• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akrep nasıl oluyor diye soran arkadaşlar var mesela göbek fıtığım yüzünden kıvranıyordum.eşim meslek aşkıyla beni bu halde bırakıp gitti doktora gidelimdediğim halde.böylede gıcıklar yani.dediğim dedik çaldığım düdük bir dikdatör.herşeyin en iyisini onlar bilir.
ama unuttuğu birşey var bende
akrebim.:KK34::KK34::KK34::KK
34:
Hah dun demistimya melike hanginiz baskin diye iste bunu kast etmistim . İki baskanli ev ...
Benimde kucuk kiz akrep bizde onla guc savasindayiz hihi ...

Gecmis olsun ...

Günaydın canlar
Biz de oğlum sayesinde sabahın köründe kalkanlardanız kalkarken çok zor oluyor ama ben bu saati çok seviyorum işim bitiyor oğlumla çizgi film izliyoruz oynuyoruz geziyoruz arkadaşlarımla vakit geçiriyprum herşeye vakit yetiyor çokkk şükürrr.

Elifim menüler aynı ben de akşamdan ıspanağımı pişirdim bugün için ama benim eşim ot yemiyor :) ona da taze fasulye pişireceğim şimdi.

Melike burçlarla ilgileniyor musun? Ben ilgilenirim ama bu günlük fallarla falan değil kişisel özellikleriyle gerçekten birebir tutuyor benim özelliklerimde. Ama yükselen burcumun özellikleri :)

Pumpul abla ben de gezmeye gidiyorum bugün gitmeden önce evde yiyeceğim ıspanağımı hamur işine dalmamak için çok canım çekerse belki bir parça alırım ama bol limonlu şekersiz çayı tercih ederim
benherşeyi kıskanmam akrebim ama eşimi çocuklarımı başkalarından kıskanırım.

Hah dun demistimya melike hanginiz baskin diye iste bunu kast etmistim . İki baskanli ev ...
Benimde kucuk kiz akrep bizde onla guc savasindayiz hihi ...
benim iki oğlumda başak.kapalıyım ama saçlarıma bakmayı severim geçen kısa kestirdim.arkası bombeli geliyor öne doğru bendenizin saçı gibi.yetinmedim ilk kez krepe atılıp uçları kızıla boyattım.2 hafta oldu hala boya gitsin diye bekliyor. çok detaycı.ama düzenli değil küçük oğlumdaha düzenli.

Benimki de erkenci, asker gibi dikiyor ayaga sabahtan;)

Ben de duble basagım;)

Annem zamanında dukan yaparken, yulaf kepeginden kendine kek yapar misafirlige gittigi yere götürürdü. İkramlıklardan uzak durmak
için:)
Vayyy annenden talimlisin yani . Tebrikler annecine honey ..

Basaklar uzun olur derler :)

neyse ben işleri bitireyim.akşam eşimin burnundan sabah ki gidişi nasıl getirebilirim bir bakayım.fikirlerinize açığım.acımayın o bana acımadı :KK62::KK62::KK62::KK62:

neyse ben işleri bitireyim.akşam eşimin burnundan sabah ki gidişi nasıl getirebilirim bir bakayım.fikirlerinize açığım.acımayın o bana acımadı :KK62::KK62::KK62::KK62:
Akrep oldugun tescillendi melike hahay . Kac yasindasin ? 35 den sonra kisiligin oturur bu
duygularin kalmaz :)

Sana tavsiyem sana acimayana ACİ ki hatasini anlasin .

Akrep oldugun tescillendi melike hahay . Kac yasindasin ? 35 den sonra kisiligin oturur bu
duygularin kalmaz :)

Sana tavsiyem sana acimayana ACİ ki hatasini anlasin .
32 aeben acıya acıya bu hale geldim.bak üzüp gitti arıyormu nasıl oldun diye sağlık şakaya gelmez ki.

Bijom cok zor anliyorum o esyalarda hep hatirasi vardir yakinlarin :KK43: tek ilac zaman .

Akreplere gelince , kadinla erkekde farkli diye biliyirum . Benimde tasidigim ve tasimadigim yonleri var burcumun .
İlk olarak
Ozelikle erkeklerinin cok kiskanc olduklari . Birde 6. Hisleri cok kuvvetlidir .karsindaki kisiligi
cozmeleri cok kolaydir . Girdikleri ortamlarda zamanla lider konumuna cikarlar istemeselerde. Elleri yeteneklidir . .Birde burclar icinde cinselligi temsil eder ... Bakislari cok delicidir icini okur . Ha birde akrepler icin soylenen bisi vardir kraldan cok Kralci olurlar . Bu bana uyuyor .bazan bir arkadasimin sorunu olsa o takibi birakir ama ben hala onun sorununu cozmeye calisirim ...
Birde su vardir, akrepler canini sana verecek kadar iyi bir dost , ama dusmanin olurasada yandin demektir .

Benim yukselende aslan sanirim yari akrep yari aslanim . Senin oglanin yukselenine bak o etkiloyor olabilir . Cocuklarin burc etkileri daha farli sanirim . Netden daha ayrinti bulabilirsin .
yukseleni neymiş hemen bakayım merak ettim.. yay burcuymuş. akrep-yay oluyor yani. teşekkürler bilgiler için. ben hiç meraklı değilimdir burçlara... yalnız topikte ne çok akrep varmış hakatten, ben deilim ama :)

Bijom dukanda duraklamalarda yumruk diye bir sey yapiyorlardi . Biliyorsundur sende . Eger duraklaman devam ederse onu dene istersen .
Yarin inerde kilon gerek kalmaz insallah .
yumruk 15 günden sonra yapılıyor biliyorsun aebenim. benim 1 hafta olmuştu ki sabah -500 le kırmış görünüyorum. bakalım bugün belli olur. teşekkür ederim bak temennin gerçek olmuş :)

Konuyu bilmedigimden rahatsız sandım canım. Allah tahmet eylesin nur içinde yatsın, sızlere de sabır versin canım.
sağol honeycim önemli değil.. allah kalanlara uzun ömür versin,amin.. çok teşekkürler..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bijoux başın sağolsun. oğluşunun da doğum günü kutlu olsun mutlu yaşlara inşallah
teşekkür ederiz benelsecim..

günaydınlar yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler . bu haftasonu benim için çok yorucuydu benim oğlan tekerleği patlamış kamyon gibi ordan oraya koşup durdu tırmanmadığı yer kalmadı evde onun arkasından koşturucam diye hiç bir şey yapamadım . iki dakika oturmazmı bu çocuklar ya

biri 9 biri 4 yaşında.büyük oğlum türkçe sınavında şuan dua edin kızlar

Basarılar dilerim canım, guzel gecer inşallah.

Esini sen daha iyi tanırsın ama kişilik pek degişmiyor, zorlamayla da olmuyor. Oldugu gibi kabul etmek lazım. Dişe diş yaparsan evde huzur kalmaz.

günaydınlar yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler . bu haftasonu benim için çok yorucuydu benim oğlan tekerleği patlamış kamyon gibi ordan oraya koşup durdu tırmanmadığı yer kalmadı evde onun arkasından koşturucam diye hiç bir şey yapamadım . iki dakika oturmazmı bu çocuklar ya

Tesekkürler canım.

Durmaz onlar, yorgunluk ne bilmezler. Uyudu ne güzel dedim, kıpırdanmaya basladı bile;) Bize bol bol kalori yaktırıyorlar, sevinmemiz lazım;)

Baslıklarda bulamadım ben. Kardes takım durumunu müsait olunca bana da acıklar mısın canım.
Karar defteri diye başlık var güzelim orsan bulursun herşeyi.zamanın olduğunda okursun bitanem.katdeş takımla yardımlaşırız ihtiyaç olduğunda.

Bijoux benimde yükselenim yay oğlunun ön iki dişi büyük ve öne doğru mu? Yay yükseleninin en belirgin özelliği şans dişleri :)

Kızlar ben ev işlerini bitirdim. Kızımı yedirdim uyuttum şimdi de kocam gelicek yemek yapma zamanı.onu da hall edeyim.görüşürüz yine...

Basarılar dilerim canım, guzel gecer inşallah.

Esini sen daha iyi tanırsın ama kişilik pek degişmiyor, zorlamayla da olmuyor. Oldugu gibi kabul etmek lazım. Dişe diş yaparsan evde huzur kalmaz.

Tesekkürler canım.

Durmaz onlar, yorgunluk ne bilmezler. Uyudu ne güzel dedim, kıpırdanmaya basladı bile:KK66: Bize bol bol kalori yaktırıyorlar, sevinmemiz lazım:KK66:

hiç sorma canım yorgunluk nedir bilmiyorlar . ben çalıştığım için haftasonu 1,5 günün tamamını oğluşla geçirmek keyifli ve yorucu oluyor :)

Kızlar ben ev işlerini bitirdim. Kızımı yedirdim uyuttum şimdi de kocam gelicek yemek yapma zamanı.onu da hall edeyim.görüşürüz yine...

ohhh ellerine sağlık damlacığım bu akşamda benim temizlik günüm . haftasonu oğluşla ilgilenmek istediğimden pazartesi akşamlarıda temizlik günü ilan ediyorum kendime

Onlarin karninda kurt var nasil otursunlar nazlim .....

Back
X