• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden boyle bi soru sordun?
Eyer eskiden katıldıysan bunu bilmeliyiz canım.editörümüz cuma listeleri hazlrlarken zorlanıyor sonra...hani mezun olduysan 6aydan önce giremezsin,diskalifiye olduysan tüm takımlardan onay gerek falan...kurallar için sordum...

Esmacım spor yapıyorum hergün,kilomu yavaş yavaş veriyorum ,sporla sıklaşıyorum...şimdiye kadar hızlı verdim hooop geri geldi...kiloyu vücudu alıştırarak vermek gerek..

Menüm

09:00 portakal,1 dilim kızarmış ekmek

13:00 yumurta,portakal,yoğurt,1 dl kızarmış ekmek

18:30 yeşil salata,yoğurt,yumurta,1 dl kızarmış ekmek

Jillian Michaels level 3/30. Gün (program bitti)
8 km koştum...

D
Zeynepcim hoşgeldin..doğum kiloları yerleşik olmadığı için çabuk gider,o anlamda şanslısın...menünü yazarken alt alta yazırmısın,böyle karışık olmuş...
doğum kilosu değil ama benimki.çünkü hamileyken fazla almaadim. Ve doğumdan hemen sonra hepsi gitti.ben doğumdan sonra aldım malesef

D
doğum kilosu değil ama benimki.çünkü hamileyken fazla almaadim. Ve doğumdan hemen sonra hepsi gitti.ben doğumdan sonra aldım malesef
Diyetisyenler en kolay son 2 yılda alınmış kiloların verildiğini söylerler..inşallah fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz...

Back
X