Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dunki menum
Sabah 11 de
2-3 dl ekmek .
Sucuklu yumurta peynir .

15.oo
Trabzon hurmasi .
Findik .

Aksam misafirlikte .
Kavurma pilav salata corba.
Bide minik tatli ..bide kuru dolmasi

Bugun yegenim memleketden grlecek . Maci varmis burda ..

Hafta sonu durgun olur topik seum .

Bedis mezun olunca yokmu olacan boyle kiz ?

İyi pazarlar .
Eline saglik damlam vede afiyet olsun ..
Seum sanada afiyet olsun canim .
Masallahin var o munuyle kilon iniyorsa cok sanslisin :)
Aeben ablacım menüden değil ben gece rahatsız oldum midem yediğimi almadı gündüz de en geç dörtte yeme işini bitirmiştim sonra sadece bi kahveyle lokum yedim o yüzden. Aklıma bi seçenek daha geliyor ama nolur o olmasın. Tartım bozulmuş olabilir mi?

Aebe
Dunki menum
Sabah 11 de
2-3 dl ekmek .
Sucuklu yumurta peynir .

15.oo
Trabzon hurmasi .
Findik .

Aksam misafirlikte .
Kavurma pilav salata corba.
Bide minik tatli ..bide kuru dolmasi
aeben abla bide bide derken götürmüşün yemekleri valla :) afiyet olsun et olmasın inşallah :)

İlahi seumum sonradan ek yazmistim kuru dolmasini unutmusumda hihi ..

Bugunki sacma menum .

9 gibi
1trabzon hurmasi az findik .

14 gibi
Balik ekmek salata .

Bugun can sikintisini mutfakta attim kizimla kek kurabiye falan yaptik .
Tadimlik onlardan yedim . Yedim demeyimde tattim yani ..

Seum naskulunun bozuk oldugunu sanmiyorum canim okadar erken yediysen inebilir . Birde zaten senin menulerin oyle o yuzden inebilmen normal .

Kizlar bugun hafta sonu ama onumuzdeki gunlerde toplanalim lutfen . Ben bile dort elle sarilamiyorum . Gucumu sizden almam lazim hadi toplasin ..:(

hayırlı aksamlar canlar...

elıf o dusunceye hepımız kapılıyoruz canım kı senın ıkı tane beben var Allah yardımcın olsun aılen uzakta mı

seummu ıncelmıssın arkadasım tebrık ederım

aeben ablam nasılsın
bebeler ıyılestı mı senın

damlam senden naber

kutom mezun olmus

bıjom cok uzuldum canım basınız sağolsun mekanı cennet olsun

ya ben ne umutlarla ne hedeflerle gırmıstım takıma degıl mı ama ıste hayat ınsana suprızler yapabılıyor

dedım mı hatırlamıyorum he dedım kızımı goturdum doktora
balgam oldugu ıcın oksuruk surubu vermedı doktor
hatmı cıcegı aldırdım esıme
onu demleyecem ıhlamur flan soker ınsallah

tabı bu arada kızımdan bana gectı bende faranjıt oldum
yatak doseklık haldeyım ama yatmam mumkun degıl tabıkı
en azından esım gecelerı evde olaydı yatardım ama o garıbım de gecelere kadar nobette

gececek ınsallah

haklısın aeben ablam
ınsallah yarın pazartesı gelp paylasacagım menulerı

ya ben ne umutlarla ne hedeflerle gırmıstım takıma degıl mı ama ıste hayat ınsana suprızler yapabılıyor

dedım mı hatırlamıyorum he dedım kızımı goturdum doktora
balgam oldugu ıcın oksuruk surubu vermedı doktor
hatmı cıcegı aldırdım esıme
onu demleyecem ıhlamur flan soker ınsallah

tabı bu arada kızımdan bana gectı bende faranjıt oldum
yatak doseklık haldeyım ama yatmam mumkun degıl tabıkı
en azından esım gecelerı evde olaydı yatardım ama o garıbım de gecelere kadar nobette

gececek ınsallah

haklısın aeben ablam
ınsallah yarın pazartesı gelp paylasacagım menulerı
Aydasum canım hoş gelmişsin.Allah yardımcın olsun.çok zor bir durum hakketen.benim de aç yatma ve diet işi bugün fesad 1az.annemler geldi.yemek falan yedik.8.30da yedim yemeyimi.1kk kadar revani yedim ama pilavı kaçırdım 1az çok acıktığın için doymak bilmedim.inşallah yarın telafi edicem.artık vücudumi çok iyi tanıyorum...

Kizlar bugun hafta sonu ama onumuzdeki gunlerde toplanalim lutfen . Ben bile dort elle sarilamiyorum . Gucumu sizden almam lazim hadi toplasin ..:KK43:
Bence yarından her şey güzel olucak.nazım.elifim gelecek.seumum ve ayda çok şükür geldi.senin tel.düzeldi ben zaten buralardayım .herkes yarın toplanacak inşallah ..

Aydam hosgeldin .

Yok canim iyilesmediler hala hepsi burnu tikali.
Oksuruk icin sicak suya pekmez karistir icir iyi gelir . Sanada gecmis olsun . Analar hast olsada yatarmi hic aydam :(

Birde koca bebegimde hasta, hos onun iyiyim dedigi gun yokda neyse .

Yarin yeni bir gun . İnsallah daha guzel bir gune uyaniriz .

Benimde bugün canım sıkkın soluğu mutfakta aldım bazen hayat çok ağır geliyor hiçbiryerinden tutunamıyor insan.

GÜNAYDIN KIZLAR.BAKIYORUM DA TAKIM SALMIŞ KENDİNİ YİNE.BU KADAR ÜYEYİZ SADECE AEBEN ABLA VE BEN RAPOR VERİYORUZ.KIZLAR BUGÜNDEN HER AKŞAM RAPORLAR VERİLSİN LÜTFEN...BÖYLE OLURMU HİÇ?BAYRAM TATİL BİTTİ HEPSİ BİTTİ.ŞİMDİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAMMM...

Günaydın damlam günaydın kızlar güzel bir haberim var size. Bendeki değişikliği gören ahali (eşim) bu duruma dayanamayıp bugün benimle birlikte zayıflamak istediğini söyledi. Kendimize sadece sabah kahvaltısında ekmek izni verdik ve akşam beşten sonra yeme yasağı koyduk. Aynı zamanda makarna ve pirinci de çıkardık menülerden. İnşallah devam eder

GÜNAYDIN KIZLAR.BAKIYORUM DA TAKIM SALMIŞ KENDİNİ YİNE.BU KADAR ÜYEYİZ SADECE AEBEN ABLA VE BEN RAPOR VERİYORUZ.KIZLAR BUGÜNDEN HER AKŞAM RAPORLAR VERİLSİN LÜTFEN...BÖYLE OLURMU HİÇ?BAYRAM TATİL BİTTİ HEPSİ BİTTİ.ŞİMDİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAMMM...
Damlam bende menülerimi veriyorum dün hafta sonuydu ben cumartesi unutmuştum menümü yazdım ama dün evde havalar soğuk esiyordu gece biraz düzelince ağzımız tatlansın diye kalktık tatlı yedik kahve içtik. Bende yazmadım

günaydın güzeller iyi haftalar:KK68:

aydasu aeben abla geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

damlacım revaniyi bir de portakal rendesiyle dene harika oluyor :kk77:

aydasu ailem 4,5 saatlik mesafedeler yani yakın sayılmazlar. ne eşimin ne benim hiç akrabamız yok burda. :KK14:Allah karşı komşumdan razı olsun çok ilgileniyor doruk'la. doruk da ona nene diyor zaten :KK48:

bugün annem, babam, annanem geliyor ve kızcaksınız ama onların yanında girme fırsatı yakalayamam :KK43: bikaç gün kalıcaklar

günaydınlar hepimiz için hayırlı ve bol eksili bir hafta olsun İNŞALLAH . bugünkü menümü belirlemişken yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
6 adet zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata

ara
1 kutu süt

akşam
peynirli salata

aydasu ailem 4,5 saatlik mesafedeler yani yakın sayılmazlar. ne eşimin ne benim hiç akrabamız yok burda. :KK14:Allah karşı komşumdan razı olsun çok ilgileniyor doruk'la. doruk da ona nene diyor zaten :KK48:

bugün annem, babam, annanem geliyor ve kızcaksınız ama onların yanında girme fırsatı yakalayamam :KK43: bikaç gün kalıcaklar

günaydın elifçiğim . gözünaydın canım şimdiden annenler geliyormuş . en azından onlar yanındayken sende dinlenirsin biraz

Günaydın damlam günaydın kızlar güzel bir haberim var size. Bendeki değişikliği gören ahali (eşim) bu duruma dayanamayıp bugün benimle birlikte zayıflamak istediğini söyledi. Kendimize sadece sabah kahvaltısında ekmek izni verdik ve akşam beşten sonra yeme yasağı koyduk. Aynı zamanda makarna ve pirinci de çıkardık menülerden. İnşallah devam eder
Ayy ne güzel.biz kocamla öyle yapmaya çalışıyoruz bir kaç zamandır.bazen oluyor bazen olmuyor.ama bizde durum farklı bir karar almadı o ben düzen böyle otursun istiyorum.ama dur bu gün geldiyimde konuşayım bir.biz de bunu kural haline getirelim...
Damlam bende menülerimi veriyorum dün hafta sonuydu ben cumartesi unutmuştum menümü yazdım ama dün evde havalar soğuk esiyordu gece biraz düzelince ağzımız tatlansın diye kalktık tatlı yedik kahve içtik. Bende yazmadım
Ah canım ah.dün senin bu hafta bildirim yaptığın mesaji ararken konularını okudum 1az.çok zor bir durum yaşadığın,şimdi de okuyodum.Allah ağzının tadını hiç bozmasın bitanem.o güzel gönlüne göre versin her şeyi. ..

tarifinde limon rendesi vardı ama limon olmadığı için koymadım.ama yerken nasıl da biliniyordu yeri.hem de şerbetli olmasına rağmen hafifdi...
günaydınlar hepimiz için hayırlı ve bol eksili bir hafta olsun İNŞALLH . bugünkü menümü belirlemişken yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
6 adet zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata

ara
1 kutu süt

akşam
peynirli salata
menü güzel nazım.her zamanki gibi...
günaydın elifçiğim . gözünaydın canım şimdiden annenler geliyormuş . en azından onlar yanındayken sende dinlenirsin biraz
aslında anneler geldiyinde insan manevi dinlenir ya,sanki tüm yorgunluğu gider.hele bir de sen iş yaparken mutlu mutlu çocukla oynamaları var ya super 1şey..

Back
X