- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Tesekkr ederimm ve dun mezun oldumHosbulduk canım çok tatlısın![]()
Uniden degl ha burdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkr ederimm ve dun mezun oldumHosbulduk canım çok tatlısın![]()
Tesekkr ederimm ve dun mezun oldum
Uniden degl ha burdan[/QU.
Kız şaka demiştim ben onu cadı
ne kadar zamanda ne kadar verdin?
Bravo sana .zaten çok iyi duruyorsunEylulden bu yana 8kiloya yakin verdim:)
Cok sag ol fotolarimda var ama baya gerilerde kalmistirBravo sana .zaten çok iyi duruyorsun![]()
Simdi fotolarina baktım da kalakaldim ne kadar güzelsin sen yaş maşallah allah nazardan korusun.kaç kilosun su anCok sag ol fotolarimda var ama baya gerilerde kalmistir![]()
Dün yapmıştım genel olarak yapıyorum canım ama yazamıyorum, düzenli yazmak zorunluysa çıkayım benJilliandan ayrilicak misin mavmav oyleyse soyler misn lutfen
56kiloyum cok tesekkur edrrimmSimdi fotolarina baktım da kalakaldim ne kadar güzelsin sen yaş maşallah allah nazardan korusun.kaç kilosun su an
Boyun peki ?56kiloyum cok tesekkur edrrimm![]()
Arkadaşım sanırım sana daha önce de yazmıştım ama yine yazıyorum uyarmak adına 4,5 litre su aşırı böbreklerini yorarsın bu şekilde zaten vucudun ihtiyacı 2 litre hadi protein yedin 3 litreye cık ama 4,5 litre cidden çok fazla arkadaşım..Iyi aksamlar hanimlar
Seda&zeynep...hos geldiniz arkadaslar
Aynura, arkadaslar mangala davet etti canim. Ancak firsat buldum
Raporum
Sabah
Salata ve sut.
Ogle
Ispanak ve yogurt. Pudding (2 kuru incir ve 1 kasik kuru uzum ile).
Aksam
Kebap, salata ve ayran.
45 dk kosu bandinda, 1,5 saat avm de yurudum. Leslie 5 mil yaptim. 4.5 litre su ictim.
170:)Boyun peki ?
Zorunluliktan ziyade yazmanizi istiyorum kimse ugramiyo topige cogu kisi gitti ben cok uzuluyorum neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum ama cok icerlendim gucendim bi is yapiym dedim elime yuzume bulastiArkadaşım sanırım sana daha önce de yazmıştım ama yine yazıyorum uyarmak adına 4,5 litre su aşırı böbreklerini yorarsın bu şekilde zaten vucudun ihtiyacı 2 litre hadi protein yedin 3 litreye cık ama 4,5 litre cidden çok fazla arkadaşım..
Arkadaşım sanırım sana daha önce de yazmıştım ama yine yazıyorum uyarmak adına 4,5 litre su aşırı böbreklerini yorarsın bu şekilde zaten vucudun ihtiyacı 2 litre hadi protein yedin 3 litreye cık ama 4,5 litre cidden çok fazla arkadaşım..
Zorunluliktan ziyade yazmanizi istiyorum kimse ugramiyo topige cogu kisi gitti ben cok uzuluyorum neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum ama cok icerlendim gucendim bi is yapiym dedim elime yuzume bulasti
Abla katilim vardi guruplara bolelim dedik bende 8-9kisiye yakin vardi kendimle birlikte 4kisi kaldimKatilim cok my fazlaydi, gruplara boldunuz ezgi? Tek grup olarak kalsa belki daha aktif olurdu.
Emzirdiğini bilmiyodum canım, pardon ben de dedim niye bu kdr su içiyor uyarayım dedimBen cocuk emziriyorum, ayrica hergun 600-700 ml arasi sut sagiyor ve 2 saate yakin spor yapiyorum canim. Ikimiz de biyolojik bilimlerde ogretim uyesiyiz. Paracelsus un doz-zehir ile ilgili sozunu sen de cok iyi bilirsin. Gerekli olan doz da kisinin ihtiyacina gore degisir. Birgun benimle ayni tempoda olursan sen de vucudunun daha fazla suya ihtiyaci oldugunu goreceksin canim![]()
Abla katilim vardi guruplara bolelim dedik bende 8-9kisiye yakin vardi kendimle birlikte 4kisi kaldim
Yeterince motive de ettim aktif de oldum final zamanimda bile cikmadm ordan
Ben cocuk emziriyorum, ayrica hergun 600-700 ml arasi sut sagiyor ve 2 saate yakin spor yapiyorum canim. Ikimiz de biyolojik bilimlerde ogretim uyesiyiz. Paracelsus un doz-zehir ile ilgili sozunu sen de cok iyi bilirsin. Gerekli olan doz da kisinin ihtiyacina gore degisir. Birgun benimle ayni tempoda olursan sen de vucudunun daha fazla suya ihtiyaci oldugunu goreceksin canim![]()
Canım lütfen kişisel algılama ztn durumum belli benim anlatmıştım burda yoksa sen bı kdr motive etmesen ben hiç yapmazdım kiZorunluliktan ziyade yazmanizi istiyorum kimse ugramiyo topige cogu kisi gitti ben cok uzuluyorum neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum ama cok icerlendim gucendim bi is yapiym dedim elime yuzume bulasti
Canin sagolsunCanım lütfen kişisel algılama ztn durumum belli benim anlatmıştım burda yoksa sen bı kdr motive etmesen ben hiç yapmazdım ki