Pizza yasak ama dürüm yiyebilirim dedin afferin benim rakibeme.ketçap mayonez de dokseydin tadı çıkmaz simdi oylehayır bee . kardeşim çokk istedi ama ben olmaz dedim pizza yasak ddm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pizza yasak ama dürüm yiyebilirim dedin afferin benim rakibeme.ketçap mayonez de dokseydin tadı çıkmaz simdi oylehayır bee . kardeşim çokk istedi ama ben olmaz dedim pizza yasak ddm :)
iyiym abla sne nasılsınİyi akşamlar kuzum.nasılsın?nasıl gidiyor?
Pizza yasak ama dürüm yiyebilirim dedin afferin benim rakibeme.ketçap mayonez de dokseydin tadı çıkmaz simdi oyle![]()
Aaa eveeet çook doğru söylüyorsunaç karna spor yapman lazım ki var olan yagları karbonları yakasın .. yedikten snra kahvaltıda aldıklarını yakarsın çoğunlukla ...
imkanın varsa muhakkak sabah erken .. sonra bi bardak tarçınlı ya da kakaolu sütt .. sonra da bi güzel kahvaltı .. miis misss![]()
( spordan sonra kalsiyum almak gerekir )
Pizza yasak ama dürüm yiyebilirim dedin afferin benim rakibeme.ketçap mayonez de dokseydin tadı çıkmaz simdi oyle![]()
ya valla tam yemedim yarımdı :)
ketçap mayonez hiç sevmeeeemmm
Aaa eveeet çook doğru söylüyorsunBu çok mantıklı geldi bana :) Tamamdır sabah erkenden yapıyorum :) Gerçi işe giderkende sabahları hep yürüyordum zorunluda olsa, metrodan metroya in çık
![]()
Aa bende sevmem.ama seni severim bilirsinya valla tam yemedim yarımdı :)
ketçap mayonez hiç sevmeeeemmm
Menüm
Sabah; klasik karatay kahvaltısı(St 07:00 da)
Öğlen; etli nohut
Aksam ; 3 ceviz,fıstık 2 mandalina .
Kendimi çok ama çok halsiz hissediyorum uzun zamandır.yemek yapacak halim yoktu ondan aksam bunları yedim.yarin bi dahiliyeye gitcem zaten.çok bitkinim![]()
bilmemm mii kuzumm canım ebem benim :))Aa bende sevmem.ama seni severim bilirsin![]()
Hiç araya girmedim ama sizin konuşmalarınıza bitiyorum yaaaHer gördüğümde işte muhteşem ikili diyorum
![]()
Hastayım diyorum kara vicdanlı insan yemek yapiyim mi der.pis ispiyoncuakşamm meyve yedinn haaa ... telefonum nerde benm allooo canaaannnnn :):))
Demek Nutella yedin.vicdanın sizladi diye de bir çatal yazdın ama bizi kandıramazsın .bugünkü menüm
çok düzensiz
sabah hastaneye gittim arkadasim için yanında olmak için o tahlil verir diye yemedi ben de yemedim
öğlen 1 haşlanış yumurta zeytin 1 çatal nutella
öğlen
sonunda evime geldim
patlıcan yemeği
yoğurt
akşam
brokoli salatası
patlıcan yemeği
su 2 lt
yok gercekten 1 catal yedim :) catalın ucuyla tadına baktımDemek Nutella yedin.vicdanın sizladi diye de bir çatal yazdın ama bizi kandıramazsın .![]()
Hastayım diyorum kara vicdanlı insan yemek yapiyim mi der.pis ispiyoncu![]()
Nutellaa mııııbugünkü menüm
çok düzensiz
sabah hastaneye gittim arkadasim için yanında olmak için o tahlil verir diye yemedi ben de yemedim
öğlen 1 haşlanış yumurta zeytin 1 çatal nutella
öğlen
sonunda evime geldim
patlıcan yemeği
yoğurt
akşam
brokoli salatası
patlıcan yemeği
su 2 lt
ben de unutmuştum hatırlayım dedimNutellaa mııııBen 2 aydır tadını unuttum nerdeyse
![]()