• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazlım senin gosterdigin cabanin yarisini bile gostermedim ben sen hakediyorsun hedefte olmayı ama bunyen inatcı canım

Mekanizmali perdenin yikamasi zor diyolar benim perdeler teee dugunden emekli olmadan deegistirsek bari :-)

zor değil aslında küto yada ben eşimle zamanında çok montaja gittiğim için bana kolay geliyor ama oturma odamın perdesi çok ağır ben takamadığım için eşime bıraktım taksın diye ama oda bozdu işte mekanizmayı perde öyle asılı duruyor camda

sorma küto ya benim bünye vermeye başlayınca tıkır tıkır veriyorda işte kilo verme durduğunda sonrasında vermek güçleşiyor ama bu sefer olacak bu iş

Kütocum neden 70in altına inemiyorsun ideal kilon mu yoksa 70 o_O benim ideal kilom 61 ama ben bu boyla 61 kilo olsam kuru kakalak olurum yüzüme bakılmaz valla

Evet cok istiyosan 69 u birak olayimiz var karatayi birakmicam sporuda sadece 0kacamakli devam etmicem belki verirm bile

Perdeleri attim makinaya o camlar silinecek mecbur kendimle kavga ediyorum :-)
Ayni benim durum salonun perdeler makinada kocaaa camlar beni bekler ..

Kütocum neden 70in altına inemiyorsun ideal kilon mu yoksa 70 o_O benim ideal kilom 61 ama ben bu boyla 61 kilo olsam kuru kakalak olurum yüzüme bakılmaz valla
Boyum 172 75kilo yeter der bana esim istemez kızar iriyim hala kemik yapisindan dolayi ama kaburgalar falan cikti o derece herkez klasik derlerya yuzun çökmüs. Falan diyorlar yani artık 44 beddene sigayim istedigimi giysem keske derdim 97 iken simdi simdi alt bolge ust dgilde omuzlarin kollahin massallahi var 42 bile bol geliyor

İki camim kaldi ha gayret bana

Eskilerden ama 6. Takimdan degil bizim 6. Takimzamanimiz kadar eski degil . Belkide eskidir tam hatirlayamadim simdi ..
Sahiden ben hangi takimdan tanoyorum abla seni gelirsen yaz yahu .. Eski 8. Yada 1. Yada 2 miydi vayyy anacim vay balik hapim nerde benim .....
Balik hapi demisken kulaanan varsa ocean tavsiye etti zilimin esi . Kendisi doktordur . En iyi yuksek icerik ve kalite olrak bu
markayi tavsiye etti ..

3 camim kaldi bedis .. Kiz eringec yoksa kabadanmi siliyon bakim iyi silllll ..

Eskilerden ama 6. Takimdan degil bizim 6. Takimzamanimiz kadar eski degil . Belkide eskidir tam hatirlayamadim simdi ..
Sahiden ben hangi takimdan tanoyorum abla seni gelirsen yaz yahu .. Eski 8. Yada 1. Yada 2 miydi vayyy anacim vay balik hapim nerde benim .....
Balik hapi demisken kulaanan varsa ocean tavsiye etti zilimin esi . Kendisi doktordur . En iyi yuksek icerik ve kalite olrak bu
markayi tavsiye etti ..

3 camim kaldi bedis .. Kiz eringec yoksa kabadanmi siliyon bakim iyi silllll ..

aeben ablacığım gülnihal abla 1.takımdan bir ara bizimle monti linkinede yazdı ordan hatırlayabilirsin :)

Merhaba kizlar! Umarim moraller yerindedir.

Bugun dijital tartida tartilayim dedim. 58 kilo saniyordum kendimi, megerse 58.400 kg ciktim. Biraz uzuldum. Yolda gelirken mukemmel bir yemek yerim diyordum vazgectim simdi. Ac degilmisim zaten. Su ictim, yulaf kepegi hakkimi tamamladim. Aksama da haslanmis yumurta tarzi bir sey yerim artik.

Ayrica kizlar bazi pantolonlarim cok azicik bol gelirken bazilari oyle gelmiyor. Anlayamiyorum kilo verip vermedigimi. Fiziki anlamda popom ve sanirim baldir oluyor orasi oralarim hala fazla. Erimiyor bir turlu. O bolgelere yonelik egzersiz yapmam sart. Bacaklarimin kalin olmasi cildirtiyor beni.

Umarim 2 hafta sonra ideal kilomla burada yaziyor olurum. Dukan beye gore daha 50 gunum var ideal kilom icin de... Daha hizli bir sekilde kilo vermeliyim bu gidisle.

Bayramda dikkat bu arada kizlar! Tatlilari hupletmeyelim aman! :)

Kolay gelsin şimdi ne rahatım ben dün gece yarısı sildim camları ohh karanlıkta çektim eşofmanı çıktım kimse yok. Sabah bir sürprizle karşılaşırım diyodum ama karşılaşmadım pırıl pırıl olmuşlar alimallah.

Kızlar benim canım sürekli birşeyler yemek istiyor bana bi çare bulun ya hep aç olur mu insan cumadan beri aç geziyorum onca yediğim şeyle

Kızlar biraz daldan dala atlıyorum ama siz mantarı pişirirken saplarını atıyor musunuz

Seummu ayran ic leblebi ye karbonhidrati azalt acikmassin

Mantarin saplarrini sulu yemekte kullanirim ben

çocukların odasıyla yatak odasını süpürdüm sildim, salonun camını sildim bugünlük yeter bana :KK48: sabah canım istememişti şimdi hevese geldim birden. zaten salonuma sabah çok güneş vuruyor silmek çok zor oluyor. yarın da inşallah salonu kaldırırsam koridor mutfak işler biter :D balkonun camını da eşime bırakayım bayramda evde canı sıkılmasın :KK48:

evler büyük galiba sizin camlar bitmiyor :KK48: benim 2+1 olunca işler çabuk bitiyor :KK48: çocuklar olmasa 1 günde hepsini hallederim de çocuklar olunca yavaş yavaş yapayım dedim bu sefer. çoğunlukla eşimle pazar günleri yapıyoruz aslında koltuk halı kaldırma işlerini, ben haftaiçi üstünden süpürüp siliyorum

Tevecim bizim yaslarsa vede evligigi ceyrek asira yaklasmis evlilerden boyle guzel sozler duymek ne guzel dimi :)
Esim bazan 3-5 gunlugune sehir disina gidince gelene kadar ne zor geciyor zaman ...Rabbim eksikliklerini gostermesin .
Rabbim mutlulugunuzu bozmasin .amin ..
canım ben eşimsiz nefes alamam.başka da kimsem yok birmitimize kenetlendik.
Duana amin diyorum cnm Rabbim sana da güç versin ama iş hayatı onlar da nspsınlsraks
Tevecim bizim yaslarsa vede evligigi ceyrek asira yaklasmis evlilerden boyle guzel sozler duymek ne guzel dimi :)
Esim bazan 3-5 gunlugune sehir disina gidince gelene kadar ne zor geciyor zaman ...Rabbim eksikliklerini gostermesin .
Rabbim mutlulugunuzu bozmasin .amin ..
Canım yıllar geçiyo acı.tatlı ama kim ne derse desin aşk bitmiyo...Amin canım Rabbbim cümlemizin yuvasına huzur versin.
Zor şehirlerarası Allah eşine de sana da yardım etsin.özlemek de güzel diyelim teselli olalım:)Bize de bayram.seyran yok.geçen kardeşimin düğünü vardı.yalnız gitmek zorunda kaldım.üzücü ama ekmek kapısı.
Sabah
Az peynir.5 zeytin.az yeşil salata yani yeşillendik yine.şekersiz çay
Öğlen geçiştirdim yumurta haşlanmış,4 zeytin.az peynir.salata
Akşam güzel tavuk sebzeli pişirdim yağ koymadım.yoğurt.3 kaşık bulgur pilavı ve paydos
Aralarda su ve 2 parça kavun attım ağzıma

Back
X