Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
I ıhhh yemiycemmm yemem cayda hic. Sevmem zaten ben kek yemeyeli hatirlamiyorum bile ne kadar oldu o dereceYanlız bir limonlu kek yapmışım kütocum canım rakibim sen bırak o mereti sporu falan gel ben sana bi çay demliyim kekle çay iyi gider![]()
Bak 4.takımda bu benim dü taklidimdi....rakibemin kötü menülerini pohpohluyordum şakacıkdan.çok eyleniyorduk...Yanlız bir limonlu kek yapmışım kütocum canım rakibim sen bırak o mereti sporu falan gel ben sana bi çay demliyim kekle çay iyi gider![]()
Ben de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...Neyse kızlar zaten kimsecikler yok ben de uykusuzluktan ölüyorum hepinizi öptüm hadi iyi uykular tatlı rüyalar.
Damlam otun ismini aldım bende nazara çok inanırım inşallah yavrunun üzerinden o kötü enerji çıkmıştır. Hiç tekrarlamaz birdaha ateşi.
Aferim canım benim.çok iyi gidiyorsun doyet konosunda.dukanı bilmediyim için fikir bildiremiycem ama şunu söyleyeyim kuzum takımda olmasan da arada böyle gelip dolu dolu yazman beni çok mutlu ediyor.bizi baya motive ediyorsun güzelimmm...çokkk teşekkürler...Kizlar merhaba!
Dukan diyetinde 1 haftayi dolduracagim yarin. Baslangic kilom 64.800 idi. Bugun soguktan kapkalin giyinip kahvalti yapmistim ve tartilmak icin eczaneye gittiğimde 60 kg gozukuyordum. Yani bugunku kilom yaklasik tahminen 59 kusurlu bir sey. Sali gunune kadar tami tamina 59 olmasi gerek Dukan'a gore.
Su an ev arkadasim mukemmel cevizli havuclu ve tarcinli kek yiyor. Canim nasil cekti anlatamam. Tabi ki de yemedim. Cay ictim onun yerine. :)
Diyet konusunda kararliyim bayramdan sonra ciddi anlamda egzersizlere baslayacagim. Hatta arkadasimi da ikna edip spor salonuna kaydolmayi dusunuyorum.
Sanki kilo vermiyormusum gibi hissediyorum kizlar ya. Sanki bu 1 haftalik surecte 10 kilo vermem gerekiyormus gibi bir psikolojideyim. Sinirlerim bozuluyor biraz. Bel cevremden inceldim cok azicik. Yaz tatilinde giyemedigim pantolonuma sigiyorum su an ama ciddi bir degisim degil bu sanki. Bir seyler eksik. Egzersiz yapmam gerek. Sadece yuruyusle olmaz bence.
Bugun 2 saat yurumek zorunda kaldim. Iyi oldu yine spor. Icmem gereken su miktarini icemiyorum. Kilo vermem yavaslayacak tahminen.
Bugun aksam yemeginde kofte yedim. Dukan usulu yaptim. Biraz fazla mi yedim sanki bilmiyorum. 6 minik kofte yedim. Ustune de hicbir sey yemiyorum. Cay iciyorum su an 1 bardak sadece.
Uyku duzenim projelerim yuzunden alt ust oldu. Duzene sokmam lazim.
Bayramda kendime birkac etek alacagim. 1 beden kucuk alacagim hatta. Onun icine sigmaya calisacagim. Daha cok hirs yaparim hem.
Of!
Bu is cok zormus be kizlar. Bikiyorum artik. Aksamlari arkadasarimla disari cikmiyorum. Disarida hicbir mekana gitmiyorum sirf diyeti bozmamak icin.
Isleri biraz daha sikmam lazim. Gorusuruz.
bugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay
evet canım tuzu da bilirim.aslında falaq nası okumam gerekdiyini bilmiyordum.oğum günümde o kadar maymunluk yaptı ki nazara geldi eminim.İyi geceler ...
Damlam bilirim uzerligi :) birde iri tuz vardit onu yavrunun basindan uc kere dolandirarak felak ve nas surelerini oku. Ve o tuzu atasin ustune at . Oda nazara iyi gelir allahin iznizle..
Swet bedis ne guzel karsilikli spor yapmisinz ...
Aydasum karatayin cok guzel gidiyor masallah .. Gozlerim seni daha sık gormek istiyor :) annenler nerdeler canim ankarada ..
Ankaralim sen bizim buraya baya uzaksin ...Canim gun boyu yediklerini tek liste yaparmisin ?
.
cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanıBen de inanırım.özellikle çocuklarıhemen tutar.dün de daha 1inandlm.şimdi 37.6 ama ilaç falan vermiyorum.sadece vitamin verdim.inşallah geçer...
Evet tevecim ya yine ateşlendi yine tuz falan fırladım başlna yaktım ateşde düşdü 1az.ama doktoru gelmişdi antebyotik yapın dedi.2sin yapmışdım 1ni daha yaptık.boğaz ağrısı 3güün sürüyor ya ondann her halde...cmm evrt artık ilac verme çok zor biliyorum ama yuksek ateşle yavrunun bsğışıklığı güçlrnmiş oldu.Sen hep oku cnm Abenimin dediği gibi.Şimdi kahvaltı zamanı
ilaç verme derken ates düşürücü verme drmek istemiştim düzelteyim hemen.Antibiyotik geçirir üxülme cnmEvet tevecim ya yine ateşlendi yine tuz falan fırladım başlna yaktım ateşde düşdü 1az.ama doktoru gelmişdi antebyotik yapın dedi.2sin yapmışdım 1ni daha yaptık.boğaz ağrısı 3güün sürüyor ya ondann her halde...
Sağolasın bijocum.evet aynen söylediyin gibi.inşallah yarına geçer.ben bu dukan tatlılarını çok merak ediyorum,helvaymış,muhallebiymiş.galiba heryemeyin pişirme üsulu var.neyse benim çok şükür öyle diyetlere ihtiyacım yok artık.damlacım geçmiş olsun bebeğine. boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar evet. düşürmesi de çok zor oluyor.. bizde en işe yarayan yöntem ıslak bezle silmek.. ne ateş düşürücü ne ılık duş fayda etmiyor malesef.. ilaçlara başladınız mı bilmiyorum ama ilaçlardan 2 gün sonra yavaştan kendinize gelirsiniz..
cuma bildirim yaparım.. regl olmama rağmen eksiler görüyorum büyük mutluluk.. bayram hedefimi tutturdum. eylül hedefimi de tutturdum. darısı ekim hedefine inşallah..
gelmişken dünkü menümü de yazayım bari.. (protein günümdü)
sabah: sucuklu (dukan) yumurta, peynir, zeytin
öğlen: 4 köfte, yoğurt
ara: dukan helva tarçınla beraber
akşam: 2 tavuk baget
mistik çay, yeşil çay, birrr sürü su (bunlar her gün sabit zaten)
dün okul yoktu malum yürüyüş yapmadım. haftada 5 gün yeter zaten..
bugün sebze+protein günüm. dukan kısır yapıcam yanına da dukan helvalı muhallebi. kendime pazar ödülü (kalorisiz ödül :))
bakalım cumaya inşallah baya inmiş olurum..
bugun çok yoğundum.
Ssbah az peynır 1 dilim ekmek
Öğlen düğündeydim minicik pasta çok haififti kek gibi.1 cubuk kraker.2 küçücük kurabiye
Akşam mantı ekmek 2 lokma
Geceye doğru 1 dilim ekmek.çeyrek kibrit peynir.4 zeytin.çay