• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

konuş liliş
sıkıntılarını anlatmadan kendine zarar verdiğini ve bunun seni acabalara ittiğini söyle
üzerine düşme bırak o seni istesin o tedirgin olsun
bende senin gibiyim öfke kontrolüm yoktur benimde
Benim hiç yokk, aklıma ne gelirse dilimdedirr :KK34:

Benim hiç yokk, aklıma ne gelirse dilimdedirr :KK34:
duygularıyla hareket eden insanlar böle .. ben de aynen öyleyim naz yapamam numara yapamam mesela kendmi çekip o arasın da diyemem :) içimden ne geliyosa hemen yaparım ..

Ben önceden dayanamazdım arardım, şimdi direk kapatıyorum telefonumu....

vay be ne güzel keşke ben de başarabilsem bunu ..

bazen gurursuzum diye düşünüyorum ... ilk adımı atmaktan da çekinmem hiç mesela ...

bi yerde okumuştum böle kadınların mutlu olması çok zor diyordu .. neden ? çünkü biz her şeyi yapabiliıyoruz beklentilermiz de fazla oluyor dolayısıyla

vay be ne güzel keşke ben de başarabilsem bunu ..

bazen gurursuzum diye düşünüyorum ... ilk adımı atmaktan da çekinmem hiç mesela ...

bi yerde okumuştum böle kadınların mutlu olması çok zor diyordu .. neden ? çünkü biz her şeyi yapabiliıyoruz beklentilermiz de fazla oluyor dolayısıyla
Aynen öyle doğru demişş..
Hayat bana şunu öğretti,
Hiç kimse vazgeçilmez değildir...
Ben 6 aylık bebeğim varken kocamı boşamış insanım...
Oyuzden artık tahammül edemiyorum bu davranışlara...

duygularıyla hareket eden insanlar böle .. ben de aynen öyleyim naz yapamam numara yapamam mesela kendmi çekip o arasın da diyemem :) içimden ne geliyosa hemen yaparım ..
Kesinlikle mektup yaz arkadasim bak faydasini göreceksin kafani topla dile getirilmeyen her sorunu yaz rahatlarsin en azindan

Aynen öyle doğru demişş..
Hayat bana şunu öğretti,
Hiç kimse vazgeçilmez değildir...
Ben 6 aylık bebeğim varken kocamı boşamış insanım...
Oyuzden artık tahammül edemiyorum bu davranışlara...

maşallah büyük cesaret ..
çalışan bayansınız heralde ?

evet kimse vazgeçilmez değil ..
bunu ben de unutmasam keşke her tartışmada yelkenleri suya indirmesem .. ....

maşallah büyük cesaret ..
çalışan bayansınız heralde ?

evet kimse vazgeçilmez değil ..
bunu ben de unutmasam keşke her tartışmada yelkenleri suya indirmesem .. ....
26 yaşındayım ben. Oğlum şu an 5.5 yaşında ailemle yaşıyorum.
Ewet çalışıyorum. Oğlumda kreşe gidiyor tam gün.
Benimde zayıf noktalarım var yok değil.
Ama daha kötüsünü yaşayınca bunlar insana ne bilim basit geliyor.
Benim burda sinirlendiğim nokta neden ben, neden düzgün olmuyor hiç bişi kısmı :KK14:

Amma konuşmuşsunuz kızlar.oku oku bitmed.ama 1mesajı bile atlamam,zevk alıyorum okuyunca tabi otobüsde yol giderken bu 1az zor da...ben dışarı çıkdım canlarım gelip listeyi taşıycam.herkes güzel kilolar ve3miş maşallah.sadece tuğba kilo almış ve ben onun listeye girmesi konusunda kararsız kaldım.çünki sosyal sabit,aeben abla artıda...1.liği kaptırmaya hiiç niyetim yok.helede ezgim,handem,kararsızım,esmam,arzum bu kadar iyi kilo vermişken...iniyorim otobüsten gelicem...

26 yaşındayım ben. Oğlum şu an 5.5 yaşında ailemle yaşıyorum.
Ewet çalışıyorum. Oğlumda kreşe gidiyor tam gün.
Benimde zayıf noktalarım var yok değil.
Ama daha kötüsünü yaşayınca bunlar insana ne bilim basit geliyor.
Benim burda sinirlendiğim nokta neden ben, neden düzgün olmuyor hiç bişi kısmı :KK14:

zaten kendnze güveniniz varmış .. çalışmayan bayan olsaydınız cesaret etmek zor olurdu ..

elbette basit gelir ..

herşeyin düzelecegi zaman vardır .. emin olun ..
sabretmek ve net olmak lazım ..
neden ben lafı şeytanın insana söylettiiği bi laf bence ..
vardır elbet bu durumun da size öğretecekleri ..
belki bu dönemden sonra bambaşka biri olacaksınız ... belki allah sizi yanlış bi evlilikten uzak tutuyor yeniden .. allah kaderinize yazmış bunları ..

şer bildiğimiz şeyde hayır , hayır bildiğimiz şeyde şer olabiliyor ..

zaten kendnze güveniniz varmış .. çalışmayan bayan olsaydınız cesaret etmek zor olurdu ..

elbette basit gelir ..

herşeyin düzelecegi zaman vardır .. emin olun ..
sabretmek ve net olmak lazım ..
neden ben lafı şeytanın insana söylettiiği bi laf bence ..
vardır elbet bu durumun da size öğretecekleri ..
belki bu dönemden sonra bambaşka biri olacaksınız ... belki allah sizi yanlış bi evlilikten uzak tutuyor yeniden .. allah kaderinize yazmış bunları ..

şer bildiğimiz şeyde hayır , hayır bildiğimiz şeyde şer olabiliyor ..
Çok haklısınn aynen canımmm :KK14:

Amma konuşmuşsunuz kızlar.oku oku bitmed.ama 1mesajı bile atlamam,zevk alıyorum okuyunca tabi otobüsde yol giderken bu 1az zor da...ben dışarı çıkdım canlarım gelip listeyi taşıycam.herkes güzel kilolar ve3miş maşallah.sadece tuğba kilo almış ve ben onun listeye girmesi konusunda kararsız kaldım.çünki sosyal sabit,aeben abla artıda...1.liği kaptırmaya hiiç niyetim yok.helede ezgim,handem,kararsızım,esmam,arzum bu kadar iyi kilo vermişken...iniyorim otobüsten gelicem...

ah ablacm ahh hep o hambrgr menü yüzünden .. o kadar spor yaptm yine atamadım .. ne pis bişeymiş yaa :KK43:

Back
X