• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı

Öğlen bişey yemedim hasta ziyaretine git gel derken bu saat oldu

Akşam
Az makarna
Brokoli salatası
Marul salatası

Sonrasında mısır yiyebilirim yağsız patlamış mısırın etkisini bilen var mı kalorisi yüksekse yemicem

Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...

PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.

bir sitede buldum bunu .. .

bide başka bi sitede 100 kaloriyi geçmeyen atıştırmalıklar var o da şöyle diyo :

Fırında hazırlanmış patlamış mısır

Canınız oturup koca bir kase cips yemek istemiş olabilir. Bunun yerine fırında, yağsız, tuzsuz hazırlanmış patlamış mısır yiyebilirsiniz. Çünkü kalorisi yalnızca 100 kalori. Ayrıca lif açısından son derece zengin olan patlamış mısır uzun süre tok kalmanızı sağlayacak

1 kase domates çorbası

1 kase domates çorbası yaklaşık olarak 74 kalori ama tabii üstüne kaşar peyniri rendelememeniz ve yanında ekmek yememeniz kaydıyla.

Yoğurt ve çekirdek

Yağsız yarım kase yoğurdun içine birazcık ayçekirdeği ekleyebilirsiniz.

mısr yasak kalorı cok yuksek..

oleyse cok ıyı :)

Ben hiç bilmiyorum.tuğba yiycem diyince karatayın fikri sandım...ayyy tuğbaaa aydınlat bizi

şimdi bakın mısır yasak diyo karatay ama haşlanmış mısır ..
patlamış mısır hakkında tam bi bilgi yok kitapta ..
ben de diyet sitelerinde 100 cal bile olmadığını görünce azck yapam da yiyem dedim :)

yine de siz bilirsinz

PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.

bir sitede buldum bunu .. .

bide başka bi sitede 100 kaloriyi geçmeyen atıştırmalıklar var o da şöyle diyo :

Fırında hazırlanmış patlamış mısır

Canınız oturup koca bir kase cips yemek istemiş olabilir. Bunun yerine fırında, yağsız, tuzsuz hazırlanmış patlamış mısır yiyebilirsiniz. Çünkü kalorisi yalnızca 100 kalori. Ayrıca lif açısından son derece zengin olan patlamış mısır uzun süre tok kalmanızı sağlayacak

1 kase domates çorbası

1 kase domates çorbası yaklaşık olarak 74 kalori ama tabii üstüne kaşar peyniri rendelememeniz ve yanında ekmek yememeniz kaydıyla.

Yoğurt ve çekirdek

Yağsız yarım kase yoğurdun içine birazcık ayçekirdeği ekleyebilirsiniz.
Yememek en iyisi ama işte canımız çekdiyinde yiye bilirmişiz demek ki...

aynur diyette patlamış mısır yenilebilir
kavurga mısırda beyaz leblebide ancak aşırıya kaçmamak kaydıyla yağsız ve tuzsuz olarak

1 dilim ekmek yerine 2 çorba kaşığı haşlanmış mısır veya 1 su bardağı patlamış mısır yiyebilirsiniz.

-Dilara Koçak -

Back
X