• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kisaca ozEt geciym canm 17aydir birlikte oldugm adamn beni aldattigini ogrendim.ve okudugu bolumun yalan oldugunu ogrendim

Cok üzüldüm kuzucummm senin gibi iyi yürekli melegin kıymetini bilememiss :( INŞALLAH bundan sonra cok mutlu olursun bitanem

Yapıyorum kuzumm bugu plates yaptım

biraz kolarimin yaginicin dambillami calssamm kollarim.toparlanirmi

bide prensimizi op.uyaninca benim.yerime:KK68:

Yururken kollarini da hareket ettir hizina gore canim. Kollar icin egzersizler var google da aratirsan. Onlari belirli setler halinde agirlik olmadan yap. Once kilo ver, sonra agirlikla calisirsin. Disarida yurume imkanin var miydi senin?

kesinlikle sana katılıyorum . bende başka konulardan ötürü çok soğudum kv den ama el mahkum ALLAH razı olsun oğluma baktığı için haftanın 3 günü bizde kalıyor .
ben bu zamana kadar kimseye bu denli öfke duymadım
kimse beni bu kadar sindirmeye çalışmadı
bugün eşimle yapmadığım en büyük kavgayı yapıcam artık
yoksa bu sinirim çıkmayacak benden

Yururken kollarini da hareket ettir hizina gore canim. Kollar icin egzersizler var google da aratirsan. Onlari belirli setler halinde agirlik olmadan yap. Once kilo ver, sonra agirlikla calisirsin. Disarida yurume imkanin var miydi senin?

Var kuzum ama cok soguk dir evde kosu bandinda yürüyorum oda olur mu

peki tatlim ole çalışırım cok tesekur ederim:)

Kayinvalidemden bende cok korkuyorum valla evlenmeden :(

Var kuzum ama cok soguk dir evde kosu bandinda yürüyorum oda olur mu

peki tatlim ole çalışırım cok tesekur ederim:)

Kosu bandin varsa daha guzel canim. Hergun 40 dk kadar yurumeye calis guzelim. Diger egzersizler ekstra olsun. Yuruyusunu ihmal etme, pisman olmazsin;)

sabır taşı olsa çatlar güzelim, sen evde olsan o yaşlı hasta olsa zaten elini bir işe değdirmezsin herşeyi yaparsın. ama sen çalışıyorken onun da yapma imkanı varken çok ayıp herşeyi hazıra beklemek. vicdan yok kayınvalidende gerçekten.

anlayamıyorum böyle insanları, gelin ya her işi yapıcak sesini çıkartmadan.

rabbim sabrının mükafatını versin inşallah handem

Kosu bandin varsa daha guzel canim. Hergun 40 dk kadar yurumeye calis guzelim. Diger egzersizler ekstra olsun. Yuruyusunu ihmal etme, pisman olmazsin:KK66:

hava çok güzel bugün tam yürüyüş havası :KK49: annemlerle çıkıcaz bizde avmye parka falan gidicez, hava alır gezeriz biraz :D

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK68:

ben elif, 1 ay kadar önce izne ayrıldım listeden memleketime gitmiştim. tanışamadık sizlerle

28 ve 6 aylık iki oğlu olan tonton bir anneyim :KK48:
ay maşallahh ..
ben de tanıtaym kendmi
ismim tuba 20 yaşındaym
üniv.1.sınf öğrencsym
yarışmaya urfadan katılıyorum :))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK68:

ben elif, 1 ay kadar önce izne ayrıldım listeden memleketime gitmiştim. tanışamadık sizlerle

28 ve 6 aylık iki oğlu olan tonton bir anneyim :KK48:

Memnun oldummm canim bende yeniyim ☺

24 yasindayim adim buket

cocuklariniz ikiz mi ALLAH bagislasin ;)

Back
X