• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kv böbreyinde taş varmış şimdi onu düşürüyor.çok ağrısı var.ben de çok gelemiyorum...

Tünaydınnnn kardeş takımcımmmm :KK68::KK68: güzel bir hafta olsun hepimiz için:KK76::KK76:

Bjoux cum yeni okudum özür kuzum:oops: başınız sağolsun rabbim sabır versin:KK19:

Damlacım kv ne geçmiş olsun çok sancılı olur ama aşk olsun küstüm sana:110::110:bizi kardeş takım olarak beğenmiyomusun kuzum:KK61::KK61::KK61::KK61:

Şaka tabiki birden fazla kardeş takım olabiliyor bitanemm 4, takımı da eklemesini istersin püsküütümüzden sonuç olarak tüm takımlar kardeş:KK60::KK60:

arkadaşlar bu sabah 73.5 çıktım ve bu diyete başlangıç kilom. cuma günü bildirimde bulunacağım

Sevgili damla mavisi 14 e davet etmistim.ama neyse üuülmeyecem.senki paylasim alanini ihmal etmezdin.ay Yok uzatmiyacam.ama mavisin davete icabet etmemesinede ne deyim.haxirli kilo vermeler deyim

beril 77 davetin için teşekkür ederim. önce damlanuru gördüm. hayırlısı olsun

beril 77 davetin için teşekkür ederim. önce damlanuru gördüm. hayırlısı olsun
Nerde yazman senin tercihin ama Damla seni davet etmemiski.onemli olan yazdiginiz yaziyi takip etmemeniz.tekrar güzel paylasimlar ve kilo vermeler diliyorum

Kiz damda melike ve arzu geldiya iste bize ... diger takimlarinda ihtiyaci var cadi ,uyeye ..

Kaynana acil sifalar dilerim ..

Ne yagmur yagiyor ankarada masallah

Sevgili damla mavisi 14 davet etmistim.ama neyse üuülmeyecem.senki paylasim alanini ihmal etmezdin.ay Yok uzatmiyacam.ama mavisin davete icabet etmemesinede ne deyim.haxirli kilo vermeler deyim
Amanınnn berilimmm yanlışlık olmuş.kendisi ilk buraya yazmış ya ben de neden başka takım arayasın tam adresindesin gitme dedim. oraya yazdığını senden davet aldığını bilmeden bitanem.

Kiz damda melike ve arzu geldiya iste bize ... diger takimlarinda ihtiyaci var cadi ,uyeye ..

Kaynana acil sifalar dilerim ..

Ne yagmur yagiyor ankarada masallah
Canım ablam tam takımımıza gelmiş yeni üyeyi başka takıma yollamak istemedim sadece bu.o kadar takımın arasında ilk buraya yazmışsa vardır bir hayır...yine seçim kendisinin.ben takımda onu da görmekden mutlu olurum sadece

arkadaşlar bu sabah 73.5 çıktım ve bu diyete başlangıç kilom. cuma günü bildirimde bulunacağım
Mavisim karışıklık olmuş bir az ama bu senin motivasyonunu düşürmesinnn...sen kararını ver ve hangi takımla istersen devam et...önemli olan senin zayıflaman ve isteyine ulaşman güzelim...bizimle devam etmek istiyorsan kuralları koyayım buraya oku.

Son düzenleme:
Tünaydınnnn kardeş takımcımmmm :KK68::KK68: güzel bir hafta olsun hepimiz için:KK76::KK76:

Bjoux cum yeni okudum özür kuzum:oops: başınız sağolsun rabbim sabır versin:KK19:

Damlacım kv ne geçmiş olsun çok sancılı olur ama aşk olsun küstüm sana:110::110:bizi kardeş takım olarak beğenmiyomusun kuzum:KK61::KK61::KK61::KK61:

Şaka tabiki birden fazla kardeş takım olabiliyor bitanemm 4, takımı da eklemesini istersin püsküütümüzden sonuç olarak tüm takımlar kardeş:KK60::KK60:
Yok bitanemmmm...sen benim kardeş kaptanımsın biliyorsun bunu.sadece 4.takım arkadaşlarımı da çok sevdiyim için onlarla da kardeş olmak istedim...

Sevgili damla mavisi 14 e davet etmistim.ama neyse üuülmeyecem.senki paylasim alanini ihmal etmezdin.ay Yok uzatmiyacam.ama mavisin davete icabet etmemesinede ne deyim.haxirli kilo vermeler deyim
Bitanem şimdi bakıyorum paylaşım alanına.kızlar biliyor bugün çok yoğundum.şimdi gördüm mesajları.aferdersin...

Bu gün çok yoğundum ya ben.daha şimdilerde oturdum.kv me de iyne falan yaptık ağrısı geçti.sizler ne yapıyonuz?kim var kim yok? ;) ;) ;)

ben bu sitede yeniyim ve istemeden bir karışıklığa sebep oldum. tek istediğim gruba katılmaktı ve 7. takıma sordum ilk önce. bir arkadaşın yönlendirmesi ile katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve burada damlanurun yazısı üzerine kabul ettim. gerçekten şu an üzüldüm. doğrusu hangisi ise kuralı neyse ona göre yapmak isterim ama sanırım damlanur ile başlayacağım. yine de özür diliyorum senden

Bu gün çok yoğundum ya ben.daha şimdilerde oturdum.kv me de iyne falan yaptık ağrısı geçti.sizler ne yapıyonuz?kim var kim yok? ;) ;) ;)

Nerde yazman senin tercihin ama Damla seni davet etmemiski.onemli olan yazdiginiz yaziyi takip etmemeniz.tekrar güzel paylasimlar ve kilo vermeler diliyorum
ben bu sitede yeniyim ve istemeden bir karışıklığa sebep oldum. tek istediğim gruba katılmaktı ve 7. takıma sordum ilk önce. bir arkadaşın yönlendirmesi ile katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve burada damlanurun yazısı üzerine kabul ettim. gerçekten şu an üzüldüm. doğrusu hangisi ise kuralı neyse ona göre yapmak isterim ama sanırım damlanur ile başlayacağım. yine de özür diliyorum senden

Tatlım benim hiç üzülme.olur böyle şeyler.aslında ben bugün çok yoğundum gündemden geri kalmışım.sen nasıl istersersen öyle olsun.şimdi bizim takımlamısın tatlım?

Back
X