- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
Gunaydin kizlar gec yatiyorum otomatik olarak sabah 7 de kalkiyorum ama sonra oglen uykum geliyor uyuyorum 1 saat falan biraz dengesizim buaralar
bende yatmadan once kollari sivadim
7 tane dusuk kkalorili menu hazirladim kâğıtlara yazdim heyecan olsun diye oyun kattim isin icine hergun bi kutuya koyup bu 7 menuden birimi secicem hangi menu gelirse sağlıklı ama degisik olucak ogun sectigim menuyu kutuya koymicam diger 6 menuyle sece sece haftayi bitircem INSALLAH
cok motive oldum menulerim gayet saglikli koftem var tavugum var sebzem var bol bol yesillik var ayran yofurt greyfut elma hepsini dagittim menulere sagliklica kilo verebilcegime inaniyorum menuleri arastrip yaptimmm hayrlisyla sizlerle paylasmak istedim canlarimmm![]()
yaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)
Bende biraz sislik var nedenini bilmiyorum ayaklarimi usutmus olabilrimbende 2 gunluk ayran corbasi detoksu yapicam ama kahvaltım i guzel yapcam öğlen aksam ayran corbasi icicem siskinligm cumaya kadar gitsin istiyorum carsamba persembe yapym cumada eksilerde cikiyimnn EVELALLAH
Detokstan sonrada menulerimden yemege baslarim
![]()
ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...
Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???
Ayyyyy gunaydın
Oku oku bitiremedim
Napiosunuz guzeller
Arzum temizlikle kafayi bozucam artik
Kizlarin rekabetinede iyi guldum ama
13.takim transferleri hosgeldiniz
dün alarayla kek yaptik popisine kadar una bulandi sipa ama ne mutlu oldu
Donup donup opuyor daha utu var yapilacak ayaklarim agriyor pofffff
Arzu esimle konustum ama herzamanki gibi gecistirdi dün yeni isine basladi birazda stresli az zaman gecsin uzerinden tekrar konuscam cokmu sey istiyorum bilmiyorumki
Bu aradaa bugun 52.5 i gordum tartida
Hulya abla cok gecmis olsun
Aeben abla o koca nazida cekilmiyo be Allah sifa versin
Pizza ve gece yarisi cikolata yiyen güzeller bu nasıl bir rekabet
takımımız bayağı bir güçlenmiş yeni üyeleriyle
birincilikleri kaptırmaz gibi geliyor ya hadi hayırlısı
inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name
bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)