Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun Gupsecim...dinlen iyice..Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.
Kuzum ben lahana diyeti yapmıyorum ki.sadece evdekilerle kendime yaptım lahana çorbası.2gün içicez.ayrıca diyetik deyil ki içinde herşey var.bizde öyledir lahana çorbaı koca tencerede yapılıyor iri kemiklerle 2gün yiyoruz ve de çok nefis oluyorBen yapıp dolaba koyuyorum bazen kurtarıcım oluyor,benim çorbam çok lezzetli olur..,tavuk bulyon ve kırmızı ( kâpya) biber koyuyorum...bol soğan,domates ve sarımsak koyarım 2-3 diş...
Uyu kuzum.uyu dinlen.rahatlarsln inşallah..Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.
Nedirki bu şişlikden bizim çekdiyimiz...bilmemki,aksine bi şey yeme...geçer inşallah.ben de laha çorbası içtim açlığın korkusundan 2tabak içtim şimdi patlıyorum.su bile içmeye yerim yok...ekmek yemiyorum ya acıkmanın korkusundan yemeyi çok yiyorum galibakızlar karımda kocaman bir şişkinlik var ne yapsam geçerki patlıycam şimdi
Nedirki bu şişlikden bizim çekdiyimiz...bilmemki,aksine bi şey yeme...geçer inşallah.ben de laha çorbası içtim açlığın korkusundan 2tabak içtim şimdi patlıyorum.su bile içmeye yerim yok...ekmek yemiyorum ya acıkmanın korkusundan yemeyi çok yiyorum galiba
Ne güzel canım...bak bitti gitti...Kizlarr ne cok konusmussunuz
Dikislerimi aldirdim acimadikiiii![]()
Günaydın elifim.başlıyormusun bugün?
Bak şimdi...
söz verdim sana ama annemler bana geldi bikaç gün de bizde kalıcaklar![]()
nıye belkı yaparızArkadaşlar ben dun bisey öğrendim ayda 5 kilo gidiyormuş .denicem bende ama size soylememmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar ben dun bisey öğrendim ayda 5 kilo gidiyormuş .denicem bende ama size soylememmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Virmemmm .tuba Neredesin sana hiccc vermem.sen ver biz vermeyelim mi![]()
sen ver biz vermeyelim mi![]()
Elif canim kendine gun bugun deyip baslaman lazim. Bazi yiyeceklere olan zaafini yenemezsen basarili olamazsin. Kim misafir olursa olsun, onlara ayri kendine ayri pisirebilmeli sana yememen gereken birsey teklif edildiginde kararli bir sekilde hayir diyebilmelisin canim. Suan sadece erteliyorsun...kirilma, dost aci soyler.
Naz bol su ic, orta tempoda 45dk kadar yuru. Sislik falan kalmaz. Adet doneminse bilemeyecegim.