• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende karatay diyeti yapıyorum ve ilk defa aç kalmadan rahat kilo veriyorum.ilk yaptığında beş gün yaptım ve 1.8 kg verdim ve ara verdim kesin alırım diyordum ama onu bile alamadım.en güzel yani sağlıklı verdiğin için geri alman çok zor.

Bende karatay diyeti yapıyorum ve ilk defa aç kalmadan rahat kilo veriyorum.ilk yaptığında beş gün yaptım ve 1.8 kg verdim ve ara verdim kesin alırım diyordum ama onu bile alamadım.en güzel yani sağlıklı verdiğin için geri alman çok zor.
Menünden hemen anladım zaten...başarılar...

aynen öyle ve öyle günlük hayatta çok zorlamıyor .. dısarda olsan dahi hallediyosun öğünlerini .. ama diğer diytler öyle mi .... dısarı cıkarken muhakak evden bişeyler tasımak zorunda bırakıyo insanı

Bi de zeynepcim daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldınmı?

aynen öyle ve öyle günlük hayatta çok zorlamıyor .. dısarda olsan dahi hallediyosun öğünlerini .. ama diğer diytler öyle mi .... dısarı cıkarken muhakak evden bişeyler tasımak zorunda bırakıyo insanı
Onun için iki lahmacunu löp löp yapdın dimiiii...en iyisi afferim...

tuba çok iyi gidiyorsun
aeben ablam nerde yazdı göründü kayboldu
abla ama olmazki:KK14:

hepinize hayırlı akşamlaaarr diliyyoruummm .. ben spora gidiyorum sonra dizim başlayacak :):KK76::KK54::KK54:

Back
X