• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

son sayfayi okuyabildim yarin bakicam gecmise
geberik durumdayim

damlam motivasyonum dusmedi kuzum tam gaz devam da mazeretlerim var
esim bugun ise gitti geri geldi hemen ates ishal onunla mesgulum
mevlut vardi bugun oraya gittik kizimla oglen
herkes tavuklu pilavini tulumba tatlisini yerken bir pirinc tanesi bilr surmedim agzima sekersiz cayimi ictim geldim

kizim cok hareketli arkadaslar pesinden kosmaktan yazamiyorum ki
eve geldik tv sehpasinin onune carpti duserken dudagi patladi kan revan
ay cidden zor bi gundu
oy ve her an ciyakliyo galiba bana bu gece uyku yok

menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

yesil mercimek yemegi
yogurt

feci alistim bu duzene ins mukafatini alirim

aayyyy kötü olmuş aydam .. şimdi nasıl ?
küçükken benim büyük kızda öyle bir kaza geçirmişti çenesinin altı baya açılmıştı nerdeyse dikiş atacalardı ...
çocukarın bu dönemleri gerçekden zor gözlerin sürekli üstünde olacak ....

Son düzenleme:
günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık

ara
1 adet şeftali

akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt

dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık
nazlım geçmiş ola diş agrısı beterdir .....
şükür yıllardır çekmiyorum diş agrısı .. bi hocamız demişti. 2 rekat olarak kıldıgın namazlarda .(öylen . yatsı ve sabah )felak ve nası okursan rabbımın izniyle diş agrısı çekmezmişsin ... şükür o zamandan sonra diş agrısı çekmedim . hamdolsun ..
menünde süper afiyet olsun ....

nazlım geçmiş ola diş agrısı beterdir .....
şükür yıllardır çekmiyorum diş agrısı .. bi hocamız demişti. 2 rekat olarak kıldıgın namazlarda .(öylen . yatsı ve sabah )felak ve nası okursan rabbımın izniyle diş agrısı çekmezmişsin ... şükür o zamandan sonra diş agrısı çekmedim . hamdolsun ..
menünde süper afiyet olsun ....

çok sağol ablacığım dolgum düşmüş sanırım şimdi iyi çok şükür ağrı yok. akşam annem ağrı kesici verdi ondan sonra geçti.

Günaydın canlarımmm...burda yağmur var.Dilerim Allahdan yağmur içimizdeki huzursuzluğu yıkayıp taaa uzaklara okyanus ların dibine götürsün inşallah.çok şükür kuzum iyileşdi.kaynana yokkk,öyleden sonra annemlere gidicem,sonra doğum günümde aldığım hediye kartlarını harcamaya gidicemmm...ohhh inşallah hayal ettiyim gibi güzel 1gün olur...

son sayfayi okuyabildim yarin bakicam gecmise
geberik durumdayim

damlam motivasyonum dusmedi kuzum tam gaz devam da mazeretlerim var
esim bugun ise gitti geri geldi hemen ates ishal onunla mesgulum
mevlut vardi bugun oraya gittik kizimla oglen
herkes tavuklu pilavini tulumba tatlisini yerken bir pirinc tanesi bilr surmedim agzima sekersiz cayimi ictim geldim

kizim cok hareketli arkadaslar pesinden kosmaktan yazamiyorum ki
eve geldik tv sehpasinin onune carpti duserken dudagi patladi kan revan
ay cidden zor bi gundu
oy ve her an ciyakliyo galiba bana bu gece uyku yok

menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

yesil mercimek yemegi
yogurt

feci alistim bu duzene ins mukafatini alirim
Allah kızına da kocana da acil şifalar versin canım.menün iyiymiş güzelim.alırsın kuzum mükafatını.hadi bu hafta TAKIMIN GÖZDESİS,HAS HATUNU sen olursun belki..

günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık

ara
1 adet şeftali

akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt

dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık
Senin de menün çok güzel kuzum.bu menüleri gördükce var ya uçuyorum sevinçten...

yok canım ye ben görünürüm hep sende niye çıkmıyorki ???
birde siteye kk pro üyeleri var onlar isterse görünmezler . ama ben değilim ..:KK25:
ben sık girip çıkıyorum yani bakıp yazıp çıkıyorum çogu zaman telden ondan göremiyorsundur :p
birde avatar resminin yaninda küçük bir yeşil yer var orası yeşilsede sitedesin anlamında ..
Evet canım biliyorum onun pro üyelere ait olduğunu ama seni hiç online görmüyorum ben.ne aşağıda,ne de profil resminin üzerimdeki yeşilde.seni de teve ablamı da...

Bak ablam artık her üyede bu mümkün.sen herhalde sol aşağı tarafdakı butonu tıklamışsın...
2014-09-30 11.32.52.webp

Günaydın canlarımmm...burda yağmur var.Dilerim Allahdan yağmur içimizdeki huzursuzluğu yıkayıp taaa uzaklara okyanus ların dibine götürsün inşallah.çok şükür kuzum iyileşdi.kaynana yokkk,öyleden sonra annemlere gidicem,sonra doğum günümde aldığım hediye kartlarını harcamaya gidicemmm...ohhh inşallah hayal ettiyim gibi güzel 1gün olur...
sizin oralar çok pahalıymış damlam buranın net iki katı diyor eşim .. gelsene buraya alışverişe :KK48:
dilediginden daha güzel bir gün olsun damlam:KK60:

şok şok şok 71,8 :KK48:

günaydınlar her sabah tartılıyorum ve hergün - görmek beni mutlu ediyor. bir gün çakılıp kalcam bir rakamda o zaman asıl şoku yaşıcam ya neyse :KK53:

oğluşla kahvaltı yapmaya gitmeden geçmişi okuyayım dedim öptüm sizi birazdan gelirim inşallah

Evet ablam aynen pahalı tam 2qatı.ayrıca da yeşillendin kız ablam..

Son düzenleme:
BenElse .!.:
şok şok şok 71,8 :KK48:

günaydınlar her sabah tartılıyorum ve hergün - görmek beni mutlu ediyor. bir gün çakılıp kalcam bir rakamda o zaman asıl şoku yaşıcam ya neyse :KK53:

oğluşla kahvaltı yapmaya gitmeden geçmişi okuyayım dedim öptüm sizi birazdan gelirim inşallah
Amannn kızzz bu gidişle takımın gözdesi sen olucan haa...vallaha ben olmuyacağım kesin.hem annemlere gidiyorum hemdüyün evinde olucam.inşallah gelicek cuma hedefdeyim...

Ben azeriyim Elifim.Baküde yaşıyorum.
aa azeri misin (: ben de diyorum neden bazı kelimeleri garip yazıyor. çok güzel yazıyorsun o zaman türkçe'yi diğer azeri arkadaşara göre.. bravo..

çok özendim ya ama :KK14: bende istiyorum 58

üniversiteye başladığımda 58 kg'ydum yani eşimle tanıştığımızda tam tamına 12 yıl önce :KK14:
ben de ben de 59 istiyorum :( dukan amca yılbaşına olucaksın dedi ama nedense hiç olamayacakmışım gibi geliyor. en son 57 falandım 12 yıl önce senin gibi..

bijo bilgiler icin tesekkur ederim
iradene hayran kaldim 18 gunde 5 kilo super
teşekkür ederim aydasucum istersem yapıyorum da istemem lazım işte :) o da eylüle nasipmiş bakalım..

herkese günaydın,

ben de dünkü menümü yaziyim.. (protein günü)
sabah: 1 yumurtayla sucuklu omlet, zeytin, peynir
öğlen: tavuk ızgara, yoğurt
ara: helva tarçınlı
akşam: yoğurt (regl olunca canım yemek istemiyor mide boş kalmasın diye yedim)
yeşil çaydır mistik çaydır 2 lt sudur standart
40 dk yürüme

ama hava soğuyor. aşkımı artık servise vericem galiba. o zaman yürüyüşler nasıl olur bilmem. belki evde leslie yaparım..
bu arada pantolonlar bollaşmaya hatta biri düşmeye başladı yaşasın (((:

böyle dışardan takılmak güzelmiş ya... aeben ve küto sizi şimdi anladım (:

aa azeri misin :-) ben de diyorum neden bazı kelimeleri garip yazıyor. çok güzel yazıyorsun o zaman türkçe'yi diğer azeri arkadaşara göre.. bravo..

ben de ben de 59 istiyorum :KK43: dukan amca yılbaşına olucaksın dedi ama nedense hiç olamayacakmışım gibi geliyor. en son 57 falandım 12 yıl önce senin gibi..

teşekkür ederim aydasucum istersem yapıyorum da istemem lazım işte :) o da eylüle nasipmiş bakalım..
sen bu azimle olursun bijom merak etme :KK9::KK19:

herkese günaydın,

ben de dünkü menümü yaziyim.. (protein günü)
sabah: 1 yumurtayla sucuklu omlet, zeytin, peynir
öğlen: tavuk ızgara, yoğurt
ara: helva tarçınlı
akşam: yoğurt (regl olunca canım yemek istemiyor mide boş kalmasın diye yedim)
yeşil çaydır mistik çaydır 2 lt sudur standart
40 dk yürüme

ama hava soğuyor. aşkımı artık servise vericem galiba. o zaman yürüyüşler nasıl olur bilmem. belki evde leslie yaparım..
bu arada pantolonlar bollaşmaya hatta biri düşmeye başladı yaşasın ((:-)

böyle dışardan takılmak güzelmiş ya... aeben ve küto sizi şimdi anladım :-)
niyekü bijom sorumluluk ,geldin gittin diyen yok diyemi:-)
ama dikkatini çekerim bende bedişte takımdayız:KK8:sıkı yönetim daha iyi tabi benim için .sen her halükarda sıkı yönetimdesin zati:KK30:

bugun ev bana kaldı .herkesi yolladım artık gidin başımdan yahu diye :cool: temizlik günüüüüü:KK69:
öpüldünüz hatunlar :KK24:
oh ne güzel rahat rahat ysparsın işini.
Beyciğim.aşkım.ömrü hayatımın güya izin günü ama ssbahın köründe çıktı banka
oğlanın okul işi artık öğleden sonra kavışuruz.Öpüldünüz .

Back
X