- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarım.bu gece çok kötü rüyalar gördüm.Allahım hayra çıkarsın inşallah.ayakkabı giydim giydim çıkardım.o da kötü qaliba....ooof sabah sabah kendi negativimi buraya döktüm(((
dukanda test yapıyorsun başlamadan.. yaşını, bilek cevreni, kaç dogum yaptığını, en az ve en yüksek kilonu vb nunun gibi şeyleri soruyor. bu cevaplara göre sana hedef kilolar ve program veriyor..bıjo merak ettıgım bırsey var
dukanda hanı test falan yapılıyor ya gunluk ne yemen gerektıgınının menusunu de verıyorlar mı
mesela karatayda ornek beslenme lıstesı yok
Elifim menun gayet saglikli bence afiyet olsun ....'
Nazlim dun gezmisiniz . İyi etmisin istanbulda olmak guzellll .
Gunaydin bijom .
günaydınlar herkese hayırlı bir hafta olsun hepimiz için . dün misafirlerim vardı sonrasında da dışıra çıktık onun için gelemedim . şimdide azcık işim var onu bitirip geliyoeum hemen
dukan aslında çok basit.. özel menüsü yok. pişirme şekli ızgara veya haşlama basitçe.bijoux dukan bana çok karmaşık ve zor bir diyet gibi geliyor hep. özel menüleri, özel pişirme şekilleri...çok uğraştırıcı sanki
kombiyi akşam biz de açtık, bizim için iyiydi de çocuklar üşücek diye korktuk
Ah ah ben de aynı konudan dertliyim.haftasonları salıyorum kendimi.ama bana izin var.çünki hedefime az kaldı.size yok ama kesinlikle.hem sizin sonuçlar listeyi etkiliyor,takım için hedefe ulaşana kadar haftasonları da diyetinize dahil.ven kaptan olarak cuma günü azcık salmaya izin veriyorum ama sadecr cuma günü.yok ben yapmam diyorsanız ne ala başımın tacısınız.neyse ablam hele bir bayram geçsin ben cumartesi pazarlar da sizleri dümsüklemeyi bilirim...cuma annemlerde olucam ya.inşallah kuralları da hazırlarım...Off Hafta artilarla basladi benim icin . Sanirim pikolojik kizlar hafta sonu bir rehavet oluyor insanda ister istemez menulerede yansiyor bu...
Neyse onumuze bakalim bu hafta hedefim 65 lere iyce yerlesmek . Bayrama 65 li kilolarl giricem baska yolu yok karaliyim yani ...
İste hafta sonu insanda bu olmuyor . Buda kili vermeyi engeliiyor ..
Bayram gecsinda damlam hafta soblari beni goz hapsibe al oldumu sana soz vereyun diyeti asmayim . Pazartesileri arti cikmak istemiyorum kilo vermesemde olur arti cikmayim yeter ..
Evet ablam biliyorum.benden başka hayır diyen yok.olsun biz takım içi yarışıyoruz zaten.takımda yüzdesi en çok olan arkadaş takımın gözdesi en has hatunu olacak...takım üyelerine duyruluuuur...Damlacim ve kizlar paylasim alanina bakilirsa bu hafta bildirim yok ..
Olsun bakalim damlam sen cuma bizim takimn icin liste yaparsin ...
Aman bijom çok dikkat et.hastalık kötüdukan aslında çok basit.. özel menüsü yok. pişirme şekli ızgara veya haşlama basitçe.
fakat diyetimi tatlandırayım dersen biraz uğraşıyorsun. kabarmış ekmek, tencere keki, pasta yemek istiyorsan zaman veriyorsun.. yoksa menüsü de pişirme şekli de özel değil.. 1 gün protein (et ızgara,yumurta yoğurt vs), 1 gün protein ve sebze böyle gidiyor..
bana değil de başka diyet yapanlara en zor gelecek yanı 1 kere bile kaçamak yaparsanız günlerce duraklama yaşarsınız.. budur. ama ben yapıcam dedim mi yaptığım için bu kısım bana zor gelmiyor. o yüzden de her gün tıkır tıkır gramlar iniyor..
bizimkinin burnu akmaya başladı bile.. okulda üşüyemez sıcacık. ya evde üşüdü (zırt pırt cocuk yıkayan biriyim), ya da okula gidip gelirken üşüdü.. yakarız kombileri ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..
çok değişik dukan tarifleri var ya onun için dedim özel menüler diye.dukan aslında çok basit.. özel menüsü yok. pişirme şekli ızgara veya haşlama basitçe.
fakat diyetimi tatlandırayım dersen biraz uğraşıyorsun. kabarmış ekmek, tencere keki, pasta yemek istiyorsan zaman veriyorsun.. yoksa menüsü de pişirme şekli de özel değil.. 1 gün protein (et ızgara,yumurta yoğurt vs), 1 gün protein ve sebze böyle gidiyor..
bana değil de başka diyet yapanlara en zor gelecek yanı 1 kere bile kaçamak yaparsanız günlerce duraklama yaşarsınız.. budur. ama ben yapıcam dedim mi yaptığım için bu kısım bana zor gelmiyor. o yüzden de her gün tıkır tıkır gramlar iniyor..
bizimkinin burnu akmaya başladı bile.. okulda üşüyemez sıcacık. ya evde üşüdü (zırt pırt cocuk yıkayan biriyim), ya da okula gidip gelirken üşüdü.. yakarız kombileri ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..
Evet ablam biliyorum.benden başka hayır diyen yok.olsun biz takım içi yarışıyoruz zaten.takımda yüzdesi en çok olan arkadaş takımın gözdesi en has hatunu olacak...takım üyelerine duyruluuuur...
Ayyy kızlar ankaralıyım hem 13.takıma katılıyor hem buraya.nasıl olur böyle bir şey.aynı anda iki takıma katılmak asla olmaz.13.takıma gidip uyardım kendisini...