• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

niyeyse bu aralar motivasyonum inancim dusuyor her an vazgecebilirim gibi geliyor o yuzden yemiyimde mezun oluyum bendeondsn sonra yerim yavas yavas..(Ben bazn ufak kacamak yapiyorum cocuklardan )ama telafi ediyorum kaptanim...
Tamam esmam bu kadar iyi kilo veriyorken sana kızamam ki...sonuçta telafi etmişsinki kilo veriyorsun.. ben de dün çok kötü beslendim.bu gün hafif yiyorum,lapa yedim mesela...yarın jillianda ölçüm günü,dikkat etmem gerek...

Tamam esmam bu kadar iyi kilo veriyorken sana kızamam ki...sonuçta telafi etmişsinki kilo veriyorsun.. ben de dün çok kötü beslendim.bu gün hafif yiyorum,lapa yedim mesela...yarın jillianda ölçüm günü,dikkat etmem gerek...
Ben gobegimi olcuyorum ora sorunlu oldugu icin bir hafta once 85 kadar dusmustu ins.sende iyi sonuc alirsin ..bnde mekik felan yapmm lzm ama dun hulya a. gordukten sonra jillianida dusunmuyor degilim..:))

Ben gobegimi olcuyorum ora sorunlu oldugu icin bir hafta once 85 kadar dusmustu ins.sende iyi sonuc alirsin ..bnde mekik felan yapmm lzm ama dun hulya a. gordukten sonra jillianida dusunmuyor degilim..:))
Benim üst bacaklar acayip kalın ya...karnım da sarkıyor ama onu miydeme kadar bi kilot giyorum,iç çamaşırının üzerinden,sıkıyor vücudumu düm düz oluyor göbeğim ama bacaklara bi çare bulamadım daha...sanki kilomun 50si orada...

Fatoşummmm bakıyorum buradasın hep...işte böyle. ..burada olduğun sürece kaçamak yapmazsın,güzel de kilo verirsin.sen evli deyilmisim fatoşum?

Benim üst bacaklar acayip kalın ya...karnım da sarkıyor ama onu miydeme kadar bi kilot giyorum,iç çamaşırının üzerinden,sıkıyor vücudumu düm düz oluyor göbeğim ama bacaklara bi çare bulamadım daha...sanki kilomun 50si orada...
yarinki sonuclari bende bekliyorum merak ettim acikcasi...

esmaaa 27 ekimde başladım
başlangıç 65.8 di
şu an 53,2
fark 12.6
3 ay olmuş sende başarıcaksınnn
cok guzel ablacim Ben de unutmam 65 800 yatak odamin aynasina yazdim ve gorup hergun vazgecmiyecegim dedim Ben 66 hatta 67 yle basladim suan tartida 57 yi gordim ve bu tamamen bu ranin sayesinde her gardim dustugunde sorumluluk aklima geldi ve yeniden kalktim ayaga gercekten zayiflmk isteuen birinin buraya ihtiyaci var..

merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı :KK22:

merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı :KK22:
İlk sayfadaki formu doldur tatlm;)

ADINIZ: Seda
YAŞINIZ:21
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sınav zamanı kilo almaya başladım 2-3 sene içinde
dikkat etmeyince durum bu :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Başta tabi ki sağlık için nefes darlıgı çekmeye başladım ve ikici neden daha güzel görünmek için :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ögrenciyim istanbulda yaşıyorum yabancı dil ögrenmeye çalışıyorum fransızca ilk önceligim :) kore dizilerini izlerim ara sıra onun dışında zamanım okul da geçiyor :)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Başta tabi ki sağlık için nefes darlıgı çekmeye başladım ve ikici neden daha güzel görünmek için :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ögrenciyim istanbulda yaşıyorum yabancı dil ögrenmeye çalışıyorum fransızca en ilk önceligim :) kore dizilerini izlerim ara sıra onun dışında zamanım okul da geçiyor :)
Hosgeldin canm oncelikle
Gercekten iyi bi takima geldigini soylemeden edemiycem :) ben dun burdan hefef kiloma ulasip mezun oldum ;) bu da sana motive olsun;)
Her aksam menunu ictigin su miktarini ve yaptigin sporu paylasmalisin canim
Yaptigin bi spor var mi? Ya da surdurdugun bi diyet ?
Ve lutfen burda daim ol ;)

Hosgeldin canm oncelikle
Gercekten iyi bi takima geldigini soylemeden edemiycem :) ben dun burdan hefef kiloma ulasip mezun oldum :KK66: bu da sana motive olsun:KK66:
Her aksam menunu ictigin su miktarini ve yaptigin sporu paylasmalisin canim
Yaptigin bi spor var mi? Ya da surdurdugun bi diyet ?
Ve lutfen burda daim ol :KK66:
hoşbuldum :oops:
hedef kilona ulaştıgın için tebrik ederim canım :nazar:
şuan için spor yapmıyorum canım daha sonra başlamayı düşünüyorum
diyet listemi ve su miktarını akşam yazmayı düşünüyorum belirli bir diyet listem var ama ara ögünlerde degişiklik yapıyorum duruma göre :) sürekli bildirim yapabilirim benim için bir sorun yok :KK45:

[QUOTi sadE="muffin21, post: 38925802, member: 653285"]hoşbuldum :oops:
hedef kilona ulaştıgın iBurabrik ederim canım :nazar:
diyet listemi ve su miktarını akşam yazmayı düşünüyorum belirli bir diyet listem var ama ara ögünlerde degişiklik yapıyorum duruma göre :) sürekli bildirim yapabilirim benim için bir sorun yok :KK45:[/QUOTE]
Menunu her paylastiginda eksik biseu gorursen burdanda yardim alabilirsin her konuda
Burasi sadece diyet topigi degil cok guzel arkadaslaiklarin kudulduguharika bi yer :)

[QUOTi sadE="muffin21, post: 38925802, member: 653285"]hoşbuldum :oops:
hedef kilona ulaştıgın iBurabrik ederim canım :nazar:
diyet listemi ve su miktarını akşam yazmayı düşünüyorum belirli bir diyet listem var ama ara ögünlerde degişiklik yapıyorum duruma göre :) sürekli bildirim yapabilirim benim için bir sorun yok :KK45:
Menunu her paylastiginda eksik biseu gorursen burdanda yardim alabilirsin her konuda
Burasi sadece diyet topigi degil cok guzel arkadaslaiklarin kudulduguharika bi yer :)[/QUOTE]
Aanladım canım çok saol burda motive olacagıma eminim :)

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ögrenciyim istanbulda yaşıyorum yabancı dil ögrenmeye çalışıyorum fransızca ilk önceligim :) kore dizilerini izlerim ara sıra onun dışında zamanım okul da geçiyor :)

Aramıza hoş geldin kuzum benim...inşallah o kilolarını verip fıstık gibi olacaksın?84kilo senin için çok fazla,mutlaka vermelisin,ve bizde tam destek yanındayız...diyet listen olduğu güzel.akşam raporunu verirken bizde eksikleeini yanlışlarını söğleriz.peki hiç daha önce cuma zayıflama yarışmalarında oldun mu?

Aramıza hoş geldin kuzum benim...inşallah o kilolarını verip fıstık gibi olacaksın?84kilo senin için çok fazla,mutlaka vermelisin,ve bizde tam destek yanındayız...diyet listen olduğu güzel.akşam raporunu verirken bizde eksikleeini yanlışlarını söğleriz.peki hiç daha önce cuma zayıflama yarışmalarında oldun mu?
aynur birinciler kısmına yazacakmıyım
daha önce yazmıştım ya hani gerek varmı

Back
X