• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayat hergün şimdiye kadar çoktan gelirdu.acaba nasıl oldu annesi?
sosyal dün gelmesi her halde sözünü tutamadı...
eliiif gel hadi söz vermişdin bugünden başlıyordun...
aeben ablaaaa sen de bi günaydın derdin nerdesin?
Aynuram bizim ev ahalisi tatilde :)))) bende biraz gec kalkiyorum ( benim icin gec 9 da) kalkincada okuyacaklarim var onlara girisiyorum sonrada kahvalti fasli iste :)

Kizlar hani cadar ekmegin de bazen cevizli fakan oluyor ya onlar sakıncalımi
Hayatcim mumkunse tambugday ekmegi al cavdarinda gl endeksi biraz yuksek .icibe katilan her malzeme kl de artirir .. Ekmek icinde yiyene kadar ayri yiyceksen ye . Cok karisik ekmekleri ozelliklede farkli unlarin karisimini sindirim acisindan saglikli bulmuyorlar ;)

Sırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...
Ooo aynura one oyle hergun daldan dala atliyon bakim :(
Ekmegi kestin anladim ama lahana nerden cikti :( bu hafta ekmeksiz devam et lahana yapma 5 li rakamlari gorursun birkac gune ;)

Kizlar sayfalarin hepsini okuyanadim yine affedin . Esim hala toparlanmis degil bigun baska bir dr daha gidiceznonunla kizlarida avm ye birakicam . İslerimde var biraz aksama gorusuruz insallah

Hande evet 1 tane cocugum var canim;)

Tuba 1 saat gecerse yemekten sonra sporunu daha rahat yaparsin canim.

Zeynep adetten olabilir canim. Kacamak yapmadigin surece verirsin. Haftaya birden dusebilir;)

Ooo aynura one oyle hergun daldan dala atliyon bakim :(
Ekmegi kestin anladim ama lahana nerden cikti :( bu hafta ekmeksiz devam et lahana yapma 5 li rakamlari gorursun birkac gune ;)
Yok ablam lahana diyeti yapmıyorum.evdekilerede lahama çorbası yapıcam hep birlikde yiycez.bu gün ve de herhaldr yarın...

Bakın kızlar iki öncesi sonrası resmi koyuyorum...ilki sevgili editörümüz bahar...ikincisi ben

Eklentiler

• PhotoGrid_1421835481169.webp
    PhotoGrid_1421835481169.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 76
  • PhotoGrid_1405152827155.webp
    PhotoGrid_1405152827155.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 86
Yok ablam lahana diyeti yapmıyorum.evdekilerede lahama çorbası yapıcam hep birlikde yiycez.bu gün ve de herhaldr yarın...

Lahana corbasi ben diyet halini yaptım tatsiz tuzsuz icemedim ama ilerleyen gunlerde 1 hafta yapmayı düşüyorum benim teyzem yaptı 2 haftada 7 kilo verdi hemde diyetsyene gitti yagdanda vermis o 90 kiloydu cok fazlasi olan 7 kilo verir ben 2 hafta dayanamam tadi cok kotu diyet olanin 1 hafta yapicam ama şimdi deil diyete alışiyimda kuzum;)

Lahana corbasi ben diyet halini yaptım tatsiz tuzsuz icemedim ama ilerleyen gunlerde 1 hafta yapmayı düşüyorum benim teyzem yaptı 2 haftada 7 kilo verdi hemde diyetsyene gitti yagdanda vermis o 90 kiloydu cok fazlasi olan 7 kilo verir ben 2 hafta dayanamam tadi cok kotu diyet olanin 1 hafta yapicam ama şimdi deil diyete alışiyimda kuzum;)
Şimdi deyil canım.sen şimdilik böğle devam et. Deyişim gerektiyinde yaparsın böğle...

Kızlar ben şimdi kızımı uyutuyorum..kv galiba çorbayı yapıyor mutfakta.jesun patates de koyacak.ben de yemem patateslerini.dimi?

Darısı sizin de başınıza kızlar.inşallah sporla da fitleşirim...eski kızlar gördü ben sizin için koydum ki motive olsun sizede...

Cok motive oldum iyiki koydun yaa bende koyucammm bi zayflym oncesi sonrasi sanki farkli insan gibi oluyoruz kilo verince ;)
INŞALLAH kaptanimmm oncesnde kac kilosun ikincide kac kilosun kuzum

Back
X