• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyle dönemlerde az yemek çözüm değil canım denedim ve gördüm hatta çok yemek daha makul bi çözüm zihnin aç çünkü zihnini doyurmadan karnını doyurman mümkün değil bi kaç gün ara verip aklına geleni yemeyi dene bence ben 4-5 hafta mücadele ettim az yemeye çalıştım çalıştım olmadı sonra saldim kendimi özgür bıraktım canım ne isterse yedim aklıma gelen neyse o an yedim 2. Günün aksaminda düzene girdim aklıma bile gelmez oldu yemek yemek
Turtla canım sporunu yapmadın mı dün?

Gunaydin;)

Benim salatada yok yok;) Domates, salatalik, marul, mor lahana, yesil sogan, kuru sogan, sarmisak, yesil biber, zeytin ve peynir. Eger omlet yapmamissam, 1 ya da 2 tane de haslanmis yumurta var.

Funda ve guler gecmis olsun arkadaslar.

Esma sikilma canin. Bugun canim istemez, yarin sevkle yaparsin. Can sikacak konular degil hic;)

Gunaydin:KK66:

Benim salatada yok yok:KK66: Domates, salatalik, marul, mor lahana, yesil sogan, kuru sogan, sarmisak, yesil biber, zeytin ve peynir. Eger omlet yapmamissam, 1 ya da 2 tane de haslanmis yumurta var.

Esma sikilma canin. Bugun canim istemez, yarin sevkle yaparsin. Can sikacak konular degil hic:KK66:
Teşekkür ederim canım bugun iyiyim şükürler olsun.

canım ayran çorbası diyeti vücuttan pek kilo verdirmiyor
şevkini kırmak istemem ama denedim onayladım ki ben çok hızlı kilo verenlerdenim
Hamdem o bunyeye bakar canin ben cok yapardim ayrin asini lapadan daha iyi sonuc alirim cok zaman ;)

Gunaydin;)

Benim salatada yok yok;) Domates, salatalik, marul, mor lahana, yesil sogan, kuru sogan, sarmisak, yesil biber, zeytin ve peynir. Eger omlet yapmamissam, 1 ya da 2 tane de haslanmis yumurta var.

Esma sikilma canin. Bugun canim istemez, yarin sevkle yaparsin. Can sikacak konular degil hic;)

Bemde tam yazacaktim arzu domates salataliga salata demez o yiyeceklerine zaman ayirir gecistirmez diye ;)

Kızlar bugün 60.800 kiloyum.400gram atmışım düne göre herhalde lahana çorbası izin vermedi çok vermeme ya da normal bi durum.kahvaltımda 1ipince dilim kupkuru kızarmlş kepekli ekmek yedim bugün ama....

Bir insanın kilosu her gün 1 kilo gibi koca bir rakam oynar mı ya :KK70::KK70::KK70: Bu tartı beni manyak etti tabii herkeste aynı değilse :KK70:

Kızlar bugün 60.800 kiloyum.400gram atmışım düne göre herhalde lahana çorbası izin vermedi çok vermeme ya da normal bi durum.kahvaltımda 1ipince dilim kupkuru kızarmlş kepekli ekmek yedim bugün ama....
Hmm tebrik ederimm canımm yediklerimiz çok farkediyor ya..
Ya ben birde regl olucam şiş vucudum sankii :110:

Back
X