• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugün toptan yapcam sporu aynurcum :oops: :oops:
toptan spor diye bişey mi varmış biz neden hiç duymadık :))))) yapmadık işte tembellikten :)
hadi sen ev işi çocuk fln ugraşmışsındır :) ben ne yaptm oturup telefonda lak lak ettim benimkiyle :)):KK56::KK64::cool::cool:

hoşgeldin canm :)
ben de tuba 21 yaşndaym üniv okuyorm .

o göbişten bizde de var :)
merak etme hep beraber güzel güzell vercez kilolarımızı :))

yeni evlisin ne güzell yaaa :)
evli olmak nasıl bişey :)

canım evli olmak çok ama çok güzel birşey birde bence kilo aldıran birşey :) allah herkesi sevdiğine yazsın inşallah :)

yaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)

ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...

Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???

inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name

bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)

Hazırla kuzum hem daha iyi motive olursun kolay gelsin

tatlım 2 gun detoks ben tam.detoks giibi yapmicam dur anlatym ;)

2litre kadae yoğurt 8 kasik bugday 4 kasik nohut nane
tuz yok bunlari ayran haline getrdgn yogurda koyuyorsun corba hazr ;)
yesil cay serbest

1gunun kahvaltisnda haslanmisnyumurta domates salatalik 1 dilim ekmk

2 gunun kahvaltisi tost yagsz salata domates

sonra 2 saat bi arayla aciktikca bu corbayi ayran corbasini iciosun ;)

Ayyy ne güzeeeel,1evli mutlu fıstık daha. ..hoş geldin kuzum...inşallah kararlı şekilde devam eder ve güzelce zayıflarsın.bilmiyorum yarışmaları takip etdin mi ama sen 8yılın rekorunu kırmış bi takıma geldin haaa.. onun için bu takıma gelen her bir üyenin üzerine büyük yük düşüyor.yani sadece kendin için deyil 7.takım içinde kilo vermelisin.peki şimdi söyle bakalım nasıl bi diyet uygulamayı düşübüyorsun?ya da uyguluyorsun?

ooo o zaman doğru takıma gelmişimm :) yani ben henuz diyet programı hazırlamadım ama hatalarımı biliyorum. mesela ben işten gelince yemeğimi yapana kadar bir hazır kek bir muz yerdimm sonra yemeğe oturuyordum tekrar ekmek çok tüketirim makarnayla bile yerim yani o şekilde :) işteykende aralarda hep gofret kek tarzı şeyler yiyordum. birde en büyük hatam 2 buçuk yıldır memurum 2 buçuk yıldır her sabah simit ve krem peynir yiyorum.işe başlamadan önce 55 kiloydumm. simitinde kilo almam da büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. ilk önce bunlara son verdim dün itibariylee :) ekmeği de azallattım. birde elma çayı diye birşey buldum kk da dolaşırkenn onun malzemelerini aldım dün onu yapıcamm. ödem atmada faydası varmış. ki bana gerekli olan birşey aşırı şişkinlik var bende. ben çalıştığım için yemek yapma yeme işi biraz geç saatlere kalıyor o yüzden akşam 8 den sonra bir meyve dışında birşey yememe kararı aldım. önceden eşimle bir otururduk bisküviler pasta yapmışsam pasta cips çerez allah versin hepsini yerdimm. şimdilik kendimde fark ettiğim hatalarım ve vazgeçtiklerim bunlar. diyet yaparken bende kendi vücudumu tanıyıp farklı şeyler geliştirmeye başlıcamm. tabi az yicemm.

kızlar birde sorunum var benim evde netim yok ben sabah erkenden yazsam buraya olmaz mı. sabah erken gelenlerde vardır bende onlarla yaparım paylaşımlarımı. lütfenn beni de alınn grubaaa :cry:

Gunaydin 7. Takimin narin gulleri:KK66:

Hayat kendini cok guzel motive ediyorsun canim, tebrik ederim:KK66:

Hande ne guzel bir gun gecirmissin meleginle. Ev konusunu da gundemden dusurme. Evi disi kus yapar. Esini razi et, kafan rahat etsin birtanem.

Aeben abla, misafirlerinle iyi vakit gecirirsin insallah. Esin de toparlanmistir diye umuyorum.

Naz bebeginle gecirilen zaman herseyden kiymetli canim. Sana o yuzden demistim kosu bandina evinde yer ac diye. Aksamlari spor salonunda saatlerin gidiyor. Simdi nasil oldun?

Ezgi okuma su sikintilari canim. Kendini uzmekten zevk mi aliyorsun canim...

Cok sagol canim sizlerden bunlari duymak cok guzel ;)

Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence;)

Elif nasil oldun canim?

Tuba;) Dunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah;)

Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim;)

bana cvp verebilir misiniz lütfennnn :) gruba dahil oldum mu ben şimdi

bana cvp verebilir misiniz lütfennnn :) gruba dahil oldum mu ben şimdi

Gruptasin canim. 3 hafta deneme suren var. Paylasimini iyi tutar, hergun menu verirsen kilo vermede de basarili olursan listeye de girersin;)

Hos geldin yeniden. Sen neden sabah erken girerim dedin?

Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence:KK66:

Elif nasil oldun canim?

Tuba:KK66: Dunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah:KK66:

Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim:KK66:

ayy inşallahh yapabilirimm. çok teşekkür ederimm. ben yıllarca 48-49 kiloydumm yani bundan 5 sene önce falan sonra kan ilaçları kullanmaya başladım kilo aldım sürekli en son 55 te kalmıştımm. ama buraya gelince hızla kilo aldım tekrar 55 e dönmek istiyorumm.umarımm olurr.

Gruptasin canim. 3 hafta deneme suren var. Paylasimini iyi tutar, hergun menu verirsen kilo vermede de basarili olursan listeye de girersin:KK66:

Hos geldin yeniden. Sen neden sabah erken girerim dedin?

benim işim sabah 8 de başlıyor. o saatten akşam 5 e kadar hep internet başındayım ben. evde de net olmadığı için akşamları giremem malesef. telefonumda da yok. bütün gün netin başında olunca eve net bağlatmama kararı aldık eşimle. o yüzden sabahları girerimm dedim. akşamki kilomu da sabah yazarımm erkenden.

Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence:KK66:

Elif nasil oldun canim?

Tuba:KK66: Dunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah:KK66:

Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim:KK66:
sagolasın cnm suan mekık cekıyorum mekık aletıyle dıyet ısı bıttıkten sonra yanı mezun olduktan sonra saglıklı beslenmeyle bırlıkte jıllıan yapacagım ınsallah umarım faydasını gorurum bu hafta annemgıle gıttıgımde herkesı verdıgım kılonun yeterı oldugunu bırkmam gerektıgını soyledı ınsallah 56 yı gorursem tartıda ondan sonrada sıkılasacagım inallah..

benim işim sabah 8 de başlıyor. o saatten akşam 5 e kadar hep internet başındayım ben. evde de net olmadığı için akşamları giremem malesef. telefonumda da yok. bütün gün netin başında olunca eve net bağlatmama kararı aldık eşimle. o yüzden sabahları girerimm dedim. akşamki kilomu da sabah yazarımm erkenden.

Kilo bildirimini cuma gunu ogleden once yapiyoruz canim. Hergun yazmana gerek yok. Ama her sabah birgun once ne yeyip ictiysen ne kadar hangi sporu verdiysen yaz.

Sen kararli olduktan sonra 55 te olursun 49 da canim. Karar vermek basarmanin yarisi;)

Back
X