• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar bugün yatılı misafirim var o yüzden doğru düzgün uğrayamadım. İstanbul ayaklanmış gidiyor yağmur rüzgar...
Bayram yaklaştı temizlik derdi çöktü üzerime iki gündür cozuttum yediğim şeyin haddi hesabı yok
Anammm ben kendimi nerden atam:mad:

Neyse kızlar zaten kimsecikler yok ben de uykusuzluktan ölüyorum hepinizi öptüm hadi iyi uykular tatlı rüyalar.
Damlam otun ismini aldım bende nazara çok inanırım inşallah yavrunun üzerinden o kötü enerji çıkmıştır. Hiç tekrarlamaz birdaha ateşi.

Yanlız bir limonlu kek yapmışım kütocum canım rakibim sen bırak o mereti sporu falan gel ben sana bi çay demliyim kekle çay iyi gider :-)
Bak 4.takımda bu benim dü taklidimdi....rakibemin kötü menülerini pohpohluyordum şakacıkdan.çok eyleniyorduk...

Neyse kızlar zaten kimsecikler yok ben de uykusuzluktan ölüyorum hepinizi öptüm hadi iyi uykular tatlı rüyalar.
Damlam otun ismini aldım bende nazara çok inanırım inşallah yavrunun üzerinden o kötü enerji çıkmıştır. Hiç tekrarlamaz birdaha ateşi.
Ben de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...

Kizlar merhaba!
Dukan diyetinde 1 haftayi dolduracagim yarin. Baslangic kilom 64.800 idi. Bugun soguktan kapkalin giyinip kahvalti yapmistim ve tartilmak icin eczaneye gittiğimde 60 kg gozukuyordum. Yani bugunku kilom yaklasik tahminen 59 kusurlu bir sey. Sali gunune kadar tami tamina 59 olmasi gerek Dukan'a gore.

Su an ev arkadasim mukemmel cevizli havuclu ve tarcinli kek yiyor. Canim nasil cekti anlatamam. Tabi ki de yemedim. Cay ictim onun yerine. :)

Diyet konusunda kararliyim bayramdan sonra ciddi anlamda egzersizlere baslayacagim. Hatta arkadasimi da ikna edip spor salonuna kaydolmayi dusunuyorum.

Sanki kilo vermiyormusum gibi hissediyorum kizlar ya. Sanki bu 1 haftalik surecte 10 kilo vermem gerekiyormus gibi bir psikolojideyim. Sinirlerim bozuluyor biraz. Bel cevremden inceldim cok azicik. Yaz tatilinde giyemedigim pantolonuma sigiyorum su an ama ciddi bir degisim degil bu sanki. Bir seyler eksik. Egzersiz yapmam gerek. Sadece yuruyusle olmaz bence.

Bugun 2 saat yurumek zorunda kaldim. Iyi oldu yine spor. Icmem gereken su miktarini icemiyorum. Kilo vermem yavaslayacak tahminen.

Bugun aksam yemeginde kofte yedim. Dukan usulu yaptim. Biraz fazla mi yedim sanki bilmiyorum. 6 minik kofte yedim. Ustune de hicbir sey yemiyorum. Cay iciyorum su an 1 bardak sadece.

Uyku duzenim projelerim yuzunden alt ust oldu. Duzene sokmam lazim.

Bayramda kendime birkac etek alacagim. 1 beden kucuk alacagim hatta. Onun icine sigmaya calisacagim. Daha cok hirs yaparim hem.

Of!
Bu is cok zormus be kizlar. Bikiyorum artik. Aksamlari arkadasarimla disari cikmiyorum. Disarida hicbir mekana gitmiyorum sirf diyeti bozmamak icin.

Isleri biraz daha sikmam lazim. Gorusuruz.
Aferim canım benim.çok iyi gidiyorsun doyet konosunda.dukanı bilmediyim için fikir bildiremiycem ama şunu söyleyeyim kuzum takımda olmasan da arada böyle gelip dolu dolu yazman beni çok mutlu ediyor.bizi baya motive ediyorsun güzelimmm...çokkk teşekkürler...
bugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay

Ah tevem ah sen rakibelerini bays mutlu etmişsin ama.düyün de varmış aslında yapacak 1şey yok.ama bugünün iyi olacağına söz vermişsin canım...
İyi geceler ...
Damlam bilirim uzerligi :) birde iri tuz vardit onu yavrunun basindan uc kere dolandirarak felak ve nas surelerini oku. Ve o tuzu atasin ustune at . Oda nazara iyi gelir allahin iznizle..

Swet bedis ne guzel karsilikli spor yapmisinz ...

Aydasum karatayin cok guzel gidiyor masallah .. Gozlerim seni daha sık gormek istiyor :) annenler nerdeler canim ankarada ..

Ankaralim sen bizim buraya baya uzaksin ...Canim gun boyu yediklerini tek liste yaparmisin ?

.
evet canım tuzu da bilirim.aslında falaq nası okumam gerekdiyini bilmiyordum.oğum günümde o kadar maymunluk yaptı ki nazara geldi eminim.

Ben de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...
cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanı

Kızlar bu hafta genel bildirim olmazsa takım içi yüzdelerle yarşıcaz haaa haberiniz olsun.bu yarışa ben de bijo gelirse o dahillll...tabi bu hafta benim kendimden pek bir umudum yok.çünki perşenbe düyündeyim.düyün de 6dan sonra yemekli bir düyün.kesin sonuncu olurummm...ama siz tam gaz devam...

cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanı
Evet tevecim ya yine ateşlendi yine tuz falan fırladım başlna yaktım ateşde düşdü 1az.ama doktoru gelmişdi antebyotik yapın dedi.2sin yapmışdım 1ni daha yaptık.boğaz ağrısı 3güün sürüyor ya ondann her halde...

damlacım geçmiş olsun bebeğine. boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar evet. düşürmesi de çok zor oluyor.. bizde en işe yarayan yöntem ıslak bezle silmek.. ne ateş düşürücü ne ılık duş fayda etmiyor malesef.. ilaçlara başladınız mı bilmiyorum ama ilaçlardan 2 gün sonra yavaştan kendinize gelirsiniz..

cuma bildirim yaparım.. regl olmama rağmen eksiler görüyorum büyük mutluluk.. bayram hedefimi tutturdum. eylül hedefimi de tutturdum. darısı ekim hedefine inşallah..

gelmişken dünkü menümü de yazayım bari.. (protein günümdü)
sabah: sucuklu (dukan) yumurta, peynir, zeytin
öğlen: 4 köfte, yoğurt
ara: dukan helva tarçınla beraber
akşam: 2 tavuk baget
mistik çay, yeşil çay, birrr sürü su (bunlar her gün sabit zaten)
dün okul yoktu malum yürüyüş yapmadım. haftada 5 gün yeter zaten..

bugün sebze+protein günüm. dukan kısır yapıcam yanına da dukan helvalı muhallebi. kendime pazar ödülü (kalorisiz ödül :))
bakalım cumaya inşallah baya inmiş olurum..

işa
Evet tevecim ya yine ateşlendi yine tuz falan fırladım başlna yaktım ateşde düşdü 1az.ama doktoru gelmişdi antebyotik yapın dedi.2sin yapmışdım 1ni daha yaptık.boğaz ağrısı 3güün sürüyor ya ondann her halde...
ilaç verme derken ates düşürücü verme drmek istemiştim düzelteyim hemen.Antibiyotik geçirir üxülme cnm

damlacım geçmiş olsun bebeğine. boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar evet. düşürmesi de çok zor oluyor.. bizde en işe yarayan yöntem ıslak bezle silmek.. ne ateş düşürücü ne ılık duş fayda etmiyor malesef.. ilaçlara başladınız mı bilmiyorum ama ilaçlardan 2 gün sonra yavaştan kendinize gelirsiniz..

cuma bildirim yaparım.. regl olmama rağmen eksiler görüyorum büyük mutluluk.. bayram hedefimi tutturdum. eylül hedefimi de tutturdum. darısı ekim hedefine inşallah..

gelmişken dünkü menümü de yazayım bari.. (protein günümdü)
sabah: sucuklu (dukan) yumurta, peynir, zeytin
öğlen: 4 köfte, yoğurt
ara: dukan helva tarçınla beraber
akşam: 2 tavuk baget
mistik çay, yeşil çay, birrr sürü su (bunlar her gün sabit zaten)
dün okul yoktu malum yürüyüş yapmadım. haftada 5 gün yeter zaten..

bugün sebze+protein günüm. dukan kısır yapıcam yanına da dukan helvalı muhallebi. kendime pazar ödülü (kalorisiz ödül :))
bakalım cumaya inşallah baya inmiş olurum..
Sağolasın bijocum.evet aynen söylediyin gibi.inşallah yarına geçer.ben bu dukan tatlılarını çok merak ediyorum,helvaymış,muhallebiymiş.galiba heryemeyin pişirme üsulu var.neyse benim çok şükür öyle diyetlere ihtiyacım yok artık.

Kızlar benim şimdi düşündüyüm şey ne biliyomusunuz?ben 58e ulaştım diyelim.sonra ne yapcam ya?rapor falan vermiycem mi?ooof ya 56mı yapsam.ama onu da istemiyorum.58yeter bana.yeterki korumayı bileyim.

İyi pazarlar .
Bugun miskinlik gunu cok gec kalktim .
Kahvaltim 12 de oldu ama cokk acikmisim yahu baya yedim .. Dun ogun olarak 15 de yedigimi dusununce 21saat olmus ...

Damlam atesin dusmesine sevindim canim ...

Bijom dukanin iyce profu oldun :)

Kizlaar merhabalar tekrardan. Odevlerden kactim hemen buraya geldim.

Bugun nedense icimde bir mutluluk var. Anlayamadim. Artik yiyemedigim yemekler icin hiic uzulmuyorum.

Sabah kahvaltida dusundum. Benim sorunum doydugumu hissetmemekti. Artik dusunerek yemek yiyorum. Doyduysam birakiyorum. Kendime bir suru laf ediyorum onceden neden boyle yemedim diye.

Yilbasinda arkadaslarimla partiye gidecegim. Bu durum beni daha da hirslandirdi. Herkes mukemmel elbise giyecek haliyle. Ben de yanlarinda paspal kalamam. O zamana kadar ohoo, ideal kiloma coktan ulasacagim. Pes etmek yok kizlaar!! :)

Yalniz cildim falan sarkarsa diye korkmaya basliyorum. Su siralar projelerim cok yogunlasti. Ancak bayramdan 1 hafta sonra spora baslayabilirim. Bu surec icinde muhtemelen cildim sarkacak. Cildim ilerleyen zamanlarda sarkarsa egzersizden sonra toparlanir mi sizce?

tünaydınlar iyi pazarlar.kahvaltıdan beri ütüyle uğraşıyorum çocukların 2 makine çamaşırı + bizimkiler :D

dünkü felaket menümü yazayım :KK23:

10:00 2 dl tam buğday ekmeği, domates, zeytin, peynir, 1 avuç çiğ fındık

14:00 1 armut, peynir, yarımdan az gevrek (oğluşa almıştım ondan kalanı yedim)

17:00 fırın balık (çocuklar durmuyordu yanına salata falan yapamadım )

saat 18den sonra oğluşla coştuk 2-3 dilim kavun yedim, 2ısırık muz aldım oğluşunkinden bir de 2 küçük dilim kadayıfla sade dondurma :KK23: :KK23:

doğumdan sonra ilk adetimi olcam galiba aşırı tatlı isteği ve bel ağrısı var

cuma sonrası cozutma günü oldu, şimdi tekrar toparlama günü başladı

bugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay

eski menülerimi görüyorum sende az yedim diye kendimi kandırıp sağlıksız beslendiğim dönemlerimi :KK51:

Back
X