• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakın ne buldum kızlar...bunu bilmiyordum.bu hafta sıfır karbonhidrat beslenmek istiyorum...bakalım faydası ne olacak.şimdu pilav makarna hertürlü ekmeyi patatesi kesiyorum...sabahları yumurta peynir ceviz yerim,yarına menüde balık var onu da salatayla yerim...öbürgüne de lahana çorbası yapmak istiyorum...nedensr ben de acayip gaza geldim ya.60dan inmek istiyorum.baktım iyi gidiyor 58bile hedefliye bilirim.aslında karbonhidratsız beslenmek karataycllık oluyor,ben de 1ylldır buradayım hiç ekmeksiz bi diyet yapmadım.içimden bi ses bu hana yarayacak diyor

Eklentiler

• 2015-01-19 18.19.04.webp
    2015-01-19 18.19.04.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 55
Y
Bakın ne buldum kızlar...bunu bilmiyordum.bu hafta sıfır karbonhidrat beslenmek istiyorum...bakalım faydası ne olacak.şimdu pilav makarna hertürlü ekmeyi patatesi kesiyorum...sabahları yumurta peynir ceviz yerim,yarına menüde balık var onu da salatayla yerim...öbürgüne de lahana çorbası yapmak istiyorum...nedensr ben de acayip gaza geldim ya.60dan inmek istiyorum.baktım iyi gidiyor 58bile hedefliye bilirim.aslında karbonhidratsız beslenmek karataycllık oluyor,ben de 1ylldır buradayım hiç ekmeksiz bi diyet yapmadım.içimden bi ses bu hana yarayacak diyor
Yap yap aynurcum öyle hızlı gidiyor ki sen bile sasicaksin

Y

Yap yap aynurcum öyle hızlı gidiyor ki sen bile sasicaksin
Doğrumu hiç yapmadım ki...demekki arzunun da kiloları o yüzden böğle hızlı gidiyormuş.hem yürüyüşünü yapıyor güzelce hem de karbonhidrat almıyor tabi süt vermesi de cabası...hem benim vücut baya şaşıracak ha...sadece doyamamakdan korkuyorum...

Bak
Doğrumu hiç yapmadım ki...demekki arzunun da kiloları o yüzden böğle hızlı gidiyormuş.hem yürüyüşünü yapıyor güzelce hem de karbonhidrat almıyor tabi süt vermesi de cabası...hem benim vücut baya şaşıracak ha...sadece doyamamakdan korkuyorum...
Karatay da ölçü yok sadece yediğim şeyin doğru olması önemli ondan sonra istediğin kadar yiyebiliyorsun istersen iki tabak yemek te.ben hayret ettim normalde hic kilo verebilen biri değilim.ama başladıktan sonra tereyağı damlayan lezzetli sebze yemekleri bi doya doya yedim ve dört günde 2 kilo gitti.ve ilk giden ödem derler ya bende öyle dedim ve ara vermiştim dört beş gün o arada baya kacirdim inanılmaz şeyler yedim.tartışmaya korktum tabi zaten az bi sure yaptım geri almisimdir dedim ama bide tartikdim ki ayniyim.ne demek bu demekki giden tamamen yağ mis.

menüm
kahvaltı 8:00
1 yumurta
öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
1 yk pilav 2 kepçe nohut
turşu
ara
1 yuvarlak çavdar ekmek içinde biraz hamsi
akşam17:30
hamsi fırında
salata
çok su içemedim bu gün ama yatana kadar 2 litreye tamamlarım birazdan kalkıp jilian yapcam

menüm
kahvaltı 8:00
1 yumurta
öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
1 yk pilav 2 kepçe nohut
turşu
ara
1 yuvarlak çavdar ekmek içinde biraz hamsi
akşam17:30
hamsi fırında
salata
çok su içemedim bu gün ama yatana kadar 2 litreye tamamlarım birazdan kalkıp jilian yapcam
Canım çalışıyormusun sen?bi de diyetisyen listesiyle mi besleniyorsun?

Bak

Karatay da ölçü yok sadece yediğim şeyin doğru olması önemli ondan sonra istediğin kadar yiyebiliyorsun istersen iki tabak yemek te.ben hayret ettim normalde hic kilo verebilen biri değilim.ama başladıktan sonra tereyağı damlayan lezzetli sebze yemekleri bi doya doya yedim ve dört günde 2 kilo gitti.ve ilk giden ödem derler ya bende öyle dedim ve ara vermiştim dört beş gün o arada baya kacirdim inanılmaz şeyler yedim.tartışmaya korktum tabi zaten az bi sure yaptım geri almisimdir dedim ama bide tartikdim ki ayniyim.ne demek bu demekki giden tamamen yağ mis.
Mesela yarın balığı yağda kızarmış yeye bilirmiyim?ben karatay hakkında çok az bilgiye sahibim...

Hayır kızartma yasak.bak ben ilk defa demedim sende yap istersen.tost maki aşını en yuksek dereceye aldım hamsiyi hafif tuzlayip koydum öyle güzel ızgara oldu ki.çok lezzetliydi.yada fırında yapabilirsin

herkese merhaba ben havva:) 26 yaşındayım diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim ve 1 yıla yakındır diyetteyim..(aradaki gelgitlerle beraber yaklaşık 1 yıl ) 24 ocakta başlamıştım geçen sene 117.7 kg ile boyum 178 ve 30 kilo verdim.. aslında çocukluğumdan beri kiloluydum ama iki yıl önce bazı problemler yüzünden mutluluğu yemek yemekde buldum deliler gibi yedim yedim.. sonuç da 117.7.. ve şimdi aranızdayım
13.takımla başladım ben diyete ama son zamanlarda motivasyonda kopmalar yaşamaya başladım hiç bir sıkıntı yada problem olmadı bana 30 kilo verdiren takımdı ve kalan 20 kilo için 13. takımın bana yetmediğini gördüm ebru ile konuşup geldik ve aynura88 de bizim bu isteğimizi olumlu karşıyaınca kalan 20 kiloyuda sizinle vermek istiyorum sizin içinde bir mahsuru yoksa tabi ki :))

ayrıca jiliaanda da 3. takımdayım
Hosgkdinnn bende dis hekimi asistanligi okuyorum:)
Bize niye boyle kotu davraniyosunuz ya:mad:

Mesela yarın balığı yağda kızarmış yeye bilirmiyim?ben karatay hakkında çok az bilgiye sahibim...
yok yok kızartma fırında yap mesela ben bu gün hamsiyi öyle yaptım yağlı kağıda serdim azıcık da zeytinyağı koydum çokda güzel oldu bazen de poşette pişiriyorum odda güzel oluyor

Hayır kızartma yasak.bak ben ilk defa demedim sende yap istersen.tost maki aşını en yuksek dereceye aldım hamsiyi hafif tuzlayip koydum öyle güzel ızgara oldu ki.çok lezzetliydi.yada fırında yapabilirsin
buda değişik bi teknikmiş bende fırında yapıyorum hep yağlı kağıt yada poşette güzel oluyor

Hayat kiz sen evlilikten ve getirecekleribden cok korkuyorsun :KK43: .

Normal dogumdan degilde sezeryandan korku kizlar . Birkac saat sanci cekersiniz sonrasi bisi yok . Ama sezeryan oyle degil hayat boyu karniniz kesik olacak . Zaruri bir durum olmadikca kesinlikle yaptirmayin ....

Elifim anacin sizdemi ?

Perim ah perim mesajlatini okurken yillar evveli aklima geldi :KK43: beni istediler , anneme soruyorum esim beni istedimi yoksa kv mi istedi diye :KK43: nasil bir kendine guvensizliktir bu anlayamam . O zaman 67 kiloydum .. Kilo yuzunden kendime olan guvenim ne ic aciticiydi .. Neyseki kilolardanda o guvensizliktende kurtuldum . Sende kurtulacaksin insallah ..

Mesajlarinda bir guvensizlik var bunu iyi tahlil et . Bu kilodan dolayi kendibe guvensizliginmi yoksa o cocuga olan guvensizliginmi ?

Aslında doğru söylüyorsun. Geçmişi dersek evet kendime güvensizliğim, ama şuan belki tanımadığım için, belki dile dökülen net sözler olmadığı için ona güvensizliğim var.
Mesela bugüne dek olan samimiyeti, her gün mesaj atmadı olumlu bir mesaj veriyor bana ama bir yandanda bugün facede kendisi için bugünün çok güzel olduğunu, akşamı sabırsızlıkla beklediğine dair yazısını kendi üstüme alıyorum ve bir bakıyorum ki adam benden önce çoktan gitmiş bile. Ama bende otobüse binip ilerlerken normalde indiği duraktan bir durak öncesinde yürüdüğünü görüyorum. Bugünki şeyler mantıklı gelmedi bana. Burnuma başka biri gibi bi koku gelmiyor nedense ama tabii yinede güven olmuyor. Birde geçmiş kötü deneyimlerde korkuları ve güvensizliği arttırıyor. Sonrada kocaman bir çelişki o_O Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Hayat gelmis hos gelmis:KK66: Evlilik cok guzel bir deneyim tatlim. Siz zaten ayri sehirde olacaksiniz. Hic korkma, cekirdek aile olursunuz karisaniniz olmaz. Dogumdan da korkma. O kadar heyecanlaniyorsun ki korku kalmiyor. Doktorunu bastan iyi sec. Son hafta doktor doktor gezme. Acil&zorunlu birsey olmadiktan sonra normal dogum yap:KK66:

Peri gelmis, ask getirmis:KK66: Hayirlisi olsun canim. Gonlune gore olur insallah:KK66:
İnşallaah çok teşekkür ederim. Dilerim Rabbim gönlümdekini hayırlısıysa verir.

Hosgkdinnn bende dis hekimi asistanligi okuyorum:)
Bize niye boyle kotu davraniyosunuz ya:mad:
hoşbuldumm:))
ayy deme öyle demee bizin fakülteye de geçen ay akdeniz üniversitesinden bir grup staja gelmişti ben alışmışım kendi işimi yapmaya kız başımda bekliyordu ben kalkıp kendim yapıyordum hatta gidip sandalye falan veriyordum:p ben kötü davranmıyorum ki ama asistanla çalışmak çok lüks bişey sevmiştim :))

Bugün ki menüm
Sabah:

İki tereyağında hafif pişmiş yumurta,
Bir dilim peynir
Üç ceviz,dört tane yer fıstığı,bir tane kuru kayısı
Şekersiz cay
Bir tane zeytin
Turp,salatalik domates

Öğle:

Bir kase ezogelin çorba
Bir kaşık kadar et haşlama

Aksam: