- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyeki fargant dukanda bu yediklerin normal .Kizlaar az once soganli kiymali 2 yumurtali omlet yaptim ve ayi gibi yedim. Cok pismaniiim.![]()
Takımın halini çok güzel anlatmışsın ablam.birtanesin...sen nedersen de gizliden benim yardımcınsln sen.hatta ben sözde kaptanım.kaptan sensin sen : ))))Bedis , aydasu , nazlim , bijom diyetlerini oturttu artik .. Elifimde saglikli besleniyor sut veren bir anne olrak .Teveyle bizde kafamiza gore takiliyoruz . Damlada zaten kilo korumada gibi bisi .seum canim bi sen kaldin duzen oturtmafin kendine , kendine duzenli bir yok ciz .sunu bunu yap demiyorum ama ne yapacagini bil . Menulerini toparlaman lazim bak ilk hafta sisligide gitti artik yagdan verecek menuler yap kendine !
Kütom,bitanem okulun hayırlı olsun...Aebenim kolay gelsin bende gidip gleyim sil supur isleriyle balkon kaldi sarmam boregim icli koftem tamam tatliyla kurabiye yapicam taliya karar veremedim baklavami dilber dudagimi yapsam midyetatlisi mi yapsam gelince bakayim artik
Spor yok ama menün super...günaydınlar herkese
dünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir
öğlen
kıymalı yumurta
yoğurt
ara
1 adet şeftali
akşam
1 adet tavuk baget
2 adet kabak dolması ( pirinçsiz )
yoğurt
malesef spor yine yok![]()
Simiti görmezsem eyer menün iyi Elifim..dünkü menümü de yazayım akşam yemeğimi geç yedim çünkü eşimi bekledik balık için
10:00 2,5 dl tam buğday ekmeği, domates, salatalık, kekikli zeytinyağlı salça, zeytin ,yeşil çay, meyve (dorişle meyve tabağı yaptık kendimize )
14:00 yarım kase zeytinyağlı barbunya, patlıcan turşusu, kandil simidi
18:00 1 avuç fındık
20:30 1 palamut ızgara, marul salatası
eyer aeben ablamın dediyi gibi cıs deyilse iyi,ama eyer cısssa çok kötü.biliyorsin dukanda cıss kesinlikle olmaz...Kizlaar az once soganli kiymali 2 yumurtali omlet yaptim ve ayi gibi yedim. Cok pismaniiim.![]()
Cuma 3 ten 6 kadar ama naberr pazar tam gun cumarteside evde ek gorev cikmazsa tabi ayy o memnun olur rahatca uyur zorla arabayi dönüste bana kullandirdi niyeti kötu bunun kendin git gel demeye getiriyo ya diyarbakirda bayan söför korkunc hem araba külüstür vites gecmiyi direksiyona kol kuvvet lazim kamyon şöfürümüyüm ben gücüm yetmiyor diyorum eskiden trafikte geziyomusumda sartlar degisti taksiyede binilmezki neyse ayarlarız bisiyler artıkBedis okul gunlerin bizim isimize gelir hehe . Cuma erken kalkarsin hihi , pazarda sana kotu olmus escazinla gecirirdin![]()
Sence :)Erken sevinmisim tuh ....
Senin icin iyiyse hayirli olsun . Nasil ortam hosuna gittimi ?
Oynasin kız yavruş nolacak amannntemizlik işi bitti şükürama dorişim sağolsun oyuncaklarını her yere dağıttığı için sanki ev hiç temizlenmemiş gibi
![]()
Oynasin kız yavruş nolacak amannn
Ha size yazicam unutiyorum bizim simitli asimiz oglanlari 3 lemiş facede gördüm bilmiyodum hamile fotolarindenk geldi 2 numara kucükya o zamandandir saniyordum. Güle güle buyutsun inş
Bizim evde öyle valla o benden hızlı dağıtıyor benim toplama hızım<oğlumun dağıtma hızıOynasin kız yavruş nolacak amannn
Ha size yazicam unutiyorum bizim simitli asimiz oglanlari 3 lemiş facede gördüm bilmiyodum hamile fotolarindenk geldi 2 numara kucükya o zamandandir saniyordum. Güle güle buyutsun inş
gördüm bende resimleri canım ama 2.doğurdu diye biliyordum ama 3.yü görünce şaşırdım bende :) ne mutlu ona benim yaş geçti 1.de kalıcaz gibi gözüküyor bu gidişle