• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar selam :KK59: bugunku menum:KK22:
09.00 kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Zeytin ezmesi
Lor peyniri

12.00 ceyrek simit

13.00 ogle yemegi
Etli nohut
Cacik

18.30 aksam
Ceyrek pide
Cok az makarna salatasi

Ha tamam yazmıştın.ama menün çok geldi de bana ondan sordum...
arada kaçırmasam genelde iyidir menülerim ama bazen cozutup ne varsa homini gırtlak yiyorum ama burası iyi geldi toparlarım hemen:))

Ayneen öyle valla. Korkuyosun bişi yersen bile nasıl söylicem diye :KK70:
aynen birde burda yeniyim ya aynur da biraz eli maşalı gibi artık ağzıma lokma koymam ben:))
Havvam sporunu yapıp +nı koymayı unutma haaa.grupda kızlar zor diyo bakalım...
yaptım bile bu biraz kollara çalışıyor gibi geldi bana 1 daha zor gelmişti bana sanki ama buda bileklerimi ağrıttı
Gaziantep universitesideym canm
Biz az tartismadik o kisilerle.. az sorun yasamadik yani bir donemim kaldi surda bitirmek icin bu hastandden kurtulmak icin sabirsizlaniyorum. İnsan olan insan gibi davranir.. Nasil doluymusum ama simdi farkettim :D cok ornek var boyle cokk edtanin enjektore cekilcegini bilmeyen ogrenci var 4.sinif
ben kendi sınıf arkadaşlarımı anlamıyorum bazen çok tuhaf kişiler var bende bıktım artık başımda saç kalmadı sinirden stresten döküle döküle kel kaldım
kızartma yasak şeker un yasak pirinç kesin yasak bulgur az bişe izin var ... karpuz üzüm incir çilek çok şekerli oldgndan yasak 5 ten sonra bişe yemek yasak ...
iki öğüm beslenmeyi öğrenin diyo ..
ekmek kesin yasak onun yerine bi avuç ceviz veya muz yiyin kahvaltıda diyoo ..
aklıma gelenler bunlar ...
ekmek değişik bişey ya ben 3 yadır nerdeyse hiç yemedim bende b12 demir eksikliği var ne zaman kepekliekmek yesem yada ekemği kessem kendimi halsiz hissediyorum tam buğday yada çavdar alıyorum ben bu gün küçük yuvarak ekmeklerin çavdarını aldım b12 eksikliğim yine tavan yaptı bu ara
diş doktoruna gittim röntgen çekti dişlerimde problem yok

ertesi gün doktora gittim kulağımdaki iltihaptan kaynaklanıyormuş, diş köklerim boğazım kulağım her yanım sızlıyor, antibiyotik kullanıyorum
of off geçmiş olsun canım
Kalk ezgim gidip jillian yapalım...ben gidiyoruuuum...
ben yaptım bileee:)))
yumurta yiyebiliyorsan acıkmazsın, 2 yumurta yanına da 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş çok tok tutuyor

bir ara yapmıştım ama şu yumurta olayı benlik değil işte

monti hiç değilse sabaha izin veriyor
yumurta candır heleki yanında süt de varsa ara öğünsüz diğer ana öğüne kadar tok tutuyor ben yaklaşık 2 aydır sabahları sadece 1 yumurta yiyorum

Ben anlamadım yazdığını o_O

Ya ben burda okudum sanirim konuyu yanlış anladim siz karbonhidratsz yapalım demissinz kk da baska diyet listesinde biri paylasmis 50 puanlık yiyebliyormusuun yiyeceklerin puanlari var gun icinde 50yi gecmiyorsun mesla ekmegin puani 12 onu ekliosun yumurtanin 0 mesala ole bisi yaziyordu dun okudum bende kk da diyet lislernde sanriim ;)

Ya ben burda okudum sanirim konuyu yanlış anladim siz karbonhidratsz yapalım demissinz kk da baska diyet listesinde biri paylasmis 50 puanlık yiyebliyormusuun yiyeceklerin puanlari var gun icinde 50yi gecmiyorsun mesla ekmegin puani 12 onu ekliosun yumurtanin 0 mesala ole bisi yaziyordu dun okudum bende kk da diyet lislernde sanriim :KK66:
yok canm burda öle bişe yok :)

ama fazla yiyenlere beddua eden kaptan var :)))

kizlar selam :KK59: bugunku menum:KK22:
09.00 kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Zeytin ezmesi
Lor peyniri

12.00 ceyrek simit

13.00 ogle yemegi
Etli nohut
Cacik

18.30 aksam
Ceyrek pide
Cok az makarna salatasi
Fazla yemişsin fatoşcum.hem pide yemişsin hem makarna salata.fazla deyil dd düzgün yememişsin hep karbon hep karbon.. sporunj yaptın mı?suyunu içdin mi?

arada kaçırmasam genelde iyidir menülerim ama bazen cozutup ne varsa homini gırtlak yiyorum ama burası iyi geldi toparlarım hemen:))

aynen birde burda yeniyim ya aynur da biraz eli maşalı gibi artık ağzıma lokma koymam ben:))

yaptım bile bu biraz kollara çalışıyor gibi geldi bana 1 daha zor gelmişti bana sanki ama buda bileklerimi ağrıttı

ben kendi sınıf arkadaşlarımı anlamıyorum bazen çok tuhaf kişiler var bende bıktım artık başımda saç kalmadı sinirden stresten döküle döküle kel kaldım

ekmek değişik bişey ya ben 3 yadır nerdeyse hiç yemedim bende b12 demir eksikliği var ne zaman kepekliekmek yesem yada ekemği kessem kendimi halsiz hissediyorum tam buğday yada çavdar alıyorum ben bu gün küçük yuvarak ekmeklerin çavdarını aldım b12 eksikliğim yine tavan yaptı bu ara

of off geçmiş olsun canım

ben yaptım bileee:)))

yumurta candır heleki yanında süt de varsa ara öğünsüz diğer ana öğüne kadar tok tutuyor ben yaklaşık 2 aydır sabahları sadece 1 yumurta yiyorum
Toparlamak zorundasın zaten bitanem...yoksa olmazzz...bakın ben de sizleri gördüm gaza geldim yarından sporumla birlikde karatay yapmaya çalışıcam...

selamlar daha 1 saat olmadı eve geleli hemen menümü yazıyorum :)

sabah 10:30 1kk peynir 3 zeytin salatalık domates 1 dilim bugay ekmegi
öğlen 13:00 ton balık salata 1 dilim ekmek
ara 15:15 yarım elma yarım portakal
ara 17:30 1 paket eti form
akşam 20:00 Bürüksel lahanası 1 kase ezo gelin çorbası

normalde akşam 7 gibi yerim eve geç geldim misafirlikte neler vardı neler ama elimi bile sürmedim :KK45:

Ya ben burda okudum sanirim konuyu yanlış anladim siz karbonhidratsz yapalım demissinz kk da baska diyet listesinde biri paylasmis 50 puanlık yiyebliyormusuun yiyeceklerin puanlari var gun icinde 50yi gecmiyorsun mesla ekmegin puani 12 onu ekliosun yumurtanin 0 mesala ole bisi yaziyordu dun okudum bende kk da diyet lislernde sanriim ;)
Vallaha ben de şaşırdım bu fıstık ne diyor diye.ama aydınlatmışsın sağol. Yok kuzum puan falan deyil.sıfır karbonhidrat yapıcam ki spor yaptığımda yağ yakıyım...

Back
X