• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Swetcim 45 dakikaydi niyetim 42 de kaldim koca bebek uyandi yorulmuyorum eskisi gibi terlemiyorumdagecrn sene spordaki teyzeler kizim cok terliyosun sen iyi zwyiflarsin diye hergun muhabbet ceviriyorlardi o kilyla tepeden tirnaga islaniyordum tabi kodu bandinda

Aydasumenu harika tavuk kebaplar ev yapimi dimi? Sende bugunki mercimek furyasina katilmissin

Bijm ocakta gelicrm oraya inş ucarakmi kosarakm bilemicem gali:KK66:
boy kilo kaç

45 dk koşu bandı mekik squat yapıldı efenim 1 dk da plank :KK52::KK52:ama son an karnım titredi :KK16::KK16:

42 dk daha ne olsun kuzum iyi yaptık bence bedişimmm:KK5::KK5: bediş spor yaparken yeşilçaylı su iç farkı hissettt:D:D:KK66:

İyi akşamlar canlarımmm...afferim size haftasonu olmadına rağmen herkes burada.ben çok gelemedim biliyorsunuz kızımın ateşi düşmüyor.ama sizi görüp çok mutlu oluyorum.sizi seviyorummm canlarım.hele karşı takımla kardeş kardeş spor yapanıma bak..bitanesini bedişim s weetim.herkesin olsada aleti hergun birlikde yapıp sinerji oluştursak sssuper olur...

45 dk koşu bandı mekik squat yaEd pıldı efenim 1 dk da plank :KK52::KK52:ama son an karnım titredi :KK16::KK16:

42 dk daha ne olsun kuzum iyi yaptık bence bedişimmm:KK5::KK5: bediş spor yaparken yeşilçaylı su iç farkı hissettt:D:D:KK66:
Ben de spor yaparken çok su içerim.meto hızı yükseliyor baya.vücut sıcaklığından hiss ediliyor zaten...

:KK55:saat 7 olmadan köfte ayranımı tuketym bari canm istemiyor ama sağlıktan olmayalm demı açlığa alışıyor insan hele ekmek yoksa hayatında ay ne çok acıktırıyormuş insanı nese bi kaçim ben

:KK55:saat 7 olmadan köfte ayranımı tuketym bari canm istemiyor ama sağlıktan olmayalm demı açlığa alışıyor insan hele ekmek yoksa hayatında ay ne çok acıktırıyormuş insanı nese bi kaçim ben

tamamen önyargılarımızdan dolayıı 11 aydır ekmek ve türevlerini yemiyorum tıka basa da doyuyorum inan afiyetolsun tatlım:KK19:

kutahyam sporin super masallah
yok kuzum malesef hazir
esim cok hasta ates 39 inat doktora gitmiyo bebekle de yapamadim bise mecbur kaldim

Kızlar ben perşenbe düyündeyim.dahs çarşanbadan düyün evine gidicem.ailecek arkadaşız.perşenbe bildirim benim için hiç ama hiç uygun olmaz.kesinlikle zorlanırım.cuma olsa keşke.ven paylaşım alanına cuma bildirimin bizim için sorun olmayacağını belirtdim.inşallah cuma olur canlarım

Benim kuzu terlemeye başladı,terkedi 3kete üstünü falan deyişdim.imdi çok şükür iyi.inşallah gecede ateşi yükselmez kuzumun.kızlar hiç düşneyen ateş nadıl düşdü biliyormusunuz?bizim üzerlik deyebir bitkimiz var nazar için.onu yakıyorsun kokluyorsun nazarı alıyor.ben de yaktım koklatdım kızıma.hemen terlemeye ve terledikce de ateşi düşmeye başladı. Ne olur Allahım kalkmasın bir daha...

Back
X