• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimini cuma gunu ogleden once yapiyoruz canim. Hergun yazmana gerek yok. Ama her sabah birgun once ne yeyip ictiysen ne kadar hangi sporu verdiysen yaz.

Sen kararli olduktan sonra 55 te olursun 49 da canim. Karar vermek basarmanin yarisi:KK66:
sakın bu hafta mezun olma haftaya beraber mezun olacagız inşallah :D

sagolasın cnm suan mekık cekıyorum mekık aletıyle dıyet ısı bıttıkten sonra yanı mezun olduktan sonra saglıklı beslenmeyle bırlıkte jıllıan yapacagım ınsallah umarım faydasını gorurum bu hafta annemgıle gıttıgımde herkesı verdıgım kılonun yeterı oldugunu bırkmam gerektıgını soyledı ınsallah 56 yı gorursem tartıda ondan sonrada sıkılasacagım inallah..

Sen de meyvesini aldin emeklerinin;) Sevindim canim. Korumasi vermesinden kolay olacaktir. Kilomu koruyorum topigi de var gordun mu. Tuyolar veriyorlar orada, nasil koruduklarina dair. Ayrica sohbet ortami da var;)

benim işim sabah 8 de başlıyor. o saatten akşam 5 e kadar hep internet başındayım ben. evde de net olmadığı için akşamları giremem malesef. telefonumda da yok. bütün gün netin başında olunca eve net bağlatmama kararı aldık eşimle. o yüzden sabahları girerimm dedim. akşamki kilomu da sabah yazarımm erkenden.
birde aksam tartıldığın kıloyu baz alma sabaha 700 grm ıle 1 kılo arası degısıyor sabah kalkar kalmaz lavaboya gıdıp geldıkten sonra bırde ustsuz tarıl asıl kılon o dur :D

oo o zaman bana çok uygunn. ayy allahımm inşallahh hedeflediğim kiloya ulaşırımm aminnn. kocamm beni artık tosunum die seviyorr. gıdımla oynuyorr :) ama sanırımm bundan sonra benii kürdann yarimm
Kilo bildirimini cuma gunu ogleden once yapiyoruz canim. Hergun yazmana gerek yok. Ama her sabah birgun once ne yeyip ictiysen ne kadar hangi sporu verdiysen yaz.

Sen kararli olduktan sonra 55 te olursun 49 da canim. Karar vermek basarmanin yarisi:KK66:

oo o zaman bana çok uygunn. ayy allahımm inşallahh hedeflediğim kiloya ulaşırımm aminnn. kocamm beni artık tosunum die seviyorr. gıdımla oynuyorr :) ama sanırım bana başka bir sevgi sözcüğü bulması gerekecek :) hadi inşallahhhhhh

Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence:KK66:

Elif nasil oldun canim?

Tuba:KK66: Dunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah:KK66:

Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim:KK66:

ara ara sızlasa da daha iyiyim canım sağol

oo o zaman bana çok uygunn. ayy allahımm inşallahh hedeflediğim kiloya ulaşırımm aminnn. kocamm beni artık tosunum die seviyorr. gıdımla oynuyorr :) ama sanırımm bundan sonra benii kürdann yarimm

oo o zaman bana çok uygunn. ayy allahımm inşallahh hedeflediğim kiloya ulaşırımm aminnn. kocamm beni artık tosunum die seviyorr. gıdımla oynuyorr :) ama sanırım bana başka bir sevgi sözcüğü bulması gerekecek :) hadi inşallahhhhhh

Gule oynaya vereceksin canim merak etme;)
Spor yapiyor musun, ya da ne yapacaksin?;)

Gule oynaya vereceksin canim merak etme:KK66:
Spor yapiyor musun, ya da ne yapacaksin?:KK66:

henuz spor yapmıyrum. açıkçası benim ne diyet ne de spor tecrüben var bu yaşıma kadar fütursuzca yedim içtimm. ama evde kendi çapımda bazı hareketler yapıcam işte. ip atlamayı düşünüyorum. egzersiz hareketleri falan birde . sizin önerebileceğniz bi yöntem var mı

Tuba:KK66: Dunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah:KK66:

:KK66:

kendisi çok iyi bi ebe olduğunu sölüyo geçen gün zor bi doğumu dikişsiz yaptrmış :) memnun olurum vallaaa böyle iyi bir ebenin eline düşmekten :)
zaten 6-7 tane doğuracam inş :) denk gelir birindeee :)))

henuz spor yapmıyrum. açıkçası benim ne diyet ne de spor tecrüben var bu yaşıma kadar fütursuzca yedim içtimm. ama evde kendi çapımda bazı hareketler yapıcam işte. ip atlamayı düşünüyorum. egzersiz hareketleri falan birde . sizin önerebileceğniz bi yöntem var mı

Disarida yurume imkanin varsa en guzeli ve rahati yurumek.

Onun disinda farkli workout lar var. Youtube da walk at home ya da power walk yazarsan evde 30-40 dk ayirarak yapabilecegin guzel videolar var. Begendigin bir programi cd ye/ flash bellege alip tv de/ laptop ta izleyerek yapabilirsin.

kendisi çok iyi bi ebe olduğunu sölüyo geçen gün zor bi doğumu dikişsiz yaptrmış :) memnun olurum vallaaa böyle iyi bir ebenin eline düşmekten :)
zaten 6-7 tane doğuracam inş :) denk gelir birindeee :)))

Iyi ebe olduguna hic suphem yok da;) Kiza boyle takilmaya devam edersen dogumda sana biraz cektirir gibi geliyor;) Guardini al;)

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:gülru
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:161

KİLONUZ:62

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok abur cubur yiyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: göbek kısmım kalınlaştı eski zayıf halimi özledim. kıyafetlerimi yakıştıramıyorum kendime. kısacası güzel görünmek içinn.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: memurumm eşimde memur ikimizde ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iş nedeniyle. ben aileme 10 saat uzaktayım eşim 2 saat uzakta. 5,5 aylık evliyiz. şimdilik bu kadar :):KK15:
Gülru hosgeldin:) emin ol en neseli en motive
edici en tatli insanlarinnbulundugu harika bi takima gldinn
Ben bu takimin bocuguyum:KK49:
Ve bu guzel takimdan iki uc gun once mezun oldum:KK76:

Bu arada @Aynura88 kaptanm karatay yapıyosun ya hani bi önerim var ..

neyse acıdım kız sana @zeynep44elif sana da bi öneri olsun bu :

karatycılara uygun :)

kırmızı mercimek çorbası 180 kaloriymiş sadece ...

ben de akşam yeemeği olarak artk mercimek çorbası içecegim .. tabi biliosunuz karatayda ayçicek yağı yasaklı .. o yüzden zeytinyağı ve çok az tuzla yapın .. bugün yaptım da çok güzel olmuş ..

yanına da bol booolll salata ve boll bool ayrann ikisi de serbest nasıl olsa ohh miss misss .. akşam yemeğimi heyecanla bekliyoruumm :kk77::kk77::kk77:

çok az kaloriyle gayet doyurucu bence :) size de önereyim dedimm

birde aksam tartıldığın kıloyu baz alma sabaha 700 grm ıle 1 kılo arası degısıyor sabah kalkar kalmaz lavaboya gıdıp geldıkten sonra bırde ustsuz tarıl asıl kılon o dur :D
Ben bi ara sırf üzerimdeki hırka yüüzünden 0,5 kg fazla çıkmıştım :KK70::KK70:

Ama @Aynura88 kaptanımmmmmmmmmmmm şimdiden söylemeliyim ki hedefime geldimde geçiyorum bileeee :KK60:

Disarida yurume imkanin varsa en guzeli ve rahati yurumek.

Onun disinda farkli workout lar var. Youtube da walk at home ya da power walk yazarsan evde 30-40 dk ayirarak yapabilecegin guzel videolar var. Begendigin bir programi cd ye/ flash bellege alip tv de/ laptop ta izleyerek yapabilirsin.

çok teşekkür ederim bu bilgi için hemen netten araştırıp flasha atıp evde yapıcamm :)

Ben bi ara sırf üzerimdeki hırka yüüzünden 0,5 kg fazla çıkmıştım :KK70::KK70:

Ama @Aynura88 kaptanımmmmmmmmmmmm şimdiden söylemeliyim ki hedefime geldimde geçiyorum bileeee :KK60:

ben de kalın bi esofman yüzünden 1 kilo fazla çıktım ..
artk çıplak kilo giyinik kilo hesabı yapıyoz ya ne hallere düştük :))9

Back
X