Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum kiii geç olmadan kaynaşsan haaa...yaza da az kalmış...artık incelsen mi versen mi şu fazlalıkları...ha elifim?ama bi defa tam kaynaş,sıkı dost ol...
kaynaşamadık daha diyetle![]()
70kilo demişsin ya ondan boyunu sordum.ben de 1.64boyunda şu an 1kilo fazlam var 61kiloyum.ama 59 60 benim için iyi.sende de aynı durur.hatta uzun olduğun için daha iyi durursun.sen de mi resmini paylaşmayan gizemli üyelerdensin?hahahah bedduaa demek korktummm![]()
1.73 kaptanım.
Merhaba hoşbuldum:)
Gecnise baktimda Kizlar hamilelikten konusmussunuz ben cok korkuyorummm yaa sezaryan olurum benn zeynepte ebeymis ondan korktum valla![]()
Valla henüz bende anlayamadımBu erkekler hem cok mutlu edenler jemde cok uzenler ikisini nasil basariyorlar kii![]()
hiç korkma hayatçığım . bir daha doğuracak olsam kesinlikle normal doğum isterim . benim inanılmaz kolay bir doğumum oldu İNŞALLAH ALLAH nasip ederse 2.side kolay geçer . ben sonrasında sıkıntılar çektim ama bu sefer deneyimli olduk aynı hatalara düşmem
Hayat bu canım benim.bi zaman sonra alışır her huyuyla seversin.ben 8yıldır seviyorum kocamı.eskiden beni çıldırtan huyları mesela çok dağınıkdır şimdi hiç görmüyorum bile.sağolsun kv beynimi o kadar meşkul ediyor ki kocama ayıracak beyin hücrem yok...Bu erkekler hem cok mutlu edenler jemde cok uzenler ikisini nasil basariyorlar kii![]()
Valla henüz bende anlayamadımAma bence bizde de sorun var, onlarda da
![]()
Gecnise baktimda Kizlar hamilelikten konusmussunuz ben cok korkuyorummm yaa sezaryan olurum benn zeynepte ebeymis ondan korktum valla![]()
Yaşından dolayı çekinmen çok normal canım.hiç korkma hele doğum sırası zevk bana göre. Tabi sancı kısmı fena ama doğurmak zevkli...INŞALLAH kuzumm hayrlisyla yine rahat atlatrsn
Bana anlatilanlar beni korkutuyor kamyon carpmasi gibi bisimiss beni korkuttu benden once evlenen arkdslarimm![]()
Hayat bu canım benim.bi zaman sonra alışır her huyuyla seversin.ben 8yıldır seviyorum kocamı.eskiden beni çıldırtan huyları mesela çok dağınıkdır şimdi hiç görmüyorum bile.sağolsun kv beynimi o kadar meşkul ediyor ki kocama ayıracak beyin hücrem yok...
Sezeryan daha zor ya...
bende kendimi 8 ay normal doğuma hazırladıktan sonra sezeryan oldum doktorumun yönlendirmesiyle, 2. doğumda aynı şekilde sezeryan
o da çok kolaydı oldu bitti olmuyor malesefkorkutmak gibi olmasın
![]()
Diyorum kiii geç olmadan kaynaşsan haaa...yaza da az kalmış...artık incelsen mi versen mi şu fazlalıkları...ha elifim?ama bi defa tam kaynaş,sıkı dost ol...
Mutluluk yok kuzum,huzur yok kuzum...ayrı evde yaşadığım fakat sabahtan akşama bizde olan kv ve ruhsal problemleri olan bi de dul görümcem var.sonuçta sevgim yetmiyor beni mutlu etmeye...Bende nisanlimi 8 yldr taniom ama evlilik farkli tabi bennde seviyorum hamd olsun ama.cokta tartisiyoz hele bu zmnlar dugune 6 ay kaldi stresteyz
ALLAH mutluluğunuzu daim.etsin kaptanim
Kayinvalde durumu zor![]()
Peki annemiz ne zaman yolcu?
anneme söyle bunu aynurum ya yarın da börek yapçakmış![]()
![]()
Peki annemiz ne zaman yolcu?
bende kendimi 8 ay normal doğuma hazırladıktan sonra sezeryan oldum doktorumun yönlendirmesiyle, 2. doğumda aynı şekilde sezeryan
o da çok kolaydı oldu bitti olmuyor malesefkorkutmak gibi olmasın
![]()
Yaşından dolayı çekinmen çok normal canım.hiç korkma hele doğum sırası zevk bana göre. Tabi sancı kısmı fena ama doğurmak zevkli...