygundur

Damlam benim oğlum ilaca pek alışkın olmadığından fitil düşürmüştü bizim ateşimizi ama diğer hastalıklara göre biraz geç düşürdü. Birde ben 38,5 ateşe üzülmüyorum seviniyorum üstü beni çok korkutuyor ama. Allahım tez şifa versin miniğine
canım fitile dikkat edin ilerde dışkı tutamamaya neden oluyor

Ben karataya devam bedişimm 1 yıl sonra tüm hücrelerim yenilenecek inş:D:D o yüzden bozmaya niyetim yok ama arada kaçamak yapmıyorum dersem yalan olur sadece mantıya dayanamıyorum:KK22::KK22:ama tatlı türü hakikaten canım çekmiyor bir de meyveme kavuştum ama 15,00 ten sonra yemiyorum kuzum bunun harici herşey aynı

Ben karataya devam bedişimm 1 yıl sonra tüm hücrelerim yenilenecek inş:D:D o yüzden bozmaya niyetim yok ama arada kaçamak yapmıyorum dersem yalan olur sadece mantıya dayanamıyorum:KK22::KK22:ama tatlı türü hakikaten canım çekmiyor bir de meyveme kavuştum ama 15,00 ten sonra yemiyorum kuzum bunun harici herşey aynı
Ne guzel benimde fikrim devam etme yonunde ama yumurta beni gercekten fena zorluyor yoksa baska bir sikintim yok ben meyve en bastan beri haftane bikac defa kahvaltida yiyorum 70 hedefim ama karatayi birakmiyacagim ama arada dedigin gibi nadiren kacamak ogunleri olacak boyle korumayi dusunuyorum olursada 67 kiloya hayir demem

Back
X