• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar güzellebu günel bir pazar geçirmişsinizdir umarım:D
İyi akşamlar güzelimmm.sen bizim takıma hoş geldin kardeş kaptanım...benim bugün için güzel alış veriş pilanım vardı ama kızım hasta olduğu için erteledik...pek de güzel olmadı.şimdi de çok yorgunum ve uykummm vaaar...

İyi akşamlar güzelimmm.sen bizim takıma hoş geldin kardeş kaptanım...benim bugün için güzel alış veriş pilanım vardı ama kızım hasta olduğu için erteledik...pek de güzel olmadı.şimdi de çok yorgunum ve uykummm vaaar...

hoşbuldum cnmmm prensesin iyileşince çıakrsın önemli olan onun sağlığı kuzum uyu dinlen bitanemm:KK19:

damlam önemli olan korumak zaten kuzummm hedefinin 1-2 kilo altına inki esneklik olsun :KK19: o joker 2 kilo sınırını aşmamaya çalış tatlım:KK15: neden vermeyesinki ben hala veriyorum kendimi denetlememi sğalıyor
Ben 4.takımda da hep senin ismini okuyodum paylaşımda falan fakat bir bilgim yok.sen de mi hedefinü ulaştın kuxum?aslınsa bu 58inme işi zaten jokerim benim.56 hiç istemem.hep 62 63 kilo olurdum ben
Şimdi 58yeter.önemli olan 60ı aşmamam.raporu da kızlara kötü prnek olmamak için vermemeyi düşübüyorum.aslında basıl koruycam bilmiyorum onu da...

Ben 4.takımda da hep senin ismini okuyodum paylaşımda falan fakat bir bilgim yok.sen de mi hedefinü ulaştın kuxum?aslınsa bu 58inme işi zaten jokerim benim.56 hiç istemem.hep 62 63 kilo olurdum ben
Şimdi 58yeter.önemli olan 60ı aşmamam.raporu da kızlara kötü prnek olmamak için vermemeyi düşübüyorum.aslında basıl koruycam bilmiyorum onu da...

ben 88 den 65 olan hedefime düştüm damlacım başarı hikayelerind eöyküm var 3, takımdan mezun olmuştum
58-60 arası jokerin olsun o zaman

bilakis menülerini paylaşmalısın ki örnek olmalısın cnmm ayrıca sağlıklı beslenme ömür boyu sürmelii diye düşünüyorum :KK28: menünde kaçamak varsa bir sonraki öğünde telafi etmelisin cnm örnek olman açısından yanlış düşünmüyorum umarım

ben 88 den 65 olan hedefime düştüm damlacım başarı hikayelerind eöyküm var 3, takımdan mezun olmuştum
58-60 arası jokerin olsun o zaman

bilakis menülerini paylaşmalısın ki örnek olmalısın cnmm ayrıca sağlıklı beslenme ömür boyu sürmelii diye düşünüyorum :KK28: menünde kaçamak varsa bir sonraki öğünde telafi etmelisin cnm örnek olman açısından yanlış düşünmüyorum umarım
Evet canım benim.ben zaten 2aydır mezun olmuştum.öyle koruyordum.kaçamak yaptığımda hemen telafi ederdim.ben de yeme biçiminin tamamen deyişmesi tarafındayım ki ben 9aydır böyle besleniyorum ve bunu çokkk sevdimmm...

Tabi almışsındır kuzum.ben dün gün boyu hiç kaçanak falan yapmadım ama gece 2kinder çikolata yediyim için sabah 500gram fazla gösterdi tartı.bu gün de sabah kek yediyin için sadece akşam muhtemelen yine sakdıracaksın.çok dikkatli ol.sakın yeme.sizde daha 6.30.git şimdi 1şeyler yeki sonra abur cubura saldırmayasın.
Akşam da birşey yiyemedim saat 7:30 falandı bira canım istedi kıymalı yumurta yaptım kendime bir yumurta iki ceviz büyüklüğünde yumurta 1 kaşık sıvıyağ onunda ancak yarısını yiyebildim bir dilim tam buğday ekmeğiyle. Bir kase çorba içtim bir bardak ta ayran. Az önce de bir elma yedim oğlumla film izlerken iyice diyetin ayarı kaçtı benim de dengem bozuldu

Akşam da birşey yiyemedim saat 7:30 falandı bira canım istedi kıymalı yumurta yaptım kendime bir yumurta iki ceviz büyüklüğünde yumurta 1 kaşık sıvıyağ onunda ancak yarısını yiyebildim bir dilim tam buğday ekmeğiyle. Bir kase çorba içtim bir bardak ta ayran. Az önce de bir elma yedim oğlumla film izlerken iyice diyetin ayarı kaçtı benim de dengem bozuldu
Tüm umudum yarına tüm umudum yarınaaaaa...:KK11::KK4:

Raporumu da yazayım hemen.
sabah yarım kk tereyağ,3dilim ekmek,peynir,az şekerli çay
Öylen 2kepçe etli fasulye çorbası,2dilim ekmek
akşam ev yapımı sütün kaymağı 1kaşık anca olurdu 1dilim ekmek,3tane üzüm

su 2.5litre.spor yok...tüm kaslarım ağrıyor nedense.

Hep ben geliyorum bedişş siz gelmeyince çekiniyorum artık:110::oops:

damlacım gün içinde 6 dilim ekmek çok olmamışmı kuzummo_O

Siz gelmissiniz gitmissiniz hic haberim yok iyi geceler bakalım
Iyi geceler cnm sans da ve heminize
Sabah
1dilim ekmek.terrysğlı yarım yumurta.4 zrytın..uarım librit kutusu peynır.domstes.salatalık.
Öğlen
Su borelk 1 dilim.bol yeşil salata.şeketdiz cay
0Akşam
Ksbak yemeği etli.2 kaşık pilav.dalata

Hep ben geliyorum bedişş siz gelmeyince çekiniyorum artık:110::oops:

damlacım gün içinde 6 dilim ekmek çok olmamışmı kuzummo_O
Olmuş mu ki?ben 17kiloyu verirken gün içinde zaten 6dilim yiyodum.şimdi azaltdım.ama korumada da öyle yerim.ya da belki iki öyün yeriç.ayyy kafam karışdı yahuuu...

Iyi geceler cnm sans da ve heminize
Sabah
1dilim ekmek.terrysğlı yarım yumurta.4 zrytın..uarım librit kutusu peynır.domstes.salatalık.
Öğlen
Su borelk 1 dilim.bol yeşil salata.şeketdiz cay
0Akşam
Ksbak yemeği etli.2 kaşık pilav.dalata
Ah tevem ah 1seni mesajları 1benim mesajları okuyanın baya 1kafa patlatması gerek anlamak için:KK70::KK70::KK70:Börek cısssss...

Günaydın canlarım.bu gece çok kötü rüyalar gördüm.Allahım hayra çıkarsın inşallah.ayakkabı giydim giydim çıkardım.o da kötü qaliba....ooof sabah sabah kendi negativimi buraya döktüm :((((

Off Hafta artilarla basladi benim icin . Sanirim pikolojik kizlar hafta sonu bir rehavet oluyor insanda ister istemez menulerede yansiyor bu...
Neyse onumuze bakalim bu hafta hedefim 65 lere iyce yerlesmek . Bayrama 65 li kilolarl giricem baska yolu yok karaliyim yani ...

İste hafta sonu insanda bu olmuyor . Buda kili vermeyi engeliiyor ..
Bayram gecsinda damlam hafta soblari beni goz hapsibe al oldumu sana soz vereyun diyeti asmayim . Pazartesileri arti cikmak istemiyorum kilo vermesemde olur arti cikmayim yeter ..

Back
X