• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi günler kızlar benimki artık tünaydını da geçtiği için iyi günler dedim. Dün gece yediğimin haddi hesabı yoktu şimdi de midem almıyor. Reglden kaynaklanır mı acaba henüz olmadım ama yakındır.
Bu sabahın köründe 1 dilim kek yedim başka da birşey yemedim ama nerdeyse 800gr fazla gösteriyorum cuma cumartesi akşamı yediklerimden bir kilo almamışımdır herhalde değil mi ?

İyi günler kızlar benimki artık tünaydını da geçtiği için iyi günler dedim. Dün gece yediğimin haddi hesabı yoktu şimdi de midem almıyor. Reglden kaynaklanır mı acaba henüz olmadım ama yakındır.
Bu sabahın köründe 1 dilim kek yedim başka da birşey yemedim ama nerdeyse 800gr fazla gösteriyorum cuma cumartesi akşamı yediklerimden bir kilo almamışımdır herhalde değil mi ?
Tabi almışsındır kuzum.ben dün gün boyu hiç kaçanak falan yapmadım ama gece 2kinder çikolata yediyim için sabah 500gram fazla gösterdi tartı.bu gün de sabah kek yediyin için sadece akşam muhtemelen yine sakdıracaksın.çok dikkatli ol.sakın yeme.sizde daha 6.30.git şimdi 1şeyler yeki sonra abur cubura saldırmayasın.

selamlar takımdaslarım

aeben ablam annemler subattan berı kecıorendeler galıba uyanıstı evet evet
bogazlar nasıl oldu
kız abla sen doyuyon mu yedıklerınle aksam ac yatıyon bılıyorum da gunduz de az geldı gozume...

kutahyam sen dukanlada ılgılı baya sey bılıyorsun masallah

bıjo merak ettıgım bırsey var
dukanda hanı test falan yapılıyor ya gunluk ne yemen gerektıgınının menusunu de verıyorlar mı
mesela karatayda ornek beslenme lıstesı yok

baskaaaa

else merhaba
bebegın ne kadarlık Allah bagıslasın o kadar da kotu degıl kacamakların bence...

Muş ta dun geceden berı durmaksızın yagan bır yagmur var, bı ara markete gıtmek zorunda kaldım ıslanmadık yerım kalmadı ınsallah hasta olmam...

Bugunku menume gelınce

Sabah

Klasık karatay kahvaltısı

Akşam

1 tabak etli patlıcan guvecte
2 kase cacık
4 tane bulgurlu çiğkofte
kurutulmus bıber kızarttım az zeytınyagında kısık ateste, cok ozlemısım yemısımdır 15-20 tane ohh...

Yarın da ınsallah spora baslıyorum

Yarın apartmandan bı komsum bebek mevludune cagırdı cok yagmur var dıye bugun cıkıp bıse alamadım, bı tepsı kurabıye yapıcam bı de evde kızıma gelenlerden yun yelek var el orgusu onu goturucem hıc ıcıme sınmıyo ama yarın da yagmur var :(

Aydasu hos grldin diyarbakirda yagmur firtina haftasonu evde gecti burnumu cikarmadim disari sıkıldım bende bizde kış çayları cikti sende iç hasta olma inş

Elif bozma moralini vahim kacamak olmamis

Seummu ben 1 gunde 1 kilo aldigimi bilirim ipin ucunu kacirma sakin yerlesmeden gonder onlari geri

Damla bak bu cikolata meselesi iki etti bizde yeriz bak takimca ayagini denk al

İyi aksamlar kizlar .. Yine disardaydim , yeni geldim ..

Aydam yediklerim az degil kuzum cesit az olabilir ama miktari kismiyorum doyana kadar yiyorum ..

Hediyen guzel canim gule gule giysinler ..
Sende iyi gidiyorsun karatayda ..

Menum
Bugun hic istahim yok hava kapali yagmurlu karanlik tam depresyonluk birde olaylar var gene haberlerde gormussunuzdur neysee....

Sabah yiyemedim ogleden sonra kuruyemis sutlu mistik cay

Ara form cay

Aksam bikac kasik yesil mercimek tavuk sote ayran salatalik tursu

Su az spor simdilik yok bakariz 72 kilo sabitlendi fazla cikmiyor artik 71 e dogru devam ...

Kizlar ayaginizi denk alin ne oldkilolarımenuler diyet menusu degil gun menusu gibi ,, nerde sizin yarisiniz ????
Haftasonu ya ablam herkes kenfini bıraktı kiloları unutdu hele bide cuma güxel kiloları verdik ya oooh saldık kendimizi.KIZIARRRR DİKKAT YARINDAN İTİBAREN HERKESDEN YİNE ÖRNEK MENÜLER GELSİN.MALUM GELİCEK HAFTADA BAYRAM VAT.BU HAFTA LİSTEMİZ KİLOLARIMIZ GÜZEL OLSUN Kİ GELİCEK HAFTAYA GARANTİ OLSUN.ŞİMDİİİ SAAT OLMUŞ 8.HERKES MUTAFAĞININ KAPSINI KAPATSIN BİR TEK SU BİR TEK SUUU...

Menum
Bugun hic istahim yok hava kapali yagmurlu karanlik tam depresyonluk birde olaylar var gene haberlerde gormussunuzdur neysee....

Ara form cay

Su az spor simdilik yok bakariz 72 kilo sabitlendi fazla cikmiyor artik 71 e dogru devam ...
Kahvaltı yok öylen yok tek öyün olmuş.bu iyi deyil aslında.ama yine de iyi yemişsin.suyunu da uyuyana kadar düzenlersin canım.senin için gece uzun nasılsa.

Aydasu hos grldin diyarbakirda yagmur firtina haftasonu evde gecti burnumu cikarmadim disari sıkıldım bende bizde kış çayları cikti sende iç hasta olma inş

Elif bozma moralini vahim kacamak olmamis

Seummu ben 1 gunde 1 kilo aldigimi bilirim ipin ucunu kacirma sakin yerlesmeden gonder onlari geri

Damla bak bu cikolata meselesi iki etti bizde yeriz bak takimca ayagini denk al
Yol yok kuzum yapmayın öyle şey.siz bana ne bakıyonuz?hedefime az kaldı ya şımardım ben iyice ondan : )))

Muş ta dun geceden berı durmaksızın yagan bır yagmur var, bı ara markete gıtmek zorunda kaldım ıslanmadık yerım kalmadı ınsallah hasta olmam...

Bugunku menume gelınce

Sabah

Klasık karatay kahvaltısı

Akşam

1 tabak etli patlıcan guvecte
2 kase cacık
4 tane bulgurlu çiğkofte
kurutulmus bıber kızarttım az zeytınyagında kısık ateste, cok ozlemısım yemısımdır 15-20 tane ohh...

Yarın da ınsallah spora baslıyorum

Yarın apartmandan bı komsum bebek mevludune cagırdı cok yagmur var dıye bugun cıkıp bıse alamadım, bı tepsı kurabıye yapıcam bı de evde kızıma gelenlerden yun yelek var el orgusu onu goturucem hıc ıcıme sınmıyo ama yarın da yagmur var :KK43:
Oooh afiyet olsun kuzuma.seni özledik kız.artık sık sık gelmiyorsun.

Menum

12:00
3-4dl.ekmek .
Peynir .dometes sos .
Kabak biber kizartma
Yogurt ...

19.00
Et izgara .
Coban salata .
3-5 kaju

Su cok olmadi ...
Disardaydim baya yurudum ..

Sabah okadar yemisimki aksamda acikmamistim ama ogun olsun diye yedim .
Bugun birazda magazalati gezdim . Baya toparlamisim ben pek sevindim .. Aldiklarimida masus biraz dar aldim nasil olsa vericem baska yolu yok .

Bedis haberlere pek bakmiyorum . Esim gelirde acarsa onla bakiyorum . Allah kolaylik versin vede sabir ..
Bende kapali havayi sevmem karartir icimi hep yaz olsa gunes dpgsa ne guzel oluduu :)

Menum

Ara form cay

Bedişim burası da öyle kapalı bugün bende kaytardım açıkçası

görmezmiyiz kuzum:KK43: rabbim yardımcınız olsun allaha emanetsiniz:KK16:

Menum

12:00
3-4dl.ekmek .
Peynir .dometes sos .
Kabak biber kizartma
Yogurt ...

19.00
Et izgara .
Coban salata .
3-5 kaju

Su cok olmadi ...
Disardaydim baya yurudum ..
Oh oh ne güzel kahvaltı olmuş kuzum ya.aslında kahvaltılar hep böyle yapılmalı.ama ben kahvaltlyı hep çabucak yerim.sonra işlerimi yapa bilmek için...

Kızlar benim şimdi düşündüyüm şey ne biliyomusunuz?ben 58e ulaştım diyelim.sonra ne yapcam ya?rapor falan vermiycem mi?ooof ya 56mı yapsam.ama onu da istemiyorum.58yeter bana.yeterki korumayı bileyim.

damlam önemli olan korumak zaten kuzummm hedefinin 1-2 kilo altına inki esneklik olsun :KK19: o joker 2 kilo sınırını aşmamaya çalış tatlım:KK15: neden vermeyesinki ben hala veriyorum kendimi denetlememi sğalıyor

Back
X