• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu da sorarsin gittiginde canim. Iyilesme sureci de olabilir. Yeme icmen nasil?
Vallahi dun disari ciktim arkadasm lahmacun soyledi kendine bende corba soyledim lahmacunu isiriyim dedim ama yok olmadi sol yanagim şiş ya daha biraz o dişlerimin arasina geliyo cignemede gucluk cekiyorum şişlik indikce duzelir :kk77:

PiZza ve kola mi var bu topikteeee:KK62:

sadece bi dilimmmmciikk :(

Hay ağzını seveyim.evet tuğbam hadi bi de burdan yak...

abla yapmayın ya mideme oturdu zaten pek sevmem fast foodu
Cok yasak cissss:KK17:

:110: utandırıyosunuz beniiiiiiii :KK17::KK12:
Tabikide yasakkk:KK34:

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Raporum
Sabah
Serpme koy kahvaltisi (kiremitte sucukly yumurta, peynir, zeytin, kozlenmis domates ve biber, 1 dilim koy ekmegi ve ayran).

Ogleden sonra
Salata ve maden suyu (disaridaydim).

Aksam
Balik, salata ve 1 bardak salgam.

Disarida 1 saat yurudum ve leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Ya abla lütfen şu leslie 5 mili nerden izliyosan linkini bana da at :(

Artk kafayı yedim bulamıyorum bir türlü o_O

günaydınlar herkese . hepimiz için hayırlı ve bol eksili bir hafta olsun İNŞALLAH

aeben ablacığım eşine çok geçmiş olsun , ayşegül abla çok geçmiş olsun ablana ameliyat başarılı geçer İNŞALLAH ALLAH şifa versin .
yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş .

Cok guzel sonuclar canim. Yeniden tebrik ederim boyle bir topige onayak oldugun icin. En cok da kararsiz incelmis;)

Nerede calisiyorsun canim?
Evde degilsen spora ve duzgun beslenmeye de zaman ayiramiyorsundur.

Yedir bol karabiberli tarhanayi

abla. Gece sucuk gibi terler, sabaha turp gibi olur;)
Aynen bol karabiberli :) ilkgun cok icti arzum ama hala duzelme yok adam terkemekten helak oldu :(.. Tekrar dr gidecek ,

Bende disardayim kizlar .esim hasta olunca esim yatiyor kizimin ehliyet isi bana kaldi simdi onunla emniyetdeyim ..

Aynen bol karabiberli :) ilkgun cok icti arzum ama hala duzelme yok adam terkemekten helak oldu :(.. Tekrar dr gidecek ,

Bende disardayim kizlar .esim hasta olunca esim yatiyor kizimin ehliyet isi bana kaldi simdi onunla emniyetdeyim ..
İyileşmedimi eniştemiz?Allah şifasını versin çabucak...

Back
X