• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa azeri misin :-) ben de diyorum neden bazı kelimeleri garip yazıyor. çok güzel yazıyorsun o zaman türkçe'yi diğer azeri arkadaşara göre.. bravo..

ben de ben de 59 istiyorum :KK43: dukan amca yılbaşına olucaksın dedi ama nedense hiç olamayacakmışım gibi geliyor. en son 57 falandım 12 yıl önce senin gibi..

teşekkür ederim aydasucum istersem yapıyorum da istemem lazım işte :) o da eylüle nasipmiş bakalım..
ha evet kuzum.aslında bilmiyorum neden ama türkçe kendimi daha rahat ifade ediyorum.dizilerin etkisinden herhalde.mesela duygulandım bir şey düşünücem ya yazıcam onu türkçe daha iyi yapıyorum

herkese günaydın,

ben de dünkü menümü yaziyim.. (protein günü)
sabah: 1 yumurtayla sucuklu omlet, zeytin, peynir
öğlen: tavuk ızgara, yoğurt
ara: helva tarçınlı
akşam: yoğurt (regl olunca canım yemek istemiyor mide boş kalmasın diye yedim)
yeşil çaydır mistik çaydır 2 lt sudur standart
40 dk yürüme

ama hava soğuyor. aşkımı artık servise vericem galiba. o zaman yürüyüşler nasıl olur bilmem. belki evde leslie yaparım..
bu arada pantolonlar bollaşmaya hatta biri düşmeye başladı yaşasın ((:-)

böyle dışardan takılmak güzelmiş ya... aeben ve küto sizi şimdi anladım :-)
Ben de nedense öyle adapte olamam.sorumluluk iyidir ya.ayrıca bu gün keyfin yerinde sanırım.enerjin çok güzel kuzum..

niyekü bijom sorumluluk ,geldin gittin diyen yok diyemi:-)
ama dikkatini çekerim bende bedişte takımdayız:KK8:sıkı yönetim daha iyi tabi benim için .sen her halükarda sıkı yönetimdesin zati:KK30:
ben de dikkatini çekerim çook uzun süre dışardan takip ettiniz böyle iyi diye :)
sorumluluk yok geldin gittin yok kilo bildirdi bildirmedi liste saati geldi yok.. menüsünde niye bu var diye kızmak yok, hala yediğini görünce oof of demek yok.. cuma günü listelerde - yüzdelerde olup üzülmek yok.. hem burdayım hem değilim.. bak böyle daha çok geliyorum demiştim sana ;)

kolay gelsin ablam. ben de yarın perde falan yıkarım yapacağım başka bir
şey yok belki mutfak dolabı silerim biraz.. hep yaptığımız işler bayrama özel bişey yapmıyorum tatlıdan başka :( :(

Ben de nedense öyle adapte olamam.sorumluluk iyidir ya.ayrıca bu gün keyfin yerinde sanırım.enerjin çok güzel kuzum..
damlacım gelip gelip size kızıyorum diye sen beni asık suratlı aksi biri sandın galiba da tam tersiyim aslında :)))) bugün enerjim eksilerde bile denebilir regl sancısından ama yine de teşekkür ederim :*

Hehe bijom disardan takip ettim cunki totom zora gelmiyordu ..
Benim
İcin mecbiriyet olunca daha iyi canim ya . Senin kadar sabrima guvenemiyorum artik :)

Günaydıııınnnnnn...
Kızlar dün gelemedim ama bayram temizliğimin %70ini bitirdim hemde oğluma rağmen :)
Üstümden bi yük kalktı valla cuma 65 geliyomuşum meğer benim bütün kilom bu bayram yüküymüş :) tabii ki öyle bişey yok anlayamadığım şeyler oluyor resmen 600 gr fazla gösteriyor tartı dün de menüm güzeldi onca da ev işine gram oynamadı :KK43: ama tartımın yerini değiştiriyorum 1 kilo farklı gösteriyor sanırım pilleri zayıfladı inşallah şu anda yanlış gösteriyordur :KK45:

Neyse dünkü öenüm

Sabah
Bir kk peynir bir t kaşığı tereyağı bir yumurtadan omlet
Bir dilim t buğday ekmeği

Ara
Orta türk kahvesi

Öğlen
Bir tabak yoğurtlu makarna

Ara
Orta kahve
1 kurabiye

Akşam yemek yemedim ama gece 12 de eşim yine sofra kurdurdu bende yorgunluktan öyle bi acıkmıştım ki bir dilim ekmekle biraz bamya yemeği yedim :(

Seum cancazim artin normal gece yedigin icin ....
Menun cok hos degil fistik .

Temizligin az kalmasina sevindim senin adina

Bir dip notda tereyag ye lakin ekmekle YEME !
Sen damlanin menulere bakma o tereyag ekmegi kendine odul veriyor ...
Karatayda yag yeniyor bol bol ama karatayda gl endeksi yukseltip yagi depolayacak seyler yenmiyor ekmek gibi ..
Artin gecicidir uzulme . Ben aksam gec yedigimdede hemen arti cikarim ama sonrski gun iner ..

İsleri halledenlere helal olsun nasil usrniyoum anlatsmsm misafirimde grliyor kutahyadan kardesim ( esimin) burada bayramlar çok zorgrcyor yalniz olunca arkadaslarda izne gider grnrlde esim brnim elimi brn onun rlini oprriz o bana cikolata tutar ben ona telrfonla ararız herkezi boyle olurdu iyi olacak kardesle gezeriz tavla oynariz film seyrederiz ben yaparım onlar yer ....

Nazlım dişin agriyomus gecmiş olsun canim ya bedede ara ara var yırsıyorum burada dr a gitmeye gecistirilecek boyutta simsilik Allah şifa versin

Nasil yazmisim ya teveee katibeni ödünç verirmisin bana :)

Temizlik yapmam lazim tutmayin benü

Gurbette bayram :(
Demekbirbirinize cukulata tutyorsunuz he , alemsiniz kutom ....

Sen yap onlar yesin ...
Brnde bugun tatli yapayim bebelere dedim ama yetismiycek .is cok daha ...
Bide aksam gene mac isi cikti kucuk cadiyi kiramadim pofff ...Turkiye Turkiye . Bu seferde yanicez insallah .

Gitmem canım merak etme listeden çıkarım sadece daha fazlasına izin yok :-). 70 yetermiş
Eh bunada sukur . 5 yil once 75 sin altina izin yoktu . Bir iki kiloda caktirmadan verirsin maksak 6 li rakamlari gor bedisim birde diyeti birakinca zaten 1-2 kilo oynar .

Evet cok istiyosan 69 u birak olayimiz var karatayi birakmicam sporuda sadece 0kacamakli devam etmicem belki verirm bile

Perdeleri attim makinaya o camlar silinecek mecbur kendimle kavga ediyorum :-)

İsleri halledenlere helal olsun nasil usrniyoum anlatsmsm misafirimde grliyor kutahyadan kardesim ( esimin) burada bayramlar çok zorgrcyor yalniz olunca arkadaslarda izne gider grnrlde esim brnim elimi brn onun rlini oprriz o bana cikolata tutar ben ona telrfonla ararız herkezi boyle olurdu iyi olacak kardesle gezeriz tavla oynariz film seyrederiz ben yaparım onlar yer ....

Nazlım dişin agriyomus gecmiş olsun canim ya bedede ara ara var yırsıyorum burada dr a gitmeye gecistirilecek boyutta simsilik Allah şifa versin

Nasil yazmisim ya teveee katibeni ödünç verirmisin bana :)

Temizlik yapmam lazim tutmayin benü

çok sağol kütom benim dolgu düşmüş . onu halletirmem lazım her ne kadar dişçi koltuğunu sevmesemde . bende temizlik namına hiçbirşey yapamadım henüz sadece perdelerimi yıkadım sağolsun eşim takarken mekanizmayı bozdu ( terzi kendi söküğünü dikemiyormuş onu görmüş oldum )
senin hedefede az kalmış ne güzel darısı bizim başımıza İNŞALLAH

Nazlım senin gosterdigin cabanin yarisini bile gostermedim ben sen hakediyorsun hedefte olmayı ama bunyen inatcı canım

Mekanizmali perdenin yikamasi zor diyolar benim perdeler teee dugunden emekli olmadan deegistirsek bari :-)

Back
X