- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Kızlar sağolsun dilekleriniz için,inşallah iyi geçer ameliyat..Ablacım 2 yıldır çok çekti...bu son olur inşallah...
Neyi var canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sağolsun dilekleriniz için,inşallah iyi geçer ameliyat..Ablacım 2 yıldır çok çekti...bu son olur inşallah...
Kadın hastalıklarından olacak ama kanser tedavisi görüyor,göğüs..Neyi var canim?
Kadın hastalıklarından olacak ama kanser tedavisi görüyor,göğüs..
Kadın hastalıklarından olacak ama kanser tedavisi görüyor,göğüs..
İnşallah güzel geçer hülyacım...Kadın hastalıklarından olacak ama kanser tedavisi görüyor,göğüs..
İyi geceler bitanem...Jillian sonuçlarını açıklamak için perinin gelmesinin grupunun sonucunu açıklamasınl bekliyorum kaç saattir uyku gözümden akarak ama yok gelmedi.uyuyorum ben. İyigeceler herkese...
Jillian sonuçlarını açıklamak için perinin gelmesinin grupunun sonucunu açıklamasınl bekliyorum kaç saattir uyku gözümden akarak ama yok gelmedi.uyuyorum ben. İyigeceler herkese...
Reglim cok yaklasti canim acayip istedi kasigin ucuyla yedimNutellayı görmedimki beeen..
Mekigi ben sevvmiyorumjullian sonuclari guzel bnde mekik aletiyle mekik cekmeye basladim ins faydasini gorurum
yapilmasi gerekiyor gercektenMekigi ben sevvmiyorumama.cok faydasi var tabii
Cok faydasini gorursunjullian sonuclari guzel bnde mekik aletiyle mekik cekmeye basladim ins faydasini gorurum
Benmde canm ne zAmandir tahin pekmez cekiyomenum
yumurta zqytin domates salata tahin pekmez
ara
yarim elma
mandalina
bir bardak bitkisel cay
aksam
bamya
uc dort kasik mantarlI tavuklu bulgur pilavi
ara
yogurt kuru
mekik cektim su ictim bugunluk
alsin da ye kan olsun insallahBenmde canm ne zAmandir tahin pekmez cekiyobabama soyliymde alsin
![]()
Valla beni bugün sonunda herhalde direk öldüreceksin kaptanımJillian sonuçlarını açıklamak için perinin gelmesinin grupunun sonucunu açıklamasınl bekliyorum kaç saattir uyku gözümden akarak ama yok gelmedi.uyuyorum ben. İyigeceler herkese...
Oyyy oy oyEvde hasta esi olan beni anlar diyim aynuram :)))))