• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Brendon Meyers'ın karın hareketleri var beşer dakikalık...spordan sonra en son onu yapıyorum..

karın çok sorunlu, ne yaparsam yapayım olmuyor, zaten hala sezeryan bölgem uyuşuk gibi bir şey, sanırım kilo verdikten sonra, zamanla karın kaslarım kendine gelecek :(

Amma konuşmuşsunuz kızlar.oku oku bitmed.ama 1mesajı bile atlamam,zevk alıyorum okuyunca tabi otobüsde yol giderken bu 1az zor da...ben dışarı çıkdım canlarım gelip listeyi taşıycam.herkes güzel kilolar ve3miş maşallah.sadece tuğba kilo almış ve ben onun listeye girmesi konusunda kararsız kaldım.çünki sosyal sabit,aeben abla artıda...1.liği kaptırmaya hiiç niyetim yok.helede ezgim,handem,kararsızım,esmam,arzum bu kadar iyi kilo vermişken...iniyorim otobüsten gelicem...
Kaptanımmm nerelerdesiinnnn ? Listemiz yok galiba henüz göremedim ama yapayım dicemde sen yoksun diye karışmayayım en iyisi :))

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
2 adet közlenmiş biber

öğlen
haşlanmış tavuk
salata ( göbek ,kırmızı lahana )
1 bardak ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 kutu süt
1 avuç çiğ fındık

su şimdiye kadar 1 litre oldu bugün 2,5 litreye tamamlanacak başka yolu yok

Aynura otobusteyim demissin. Hayirdir nereden geliyorsun?:KK66:

Hulya abla, olurum 2 haftaya mezun insallah:KK66:

Zayifolcam gobekteki uyusukluk ta yumusaklik ta spor yaptikca gidiyor canim. Duzenli spor yap:KK66:

böcüğüm haftanın 4 günü spora gidiyorum . en az 40-45 dk yürüyüp birer saat plates veya aerobıc step yapıyorum . eskisine oranla fark var tabi ama benim basen ve bacaklar en son eriyen kısımlar
orda daha cok yağ varya ablam ondandır ama sendekı bu sporla gıder hepsı bırazcık zaman

Back
X