Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha sen geldin bizimde zaten yeni kana yeni cana ihtiyacımız var. Tabiki katıla bilirsin.kendinden bahs edermisin?Her isteyen girebiliyor mu bu takıma arkadaşlar...Günaydın bu arada...şuan devam ettiğim bir diyet var haftaya dahil olabilir miyim?
Evet ablam biliyorum onu.evde siyah ekmek yok.vak sen de söyledin ekmek yemiycem şimdi.ceviz yiycem yerine.bakalım ne kadar tok tutucak beniDamlam hamurlu corbayla ekmek olmamis kuzum . Acikirsiyerinekisenin bu ekmek olmazsa doymam isi iyi olmuyor az alistirsan kendini ekmeksizge bazi ogunlerde :)
Damlam benim genelde boyleydi yazin evde daha cok olurum . Cocuklar okula gidince benimde gidecek yerlerim cogalir .İyi yapmışsın ablam.genel kontrol iyidir.iallah bir şeyi çıkmaz.sen son günlerde baya sosyalsin ha ablam.hiç evde oturmuyosun ki.menülerde öyle.artıdamısın kuzum ablam?
Oh çok şükür...Damlam benim genelde boyleydi yazin evde daha cok olurum . Cocuklar okula gidince benimde gidecek yerlerim cogalir .
Yok kuzum 2 gundur 4+ 4 yuruyorum . Artida degilim korkma :)
Hosgeldin pumpul , niye girmeyesin canim senin elinde katilimin vede diyetin kilo vermen olursa tabiki girebilirsin .Her isteyen girebiliyor mu bu takıma arkadaşlar...Günaydın bu arada...şuan devam ettiğim bir diyet var haftaya dahil olabilir miyim?
İlahi damlam kiz okadarda deyil da gecen hafta bayram haftasiydide arti ondandi :)Oh çok şükür...
E biz burda onun için varız zaten.destek olmak için.of ablam yaaa ekmeksiz omlet yenirmi?yedim doydum ama tadına varamadım kiİlahi damlam kiz okadarda deyil da gecen hafta bayram haftasiydide arti ondandi :)
Sirf seni uzmeyim diye direniyorum bazan takim olmasa su an diyet yoktu mesela![]()
Günaydın bitanem.inşallah misafirliye gidince moralin düzelir.çocuğun da oyuna dalar,yeni keşflere dalar düzelir.ama misafirlik de çok da abartma.diyettesin unutma bunu.ben sıkı diyette olduğum 4ay boyunca misafirlikde bile salmıyordum.herkesde azmime hayran kalırdı,kocam annem kaynanam hatta kardeşim bile senden bu kadarını beklemiyorduk diyorlar.Gğnaydın kızlar
Halsiz keyifsiz dirençsiz bir güne uyandım bugün gece yeni kanal yapılan dişim çok ağrıdı. Oğlum iki üç gündür çok huysuz babasını da beni de şaşırtmış durumda. Galiba kansızlığım da arttı ya da oğlan yorduğu için sürekli uyumak istiyorum.
Bugün misafirliğe gidebiliriz menü patlayabilir muhtemelen akşam yemeğine kalacağız çünkü gitmezsek kahvaltıyı güzel yaptık
Oh mis vallaha dolaplar hafifliyor.ben de evimi temizlesim ya şimdi çok titizleniyorum ki 1yer dağılmasın.aslında ben çok tertipli düzenli biriyim.ama evlendik kaynana kendi çok dağınık biri olmasına rağmen beni eleştirdi hep.ufak şeyleri bile diline getiriyordu.o yüzden evden soğuttu beni.ama şu temizlikden sonra yeniden eskisi gibiyum.artık çokdandır yapmadığım yemekleri yapıyorum,hiç üşenmuyorum.bakalım ne zamana kadar böyle coşkulu devam edecek.ama bir şey de var ki benim moralim heryer temiz olduğunda çok yerinde olur,bakalım bu defa ne kadar devam ede bileceyim...günaydınlar nasılsınız . benim bugün öğlen menüsü belli değil kesinleşince hemen yazıcam menümü .
akşamda eve gidilik yazlık kışlık kıyafetler ayarlandı kaldırılması gerekenler kaldırıldı
Vallaha sen geldin bizimde zaten yeni kana yeni cana ihtiyacımız var. Tabiki katıla bilirsin.kendinden bahs edermisin?
Hoşbuldum... o zaman bu hafta deneme haftam olsun kilomu 2 konuya da yazayım bu sürede...(lahana çorbası diyetine de yazıyorum bu arada)Hosgeldin pumpul , niye girmeyesin canim senin elinde katilimin vede diyetin kilo vermen olursa tabiki girebilirsin .
Yeni uyelerize deneme haftamiz olur . Hos geldin tekrar .
Hayır herkes kendi vücudunu biliyor.ona göre diyet yapıyor ama genel bilgiler aynı.sen de öyrenirsin çok şey buradan.istediyin her ama her şeyi sor...bana kalırsa ben öyle şok diyetlere karşıyım aslında.çünki hızlı verilen kilolar hızlı da geri geliyor.senin bu dietin 2günümü kaldı?sonra normal diete devam mı kuzum?hayatının büyük kısmı diyetle geçmiş birisiyim...öyle çok kilburadan . istədiyinsel karın bölgesi kilolu yani...Onu yoketmeye çalışıyorum...geçen sene Ocak'ta diyetisyene gittim ama bir türlü motive edemedim kendimi 3 gün diyet 3 gün abartıp yiyerek olduğum yerde saydım hatta 4 kilo aldım...
Geçen hafta kırılma noktam oldu ..bu işi 30 kasımda bitirmiş olacağım 10 kilo vereceğim yani...
Şimdiiii geçen hafta bugün 79.1 ile başladığım diyette bu sabah itibariyle 76.8 kiloyum...5 gün 5 te 5 diyeti yaptım..şuan lahana çorbası diyeti yapıyorum ,3. Günümdeyim..çok sevdim bu diyeti.kimse o konuya yazmasa da ben sırf motivasyon için hergün yazıyorum oraya,kendim çalıp kendim oynuyorum yani orada....sizin takip ettiğiniz bir diyet programı mı var yoksa herkes kendi oluşturduğu diyetini yapıyor...