• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onlarin karninda kurt var nasil otursunlar nazlim .....

abla ya kaşla göz arası bir bakıyorum tv ünitesinin üstüne çıkmış . nasıl o kadar hızlı hareket ediyor aklım almıyor benimkinin karnından ziyade totosunda kurt var :) yakında bir çamaşır ve bulaşık makinem olmayabilir sağolsun sürekli düğmelerle haşır neşir

Bijoux benimde yükselenim yay oğlunun ön iki dişi büyük ve öne doğru mu? Yay yükseleninin en belirgin özelliği şans dişleri :)
simdilik oyle degil ama sut disi malum. yeniler gelince ne olur bilinmez..

dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. hemen eve aticam kendimi..
az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam :(

dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. heme
n eve aticam kendimi..
az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam :(

Diren bijom diren , yedim saykiz :). Yagmur falan yoksa disari cik yada guzel ciciler bulunan magzalara gir . İstedigin incecik oldugunda giyecegin kiyafatlare bak :)

dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. hemen eve aticam kendimi..
az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam :KK43:

Alisveris yap, evde kendi burgerini yap canim;)

sabah :1 şekersiz çay+1 kibrit kutusu peynir+1 çay kaşığı bal yedim
yürüyüş 1 saat 20 dk
öğle yemeğim:1 kase yoğurtlu yağsız şehriye çorbası

sabah :1 şekersiz çay+1 kibrit kutusu peynir+1 çay kaşığı bal yedim
yürüyüş 1 saat 20 dk
öğle yemeğim:1 kase yoğurtlu yağsız şehriye çorbası

Bu menu ile gunde 2 kg verirsin canim sen;)

Cok az yiyorsun, halin kalmiyordur...

az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam :KK43:

az kalmış bijo sık dişini

Diren bijom diren , yedim saykiz :). Yagmur falan yoksa disari cik yada guzel ciciler bulunan magzalara gir . İstedigin incecik oldugunda giyecegin kiyafatlare bak :)
yagmur yagiyor diye girmistim.. kiyafetci yok ablam simit sarayi var giriyim mi :))) bi de bowling var. posetleri bi kenara firlatip da ogrencilik yillarima geri mi donsem :)

Alisveris yap, evde kendi burgerini yap canim:KK66:
migrosu gezdim assada aldim biseyler.. burgerden gectim yagsiz tavuk gogsune sarilicam eve gidince :)

az kalmış bijo sık dişini
hallettim naz sagol sagol.. son anda attim kendimi disari. bi daha tovbe buralara ugramam..

BzutqZOIMAInoXN.webp
bugün diyetini bozan yaramazlara gelsin

yagmur yagiyor diye girmistim.. kiyafetci yok ablam simit sarayi var giriyim mi :))) bi de bowling var. posetleri bi kenara firlatip da ogrencilik yillarima geri mi donsem :)

migrosu gezdim assada aldim biseyler.. burgerden gectim yagsiz tavuk gogsune sarilicam eve gidince :)

hallettim naz sagol sagol.. son anda attim kendimi disari. bi daha tovbe buralara ugramam..

Tavuk gogsunden ya da dana kiymadan kofteler yap, bol baharatli;) Yagsiz tavada pisir. Burgerdan guzel olur;)

herkese merhabalar. cuma zayıflama takımında nasıl yer alabilirim. birisi bana bilgi verebilir mi lütfen

herkese merhabalar. cuma zayıflama takımında nasıl yer alabilirim. birisi bana bilgi verebilir mi lütfen
Maaviss 5. Takimin birde sanirim 14. Takimin
uyeye ihtiyaci var canim .:)

Son düzenleme:
Back
X