• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

18 ve 14 yaşından sonra bir bebek güzel olmuştur heralde di mi ? sorması ayıp kaç yaşında doğum yaptın 3.ye?

bende eşime diyorum 10 sene sonra yaş 40 olunca bir bebek daha yaparız :KK48: doruk 12, ege 10 yaşında olunca bebek özlemiş oluruz heralde
Evet ben de özlemiştm ama eşim hiç özlemiş olayaca ki.tahammülü kalmamış.Her erkeğin artıları.eksileri varBizim koca da tevekkülsüz çıktı.Ben 40 yasında anne oldum kendi adıms şunu sölerim eşnde bebege dait en ufak istekszlk grdüğnde 3.cüyü düşünme bile.Çnkü 2 erkekin artk ergen olmuş olacaklarhangisiyle uğraşabileceksin.Ksmrtse olur zatencnm herseyin hayırlısıAma bende intikam alma duygusu varileride bunun tadını bolbol çıkartacağım:)

Evet ben de özlemiştm ama eşim hiç özlemiş olayaca ki.tahammülü kalmamış.Her erkeğin artıları.eksileri varBizim koca da tevekkülsüz çıktı.Ben 40 yasında anne oldum kendi adıms şunu sölerim eşnde bebege dait en ufak istekszlk grdüğnde 3.cüyü düşünme bile.Çnkü 2 erkekin artk ergen olmuş olacaklarhangisiyle uğraşabileceksin.Ksmrtse olur zatencnm herseyin hayırlısıAma bende intikam alma duygusu varileride bunun tadını bolbol çıkartacağım:)

yok zaten şaka diyorum Allah iki evladıma ömür versin 3.yü düşünemiyorum bile

Ben 4. Dusunuyorum ama evdekiler zinhar dusunmuyor ... Hele esim hiccc .
Ben cocuklari cok seviyorum yahu elimde degil ....

Tevecim haklisin her erkegin iyi kotu yanlari var . Tipki bizler gibi ....

Elifim ogluslar okula baslasin yap bitane daha sonra pisman olursun ..

Damlankiz sorayim diyorum
unutuyorum . Sizin orda bayram burdaki gibi degilmi , esdost ziyareti lurban telason yokmu , ne temizligi bayram bayram aaaa .

durun bakalım ablacıklar bunlar büyüsün de 3. sonra gelsin :KK48:

aeben ablam benim bildiğim kadarıyla orda bayram burdaki gibi geçmiyor, yani bizdeki kadar önemsenmiyor

bu bayram bizde yanlızız :KK14: memlekete gidemiyoruz, kardeşim burda ama bayramda çalışıyor

arkadaşım aradı az önce kurban kesçekler, yalnız oturmayın gelin yarın beraber yemek yiyelim dedi sağolsun

nerde o eski bayramlar dicek yaşa geldim galiba, o bayram hevesi, bayramlıklar, bayram tatlıları telaşeleri hazırlıkları kalmadı eskisi kadar

çocukluğumu özledim ben :KK14:

Bayramda evde durmaya alisik degilim yahu ...

Tevem simdiki gencler hep oyle canim . Rabbim hayirli bir yol cizer insallah senin oglanada . Benim buyuk gecen yil bu sene baslagi bolumu kazanmisti hemde %25 bursla . Bolumu degilde okulu begenmedi . Bir sene daha deneyim dedi puanida iyiydi okadar secenek arasinda gecen yil gitmedigi bolumu vede univ. Secti hemde bu yil bursuda yok .
Hayirlisi anne olrak mesleklerinden cok iyi bir insan ve iyi bir kul olsunlar , cabam onun icin

Damlam bayramda ditet yapicam diyeyem evde olmiycam , ama salmamda merak etme . Haftaya kilo veremem gayretim almamak icin olacak canim :)

Evet canlarım ya burda bayramlar o kadar da çok önemsenmiyor.yani misafirlik falan yok.kocamı da yolluycam arkadaşlarına bir güzel ev temizliycem inşallah...

7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek:KK4:
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak:KK24:
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak:KK6:
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek :KK50:
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak:KK56:

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak:KK9:
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek:stop:
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır:D
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak:KK62:
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur:rolleyes:

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

kızlar baksanıza kurallara.yazılış şeklinde falan yanlış varsa türkçesinde yani düzenleyin bi zahmet.bir de bir yardımcı belirleyelim diyorum.

gecen hafta kac kiloydum acaba damlacim telefondayim bulamiyorum eger su senin kendi listende varsa bana yazabilir misin? sabah tartildim farki merak ettim.

2 gundur oglum cok hasta gelemedim simdi uyuyor ben de basinda..

gecen hafta kac kiloydum acaba damlacim telefondayim bulamiyorum eger su senin kendi listende varsa bana yazabilir misin? sabah tartildim farki merak ettim.

2 gundur oglum cok hasta gelemedim simdi uyuyor ben de basinda..
Şimdi baktım kuzum 73.500
Allah oğlumuza da acil şifalar versin inşallah.hepimizin çocukları son bahar hastalığından nasibini aldı yani.offf

İyi akşamlar canlarım.3saat oldu evime geleli.geldiyimden beri işe koyuldum.salondakı dolaptakı tüm kapları,takımları,her ama her şeyi yıkadım mutfağa dizdim kuruması için.sırtım ağrıdı.2saat bulaşık yıkadım,daha şimdiden yoruldum. Ama seviyorum böyle heryeri temizlemeyi...

Damlam kolay gesin ..

Bijom cok gecmis olsun kuzuna :(

Kurallara bak hizaye gel :)

Menum
İftar
Kabak . Yogurt , yaprak ..

Damlam kolay gesin ..

Bijom cok gecmis olsun kuzuna :KK43:

Menum
İftar
Sen de mi oruçluydun bugün?Allah kabul etsin.ben de menümü yazayım

sabah 1dilim salam,2dilim ekmek,yumurta,1tane incir reçeli,çay
Öylen 1dilim salam,2dilim ekmek,taze fasulye,ayran
akşam yemedim.1saat önce 2tane ceviz.1nescafe içtim.dün raporlar verilmemiş.HERKES RAPORUNU VERSİN...

Damlam kolay gesin ..

Bijom cok gecmis olsun kuzuna :KK43:

Menum
İftar
Bir de ablam rica etsem kuralları kopyalayıp püsküüte yollarmısın.ben tel.den yapamıyorum.güncelliycekdi ilk sayfads...

Back
X