- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Hahaha
Ben kimseye kizamam kii![]()
Tatli tatli uyarirsin canim. Motivasyonlari duserse izne ayrilir gider hepsi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha
Ben kimseye kizamam kii![]()
Jillianda da bikac kisi gitti diye agliycaktm nerdeyseTatli tatli uyarirsin canim. Motivasyonlari duserse izne ayrilir gider hepsi![]()
Yooo olur mu çoooookk hızlısınız dahil olamıyorum açtığımda da ancak geçmişi okuyorum:)uzuuun bir durgunluktan sonra ağır oldu bu hız:)Alışırım ama zamanla hem sizi tanımaya çalışıyorum geçmişi okudukça.Ama çok az dahil oluyorsun sohbetlere.ısınamadınız mı daha?
hoşbuldummmmHoşgeldiniz, ne güzel giderek büyüyoruz:)
alıntı yaptım yine tanıtayım :)Gupse ben dün giremedim.. geçmişi de okuyamadım..kendini tanıttıysan kaçırdım yani..zahmet olmayacaksa azcıııık kendinden bahseder misin?
arzum bi ton iş vardı fatura fiş vs sabah 9 dan beri kilitledi beni başına
şimdi bitirdim de geldim
iyi sayılırım aslında iyi olmayayımda napayım
biraz daha sabredicem ama bu kez eşimle son konuşmam olacak
kızımıda ilk etapta 1-2 ay sonra kreşe vermeyi planlıyorum yarım gün olarak
biraz sosyalleşmesi lazım çok sıkılıyo yavrum ya
Jillianda da bikac kisi gitti diye agliycaktm nerdeyse
Pskolojm kaldirir mi dersin
iyisi mi ben rahat takilmaya ddvam ediym burda![]()
YOk yok kuzum kalsin :)Bencede yaparsın canım![]()
arzum koruma derken özel bişey yapmıyorum aslındaIyi olur kizin icin canim. Ev icin de sikma canini. Kararli ol. Istedigini alana kadar yilma/zayiflik gosterme. Nihayetinde karli cikan sen olursun.
Beslenme duzenin nasil? Koruma programi basarili gidiyor mu?
arzum koruma derken özel bişey yapmıyorum aslında
hoş dün 52 leri gördüm
yağlı tuzlu tatlı hiçbirşey yemiyorum
regle çok az kaldı
şişlik dışında bir sıkıntım yok şimdilik
akşam 7 den sonra yemiyorum heleki gece hiçççç yemiyorum![]()
Masmavi jilliani biraktiMasmavi gelmiyor ne zamandir. Sizin jillian topigine ugruyor mu?
arzum koruma derken özel bişey yapmıyorum aslında
hoş dün 52 leri gördüm
yağlı tuzlu tatlı hiçbirşey yemiyorum
regle çok az kaldı
şişlik dışında bir sıkıntım yok şimdilik
akşam 7 den sonra yemiyorum heleki gece hiçççç yemiyorum![]()
Masmavi jilliani birakti
Hiic zannetmiyorum..Oyle mi. Buraya da gelmez o zaman artik.
İlahi canım yaaa...nerden buluyorsunuz bu lafları... artık buraya gitdiğimde acaba zeynuşla tubiş ne yazışmış merak ediyorumHani siz çok iyi kilo verdiniz ya ondan soruyorum :) Burdan gece 11 de çeyrek ekmek peynir çikolata yiyen ebelere ne gibi Önerileriniz var :)
@zeynep44elif
Tabi canıııım gelmez artık.kaç zamandır yok...Oyle mi. Buraya da gelmez o zaman artik.
O zaman sohbetlerimize katılı ver de biz de seni tanıyalım kuzucum...Yooo olur mu çoooookk hızlısınız dahil olamıyorum açtığımda da ancak geçmişi okuyorum:)uzuuun bir durgunluktan sonra ağır oldu bu hız:)Alışırım ama zamanla hem sizi tanımaya çalışıyorum geçmişi okudukça.
hoşbuldummmm
alıntı yaptım yine tanıtayım :)
Kızlar merhaba ben 13.takımdan funda artık sizin takımda yarışacağım.Kişisel herhangi problem yok haftalardır süren motivasyon düşüklüğü bizi bu yola itti.Hem değişiklik iyi gelir belki:) @@Aynura88 sağolsun talebimizi çok olumlu karşıladı.Umarım sizin tarafınızdan da kabul görürüm.Kendimden bahsedeyim biraz.
29 yaşındayım 1.73 boyunda 90.4 kiloyum.8 yıllık ilişkimi evlilikle taçlandırdım 2.5 yıldır evliyim.Hayatım boyunca iriydim 6 aylıkken 12 kiloymuşum mesela:)yüzün güzel kemiklerin iri diye kandırıldım 29 yıl:)Evlendikten sonra baya kilo aldım.Artık bebiş istiyorum Allah kısmet ederse ama önce fazlalıklarımdan kurtulma yoluna girdim.Haplar otlar vs denedim yıllarca kat kat fazlaca aldım kiloları sağ kurtulduğuma seviniyorum artık sağlıklı beslenme yolunu sectim sporu da yavas yavas hayatıma sokmaya çalışıyorum bunu bir süreç değil de alışkanlık haline getirmek tek amacım.Geçen yıl 102.6 yı görünce ay ben bi şokkkbaşla bırak başla bırak 1 yılda 12 kilo vermişim yine de:)Bu arada kamuda çalışıyorum 4 yıldır bilgisayar mühendisiyim.
İnşallah bol eksili günler görürüz hep beraber.
tuba eğer sen bu hafta zeynepten az kilo verirsen fizana kadar kovalar seni ona göreHani siz çok iyi kilo verdiniz ya ondan soruyorum :) Burdan gece 11 de çeyrek ekmek peynir çikolata yiyen ebelere ne gibi Önerileriniz var :)
@zeynep44elif
bu daha ıyıydı..tuba eğer sen bu hafta zeynepten az kilo verirsen fizana kadar kovalar seni ona göre
çikolata yiyen ebelere değilde pizza kola ikilisini yapanlara önerim olabilir belki![]()