• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir yandan ege'yi sallayıp bir yandan buraya yazıyorum. dorişe de omlet yaptım mama sandalyesinde kahvaltısını yapıyor. vişne suyunu devirmiş halı, yerler, dolaplar her yer vişne suyu. ve çatalı vişne suyuna bulandı diye üzülmüş. çatalı değiştirip sakince yerime döndüm

ya sabır, ya sabır, ya sabır...

evde temizlik yapıldığına dair en ufak bir belirti yok :KK14:

Gelelim kilo bildirmeye . Bugun niyetliyim gecede kalktim ama migdem almadi 2 br su icip yattim . Sabah es cazima bile kalmadim yaziknkendi hazirladi yedi gitti ..
Kilom gecen haftayla ayni . Hafta ici 65.8 gormustum 300 gr cik gitmisti yani
Ama dunki mantidan sonra birde aksam yani gece 1 dl baklava yedim . Sahurda yiyemiycegimi bildigim icin ..

Bu arada kizlar kurbani hsletukden sonra 2. Gun memlekete gidiyoruz . Bayram bitiminde donecegiz insallah . Orda net imkanim yok girmezsem merak etmeyin ..

bir yandan ege'yi sallayıp bir yandan buraya yazıyorum. dorişe de omlet yaptım mama sandalyesinde kahvaltısını yapıyor. vişne suyunu devirmiş halı, yerler, dolaplar her yer vişne suyu. ve çatalı vişne suyuna bulandı diye üzülmüş. çatalı değiştirip sakince yerime dön

ya sabır, ya sabır, ya sabır...

evde temizlik yapıldığına dair en ufak bir belirti yok :KK14:

Elifff bugunlerin tadini cikar ilerde mumla arayacaksin yemisim temizligi ne olcak bos ver ..:)

Elifff bugunlerin tadini cikar ilerde mumla arayacaksin yemisim temizligi ne olcak bos ver ..:)

hiç sesimi çıkarmadan üzerini değiştirdim, komşuannesine götürdüm 5 dk burda dursun benim sinirim geçsin dedim. ege'yi 2 dk bıraksam ağlamaya başlıyor

başım zonkluyor ağlıcam artık

yoruldum, bunaldım, daraldım evde

Elif teve gibi seninde sitede oldugun gorunmuyor ....

Hadi bana musade sicak yatak rahat ama islerim hala var . Cocuklar kahvalti ederken bir yandan baslayim bende

hiç sesimi çıkarmadan üzerini değiştirdim, komşuannesine götürdüm 5 dk burda dursun benim sinirim geçsin dedim. ege'yi 2 dk bıraksam ağlamaya başlıyor

başım zonkluyor ağlıcam artık

yoruldum, bunaldım, daraldım
evde
Benim hep verdigim bir ornek vardir elifim . Buyuk kizim okula baslamis bir yandan ona ders calistiriyorum ,kucugum 1.5 yasinda yeni yuruyor agi agi ( anne )diye en kucuk yeni dogmus .. Birde yanimda kosede oturan 3 ogun onune diyetine uydun yemek bekleyen bir kayin valide . Es dersen ancak hic yardimi yok .. Bugunleri gicirmis biri olarak diyorumki bazan ozluyorum o halleri :) .
Cocuklara kizginlik saman alevi gibidir dk surmez . Rabbim onlarin acisini gosyermesin .

Benim hep verdigim bir ornek vardir elifim . Buyuk kizim okula baslamis bir yandan ona ders calistiriyorum ,kucugum 1.5 yasinda yeni yuruyor agi agi ( anne )diye en kucuk yeni dogmus .. Birde yanimda kosede oturan 3 ogun onune diyetine uydun yemek bekleyen bir kayin valide . Es dersen ancak hic yardimi yok .. Bugunleri gicirmis biri olarak diyorumki bazan ozluyorum o halleri :) .
Cocuklara kizginlik saman alevi gibidir dk surmez . Rabbim onlarin acisini gosyermesin .

doğum yaptım hastaneden geldik, benim yatağımın üzerinde teyzem ege'nin altını değiştiriyor giydiriyor. kardeşim doruk'un altını değiştirip giydiriyor. sezeryan olmuşum canım acıyor

şöyle bir baktım 'Allah'ım naptık biz' dedim

doruk'a haksızlık ettim düşüncesinden kurtulamıyorum. ege ağlamasın uyusun diye doruk'umun kahvaltısını önüne koyup tek başına yemeye mahkum ediyorum

bugün boşaldı gözyaşları artık sinirlerim bozuldu

şükür ki eşim çok yardımcı bakma bu hafta temizlik yaptığıma, her pazar eşim kaldırır temizler salonu falan. çocukları yıkar, altlarını değiştirir, doruk'u uyutur. Allah razı olsun ondan

rabbim acılarını göstermesin kimsenin evlatlarının

Ha

hayır hayır sakın böyle düşünme bütün olumsuzlukları sıralamışsın azimle devam et farzet ki hiç erimese en sonunda mecbur eriyecek diyetle fazla yağları atıyoruz nasıl olsa baldırlarda faZla değil mi. Bir gün sabret az ye akşam beşten sonra da birşey yeme sabah kalkınca tartıl hemen moda girersin ben öyle yapıyorum

Ablam ama biktim artik ya. Cok yavas gerceklesiyor galiba kilo vermem. Tartida sayilar oynuyor ama fiziki olarak bir turlu hayalimdeki vucuda ulaşamıyorum. Bir de ustune gitmem gereken davetler cikti. Hoslandigim cocuk var ustune ayrica.

Uzun zamandir arkadaslarimla disariya bile cikamiyorum.

Canim muthis hamur isleri, bol sekerli seyler cekse bile yemiyorum. Bakinca doyuyorum artik. :) Ev arkadasim cok zayif ve bir suru biskuvi, kek, hamur isi yiyebiliyor, gece yarisi yese dahi kilo almiyor dogru duzgun. Biktim ya.

Benim inadim inat, o kilolari verecegim baska yolu yok zaten. Tartidaki sayilari onemseyemiyorum artik. Baldirlarim ne zaman zayiflayacak veya popom? Aci cekiyorum artik. Neden bu kadar cok yemisim ki zamaninda? Kahretsin ya, gercekten. Simdi bu halimle etek giysem arkamdan ne konusurlar ama. Zayiflamam gerek. Yeter artik!

günaydın canlarımmmm...ben geldim.dün fena halde meşkuldüm,gece 1de eve geldik.2de uyudum.çok yorgundum,tel.in de şarjı bitince gelemedim.bu gün de annemlerdeyim,akşam kızemizliycem.kızımı burada bırakıp eve geçicem,yarın öbür gün ev temizliycem.işim çok.bu gün burada imkan bulursam da kuralları yazıcam bilgisayarda.şimdi gelelim size.bu ne yahu?kızlar hepiniz adeta negativ enerji saçıyorsunuz etrafa,umutsuzluk,umutsuzluk,aydasum,seumum ne oldu size?hele bir de fargantın yazdıklarına bak.sanki 19yaşında ve 70 kilo.canım senin öyle çok fazlan yok ki,neden bu kadar komplekslisin anlamadım.kütom pantalon resmine bayıldım.ben de yarın ev temizlerken eski 77kiloluk pantalonumla 59kiloluk pantalonumu fotolarım.KIZLAR LÜTFEN TOPARLANIN,KENDİNİZİ BAYA SALMIŞSINIZ .BU HAFTA BAYRAMDAN SONRA HERKES TAM GAZ DİETE DEVAM.BAYRAMDA DA DİETTDE OLDUĞUNUZU UNUTMAYIN.GELİCEK CUMA BİLDİRİM VE DERECEYE GİRMELİYİZ.

***8. TAKIM 381. ETAP***

aeben ( 66,1 / / / %)
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )
kilosu sabit
kutahya ( 72 / / / % )
teve( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9/72 /0.9 /%1.23 )
naz (68.4///%)

***8. TAKIM 381. ETAP***

aeben ( 66,1 / 66.1 /0 / %0)kilosu sabit
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )kilosu sabit
kutahya ( 72 / / / % )
teve( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9/72 /0.9 /%1.23 )
naz (68.4///%)

7.TAKIMIIN GÖZDESİ,EN HAS HATUNUUUU ;

Elif teve gibi seninde sitede oldugun gorunmuyor ....

Hadi bana musade sicak yatak rahat ama islerim hala var . Cocuklar kahvalti ederken bir yandan baslayim bende
Hiç farkında değildim şimdi çevrimiçi ayarımı düzenledim.Şyuan açık görünüyor olmalıyım.Aebenim benim oğlan üniversite ortamını dershane ortamlarını beğenmiyor.Sistemi beğenmiyor.İlk sınavdan çalışmadan bayağa yüksek puan aldı.İkinci üniversite sınavına girmedi açık öğretim okucam diye.Açıköğretim kamu yönetimine kaydını yaptırdık.Umuyopruz ki seneye üniversite hakkındaki düşünceleri yumuşasın 2 üniversite birden bitirsin.Allah yavrularımızın yüzlerine gülsün.bizlere de sabır versin inşalallah.Benelse cnm bebekli evde iş bitmez.Ya ben napim Doruk Ege hep oyun istiyo.koltuk tepelerinde düştü düşecek,sabır sabır çekiyoruz.Ben kimseyle görüşmüyorum.Bi de onları ağarlayıp arkamdan dedikodumu yapmalarına fırsat veremem artık.Naşşşşşşş:)Sen de rahat ol,bebeklerinle oyna.gül.Benim eşim de yardımcı sağolsun ama eskisi kadar değil.buna da şükür.Ne hanzo kocalar var.

Hiç farkında değildim şimdi çevrimiçi ayarımı düzenledim.Şyuan açık görünüyor olmalıyım.Aebenim benim oğlan üniversite ortamını dershane ortamlarını beğenmiyor.Sistemi beğenmiyor.İlk sınavdan çalışmadan bayağa yüksek puan aldı.İkinci üniversite sınavına girmedi açık öğretim okucam diye.Açıköğretim kamu yönetimine kaydını yaptırdık.Umuyopruz ki seneye üniversite hakkındaki düşünceleri yumuşasın 2 üniversite birden bitirsin.Allah yavrularımızın yüzlerine gülsün.bizlere de sabır versin inşalallah.Benelse cnm bebekli evde iş bitmez.Ya ben napim Doruk Ege hep oyun istiyo.koltuk tepelerinde düştü düşecek,sabır sabır çekiyoruz.Ben kimseyle görüşmüyorum.Bi de onları ağarlayıp arkamdan dedikodumu yapmalarına fırsat veremem artık.Naşşşşşşş:)Sen de rahat ol,bebeklerinle oyna.gül.Benim eşim de yardımcı sağolsun ama eskisi kadar değil.buna da şükür.Ne hanzo kocalar var.
Ablam sen kilonu bildiremiycen dimi?sen de benim gibi şansını kayb ettin desene.ayrıca o hanzo kocalardan biri benimki.yemek tabağını bile kaldırdığında çok mutlu oluyorum :((( ama ben babamdan falan öyle gördüyüm için alıştım artık.bizde erkekler iş yapmaz ki.. toplum böyle anacım.

süpürdüm sildim heryeri geldim :D

yemeklerim de hazır dünden taze fasulyem var, gece de köfte yoğurdum koydum dolaba yemek işi de tamamdır

dorişi uyuttum mu banyoyu da yıkarım inşallah ege sakin durursa

bir de pazar işi var sahi yarın bayram diye pazar bugün kurulmuş

18 ve 14 yaşından sonra bir bebek güzel olmuştur heralde di mi ? sorması ayıp kaç yaşında doğum yaptın 3.ye?

bende eşime diyorum 10 sene sonra yaş 40 olunca bir bebek daha yaparız :KK48: doruk 12, ege 10 yaşında olunca bebek özlemiş oluruz heralde

Ablam sen kilonu bildiremiycen dimi?sen de benim gibi şansını kayb ettin desene.ayrıca o hanzo kocalardan biri benimki.yemek tabağını bile kaldırdığında çok mutlu oluyorum :KK43:(( ama ben babamdan falan öyle gördüyüm için alıştım artık.bizde erkekler iş yapmaz ki.. toplum böyle anacım.

kız benimki de sizin ordan ama hamarattır kocam sağolsun :KK48:

Back
X