• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aç karna spor yapman lazım ki var olan yagları karbonları yakasın .. yedikten snra kahvaltıda aldıklarını yakarsın çoğunlukla ...
imkanın varsa muhakkak sabah erken .. sonra bi bardak tarçınlı ya da kakaolu sütt .. sonra da bi güzel kahvaltı .. miis misss:KK68:
( spordan sonra kalsiyum almak gerekir )
Aaa eveeet çook doğru söylüyorsun ;) Bu çok mantıklı geldi bana :) Tamamdır sabah erkenden yapıyorum :) Gerçi işe giderkende sabahları hep yürüyordum zorunluda olsa, metrodan metroya in çık :KK70::KK70:

Menüm

Sabah; klasik karatay kahvaltısı(St 07:00 da)

Öğlen; etli nohut

Aksam ; 3 ceviz,fıstık 2 mandalina .
Kendimi çok ama çok halsiz hissediyorum uzun zamandır.yemek yapacak halim yoktu ondan aksam bunları yedim.yarin bi dahiliyeye gitcem zaten.çok bitkinim :(

Aaa eveeet çook doğru söylüyorsun :KK66: Bu çok mantıklı geldi bana :) Tamamdır sabah erkenden yapıyorum :) Gerçi işe giderkende sabahları hep yürüyordum zorunluda olsa, metrodan metroya in çık :KK70::KK70:

evet zaten günlük hayatı hareketli olan daha şanslı yaa ..
ben evdeyim tatil diye .. ben de annecime iş yapıyorum her gün evi temzliyorum :)

Menüm

Sabah; klasik karatay kahvaltısı(St 07:00 da)

Öğlen; etli nohut

Aksam ; 3 ceviz,fıstık 2 mandalina .
Kendimi çok ama çok halsiz hissediyorum uzun zamandır.yemek yapacak halim yoktu ondan aksam bunları yedim.yarin bi dahiliyeye gitcem zaten.çok bitkinim :KK43:

akşamm meyve yedinn haaa ... telefonum nerde benm allooo canaaannnnn :):))

bugünkü menüm
çok düzensiz

sabah hastaneye gittim arkadasim için yanında olmak için o tahlil verir diye yemedi ben de yemedim

öğlen 1 haşlanış yumurta zeytin 1 çatal nutella

öğlen
sonunda evime geldim
patlıcan yemeği
yoğurt

akşam
brokoli salatası
patlıcan yemeği

su 2 lt

bugünkü menüm
çok düzensiz

sabah hastaneye gittim arkadasim için yanında olmak için o tahlil verir diye yemedi ben de yemedim

öğlen
sonunda evime geldim
patlıcan yemeği
yoğurt

akşam
brokoli salatası
patlıcan yemeği

su 2 lt
Demek Nutella yedin.vicdanın sizladi diye de bir çatal yazdın ama bizi kandıramazsın .:KK11:

Bugünki menüm:

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 adet melisa çayı
special k kraker

Akşam:
Tavuk
Salata
Yoğurt

1 lt su içtim. 20 dk yürüyüş. 1 saat bisiklette çalışacağım ama arttırabilirimde belli olmaz dün gaza geldim :)))

Hastayım diyorum kara vicdanlı insan yemek yapiyim mi der.pis ispiyoncu :63:

ne hastalığı canım yaa sen ebesin ebeler güçlü hatunlardır :)
o zaman sen her gün saatlerce yaptıgın muntazam bir düzenle devam ettğin o meşhur harika sporlarına bugün ara vermek zorunda kalacaksın yaaaa tühhhhhhhhhhhh :)) :KK70::KK70::KK70:

bugünkü menüm
çok düzensiz

öğlen
sonunda evime geldim
patlıcan yemeği
yoğurt

akşam
brokoli salatası
patlıcan yemeği

su 2 lt
Nutellaa mıııı:KK57::KK57::KK57: Ben 2 aydır tadını unuttum nerdeyse :KK57::KK57::KK57:

Back
X