• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben bu hafta çok iyi yaptım ama bugün tartildim kilim ayni.sanırım doğumdan altı ay sonra yani geçen ay mens oldum.50 gün oldu ve olmadım acaba ondan mi yoksa durdu mu vermem anlamadım.gecen hafta bu kadar dikkat etmedim ama çok iyi vermistim
Canım benim belki de bugünlük böğledir sabırlı ol...bazen günlük tartıldığımızda bunu görmemiz çok normal...yarını bekle derim...bi de suyu bol içki ödem atılsın varsa eyer...

Ya ben bu hafta çok iyi yaptım ama bugün tartildim kilim ayni.sanırım doğumdan altı ay sonra yani geçen ay mens oldum.50 gün oldu ve olmadım acaba ondan mi yoksa durdu mu vermem anlamadım.gecen hafta bu kadar dikkat etmedim ama çok iyi vermistim
Peki bugüne kadar tartılmadın mı hiç?

Gunaydin:KK66:

Hayat dun unutmusum canim. Annene cok gecmis olsun. Yuksek tansiyon sorunu mu var? Birseye mi uzuldu acaba...

Ezgi kolay gelsin canim. Oldu da bitti :KK66:

Funda masallah:KK66: Eslerimiz ogutucu gibi zaten. Ne versen yok demezler gram kilo almazlar:KK66:

Lilyana canim sen menu vermiyorsun ne zamandir. Bir yaz bakalim ne yeyip iciyorsun:KK66:

Cok şükür uzuntusu yok ama bianda tansiyon yukselmis kuzum tansiyonu yok.cok şükür ama indi simdi mlekler gibo uyuyo ilac uyku yapti doktor 2 3 tane ilac verdi cok sagolun canlarim ;)

Hayat hergün şimdiye kadar çoktan gelirdu.acaba nasıl oldu annesi?
sosyal dün gelmesi her halde sözünü tutamadı...
eliiif gel hadi söz vermişdin bugünden başlıyordun...
aeben ablaaaa sen de bi günaydın derdin nerdesin?

Biraz ev isi yaptim annem yorulmasin die simdi.kahvalti hazrliyorum annemle babama ;) cok tesekkur ederim kaptanim beni dusundugunuz icin ya cansiniz siz ya ;)

Oooh ne güzel menün varmış.öğlen tavuk Döner ya da Izgara köfte,yanında ayran ve salata. .
akşam da o patates dilimlerini boş ver doyana kadar köfte ayran salata ye...

tamam kaptan patates yok köfte ayran salata var :)

Geldim kizlar iyiyim bugün annem iyi keyfime diyecek yok dun benim icin cok zordu yanımda oldunuz sizi cok seviyorummmm canim takimim ;)

Gunaydinnn diyorum pardon tunaydin ;)

Bugun kutudan menu sectimmm ;)

Kahvalti

Marol maydonoz haslanmis tumurta koydum salatanin tuz yok ole salata yapip yedim ekmeksiz yibbi ;)

Oglen
corba 2 dilim ekmek cacik

aksam
tavuk haslanmis yaninda salata ekmek yok ;) menum bu cikti arkdaslar

spor 1 saat yuruyus yaparim

ve standat 500 kere ip atladimm ;)

suyu elimden alinn hep uyuyana kadar 3 litre oluyorr yaw ;)

Bugun kutudan menu sectimmm ;)

Kahvalti

Marol maydonoz haslanmis tumurta koydum salatanin tuz yok ole salata yapip yedim ekmeksiz yibbi ;)

Oglen
corba 2 dilim ekmek cacik

aksam
tavuk haslanmis yaninda salata ekmek yok ;) menum bu cikti arkdaslar

spor 1 saat yuruyus yaparim

ve standat 500 kere ip atladimm ;)

suyu elimden alinn hep uyuyana kadar 3 litre oluyorr yaw ;)
Güzel kuzum...ben de suyu çok rahat 3litre içiyorum...

Back
X