Nazım unuttum,senin çocuk var mı?
ALLAH bağışlarsa 16 aylık bir oğlum var damlacığım . çalıştığım için anneanne ve babaanne ortak bakıyorlar . 3 gün anneanne 3 günde babaannemiz bakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazım unuttum,senin çocuk var mı?
Allah onlardan razı olsun,ne güzel.benimki gezmeye gittiyimizde bile 3saatik de olsa bakmak istemiyor.ama annemler nerdeyse bırak bizle kalsın diyorlar ama onlar da çalışıyor...ALLAH bağışlarsa 16 aylık bir oğlum var damlacığım . çalıştığım için anneanne ve babaanne ortak bakıyorlar . 3 gün anneanne 3 günde babaannemiz bakıyor
5 günüm kaldı...çok diyet yaptığım için ve de okumayı çok sevdiğim için hemen hemen her diyet hakkında bilgim var..bu diyet bitince diyetisyenimin verdiğine devam edeceğim...sadece şu kadar kaşık,bir kibrit kutusu ye tarzı diyetleri yapmıyorum sevmiyorum yani...aslında yaptığım şok diyet diye geçiyor ama ben onu çeşitlendiriyorum hergün yoğurdumu yiyorum yatmadan kefirimi içiyorum...günde 2-3 fincan yeşil çayımı içiyorum...Hayır herkes kendi vücudunu biliyor.ona göre diyet yapıyor ama genel bilgiler aynı.sen de öyrenirsin çok şey buradan.istediyin her ama her şeyi sor...bana kalırsa ben öyle şok diyetlere karşıyım aslında.çünki hızlı verilen kilolar hızlı da geri geliyor.senin bu dietin 2günümü kaldı?sonra normal diete devam mı kuzum?
Allah onlardan razı olsun,ne güzel.benimki gezmeye gittiyimizde bile 3saatik de olsa bakmak istemiyor.ama annemler nerdeyse bırak bizle kalsın diyorlar ama onlar da çalışıyor...
Sizde pardon hepimizde kaynana oldugumuzda gorucez nazlim hehe .benim annemde kv de de bakıyorlar çok şükür ALLAH onlardan razı olsun kv. ile öncesinden beraber oturduğumuz ve bir takım sorunlar yaşadığımız için hep annem baksın isterim şahsen ama bu şekilde her ikiside fazla yorulmamış oluyor bende kv.ile evde ne kadar az vakit geçirirsek beraber kardır diyorum :) aeben ablam kızacak şimdi nedir bu
kaynanalrın çektiği diye![]()
Canım benim kuralları koydum ya orada yazıyor.bir zahmet ordakı isteditim bilgileri de yaza3san sevinirim çok.söyledim ya paylaşımın iyi olursa inşallah gelicek cuma listede olursun...ona kadar deneme haftasından.inşallah 5gün sonra normal yeme düzenine geçersin güzelim.onda da güzelce zayıflıycaksın korkma...5 günüm kaldı...çok diyet yaptığım için ve de okumayı çok sevdiğim için hemen hemen her diyet hakkında bilgim var..bu diyet bitince diyetisyenimin verdiğine devam edeceğim...sadece şu kadar kaşık,bir kibrit kutusu ye tarzı diyetleri yapmıyorum sevmiyorum yani...aslında yaptığım şok diyet diye geçiyor ama ben onu çeşitlendiriyorum hergün yoğurdumu yiyorum yatmadan kefirimi içiyorum...günde 2-3 fincan yeşil çayımı içiyorum...
Şunu sormak istiyorum..kilo bildirimi hangi gün yapılıyor burada ve ben ne zaman yapacağım deneme haftası varmış o yüzden soruyorum...
Aeben ablammm kaynanacımısın sennn?ayyy...Sizde pardon hepimizde kaynana oldugumuzda gorucez nazlim hehe .
Ben aslinda oglusuna 1 kisinin bakmasindan yana olurum nazlim cocugu dusundugum icin . Cocugun yeri nekadar cok deg istirirse okadar cok huydegisikligi oluyor![]()
Oh oh maşallah ablama.ben de kızımla 15dakika falan koşa koşa saklanbaç oynadımPumbul bildirim gunumuz cuma oyleye kadar .
Pumpul inan burdakilerinde hayati diyet . 39 ma giricem 15 yasindan beri diyet icindeyim . Hedefime ulastiginda oldu . Kalan 3-5 kiloyu alip veriyorum kalan zamanlarda buralarda iste :)
45 dk tempolu yurudum . Kahvaltimida yaptim . Evi halledip yemek yapip sohbete kacar bendeniz ...
Sizde pardon hepimizde kaynana oldugumuzda gorucez nazlim hehe .
Ben aslinda oglusuna 1 kisinin bakmasindan yana olurum nazlim cocugu dusundugum icin . Cocugun yeri nekadar cok deg istirirse okadar cok huydegisikligi oluyor![]()
Aeben ablammm kaynanacımısın sennn?ayyy...![]()
Hahay yok damlam ben tarafsizim :) empatiyi cok yaparim nazlim ondan demis :)Aeben ablammm kaynanacımısın sennn?ayyy...![]()
Bak nazlim beni nasil taniyor onun mesajini okumadan yazmistim , benim duygularimi nasil anlatmis kelimesi kelimesine .aeben ablam kaynanacı değil damlam her zaman empati kurmamızı ister bizimde kaynana olacağımızı ve kendimizi onların yerine koymamızı ister
pumpul hoşgeldin bu arada aramıza inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Nazlim kayinvaliden sendemi bakiyor uglusa ?
YaşıtızPumbul bildirim gunumuz cuma oyleye kadar .
Pumpul inan burdakilerinde hayati diyet . 39 ma giricem 15 yasindan beri diyet icindeyim . Hedefime ulastiginda oldu . Kalan 3-5 kiloyu alip veriyorum kalan zamanlarda buralarda iste :)
45 dk tempolu yurudum . Kahvaltimida yaptim . Evi halledip yemek yapip sohbete kacar bendeniz ...
Durumlar baya karışık desene güzelim.ben kızımı ana okuluna verdikden sonra çalışmayı düşünüyorum.tabi kocadan izin koparsa...evet ablacığım kv bende bakıyor onun evi biraz uzak bize el git yapması zor olur sabah 2 akşam 2 vesaitle gelip gitmesi gerekiyor . annemin baktığı günlerde biz bırakıyoruz ama şimdi havalar soğudu diye onun baktığı zamanlarda annemde kalıyoruz .
Canım benim bizim kurallarda 5mesaj sorumluluğu yok.sadece her akşam menüyü paylaşmak,ve gün içinde paylaşımda bulunmak.haftasonları zaten buraları ıssız olur...sorun olmaz...eyer yazamıyorsan yapacak bir şey yok ki.yeterki sen diyetini bozma bir de haftaiçi iyi katılımda bulunYaşıtızBaşvuru formunu doldurayım ancak ben çok fazla olamıyorum buralarda günde 5 msj zorunluluğu varmış...haftaiçi uyarım ama bu haftasonu şehirdışına çıkıyorum mazaret kabul ediliyor sanırım :)