- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kızlar ben şimdi kızımı uyutuyorum..kv galiba çorbayı yapıyor mutfakta.jesun patates de koyacak.ben de yemem patateslerini.dimi?
Kizini ALLAH bagislasin kaptanimmm nede guzeldir simdi prensesi op benim icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben şimdi kızımı uyutuyorum..kv galiba çorbayı yapıyor mutfakta.jesun patates de koyacak.ben de yemem patateslerini.dimi?
Üzerinde yazıyor kuzum ama orda 77kiloyum kesin.çünki yazın almışdım yeniden.sonra 58bile oldum...şimdi 61im...Cok motive oldum iyiki koydun yaa bende koyucammm bi zayflym oncesi sonrasi sanki farkli insan gibi oluyoruz kilo verince![]()
INŞALLAH kaptanimmm oncesnde kac kilosun ikincide kac kilosun kuzum
Ne bileyim hayatlm karatayda yasak ya ondan sordum.Corba da patates zarari olurmu ki 1 2 tane patates ten bisi olurmu kuzum
Üzerinde yazıyor kuzum ama orda 77kiloyum kesin.çünki yazın almışdım yeniden.sonra 58bile oldum...şimdi 61im...
Sağ ol ablası...Kizini ALLAH bagislasin kaptanimmm nede guzeldir simdi prensesi op benim icin![]()
Ne bileyim hayatlm karatayda yasak ya ondan sordum.
Yasak biliyorum kuzum.ben de acaba çorbada pişse de ama ben yemesem o patatesleri olurmu diye merak ediyorum...Evet karatay kitaplari var bende patates yasak diyor kuzum![]()
harikasn kaptanm :=)Bakın kızlar iki öncesi sonrası resmi koyuyorum...ilki sevgili editörümüz bahar...ikincisi ben
Kızlar kalabalıklaşınca geçmiş çok oluyor,hepsini okuyamâdım..sabah yedi buçuktan beri hastanelerdeyiz kuzumla..2 tane dişi çekildi...sonra çocuk doktoruna gittik geçmeyen mide bulântısı var bu hafta hiç okula gidemedi,kan verdi...kuşum benim..şimdide okula bırakıp geldim...Aynuram bu hafta menü bildirimim hiç iyi olmadı...kendime gelemedim,çok yorgunum...
Kizlarr ne cok konusmussunuz
Dikislerimi aldirdim acimadikiiii![]()
Birileri lahanâ diyetimi yapıyooooo burda,başımın yaptin mıştiniz kaptancıııım![]()
Yasak biliyorum kuzum.ben de acaba çorbada pişse de ama ben yemesem o patatesleri olurmu diye merak ediyorum...
Tam tersi karatay çok rahat bi diyet canım yaa. Diğer diyetlerde miktar var AMS onda kalori hesabi ve miktar yok doğru yiyeceklerden istediğin kadar yiyosun.ve bi artisi da sağlıklı beslenme olması.tamamen doğal beldenin diyoKaratayda hersey yasak yaww![]()
Canım bende kepek ekmeğini oldum olası hiç sevememiştim asla yemiyordum. Ama aeben abla bana bi ara tambuğday demişti gerçekten o daha tok hissettiriyo bana nedense. Kepek sanki bana yavan tatsız geliyo ama tambuğdayda ekmek yedim işte dedirtiyo midene resmeno zaman ben iyice azalta azalta ekmeği de keseyimm. ya da 1-2 dilim kepek ekmek yemeye çalışayım çünkü diğerinde miğdem çok bulandı. ofuduk pofudukk.. allah yardımcımız olsunn :)
Canım beniiimmm...ama ben hayatımdan çıkarmıyorum ekmeyi.sadece şimdi lik hem denemek hem de fazla 1kaç kilom var onu vermek için.sonra yine yiycem günde 4 5 dilim. Sen de verene kadar sabrlı ol sonra eklersin yine benim gibi vaz geçemiyorsan
Bana göre ve doktorumun söylediğine göre çerezler sakıncalı değil, zaten içerisine çok fazla da koymuyorlar.Kizlar hani cadar ekmegin de bazen cevizli fakan oluyor ya onlar sakıncalımi
Hande evet 1 tane cocugum var canim
Tuba 1 saat gecerse yemekten sonra sporunu daha rahat yaparsin canim.
Zeynep adetten olabilir canim. Kacamak yapmadigin surece verirsin. Haftaya birden dusebilir![]()
Aaa canım aklıma birşey geldi. Hani geçenlerde kendi kullanıcı adını beğenmiyordun ya şu sözüde unutma bunu düşün okuyunca benceÇok gecmis.olsun tatlım![]()
Aaa canım aklıma birşey geldi. Hani geçenlerde kendi kullanıcı adını beğenmiyordun ya şu sözüde unutma bunu düşün okuyunca bence
Hayat boş, eğlen coş![]()
Ben yapıp dolaba koyuyorum bazen kurtarıcım oluyor,benim çorbam çok lezzetli olur..,tavuk bulyon ve kırmızı ( kâpya) biber koyuyorum...bol soğan,domates ve sarımsak koyarım 2-3 diş...Lahana corbasinin tadi cok.kotu ama ben zayflymda kilo vermem durursa yapicam ama.daha cok varsen yaptnmi kuzum