- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum canım,düzelicek yok.bi de belki bu ay tv alırız yatak odasına...aslında tablet de istiyirum...pc düzelmezse tablet alırım...Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor
Aeben kim geliyor misafirlige?
Hande nasil gidiyor canim?
Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim![]()
Kız o günaydın deyil tünaydın olmalıııı....Gunaydinnnnnn![]()
Gulrum daha yeni tanidigimiz icin diyetlerinizi tam bilmiyorumn ama yediklerin cok diyete uygun degil , ama ilk etapta aburcuburu kesmen bile sana kilo verdirmeli ...
Menulerini et ,salata ,sebze yogurt seklinde sec .
Mesela oyleyin
Coban kavurma yada tavuk sote . Yaninda ya mercimek yada piyazi sec bolda salata .. Boyle bol
Munude yogurtta vardir mutlaka birde ondannaldimmi super
Kız o günaydın deyil tünaydın olmalıııı....
aaben önerilerin için çok teşekkür ederimm. öğlen çoban kavurma yarım porsiyon mercimek çorbası ve salata yiycem. ben ekmeği çok tüketirdim mesela makarna ile bile ekmek yiyen birisiyim. ama akşam yemekte bir dilim ekmeğin yarısın yedimm. porsiyonlarımı azalttım falan. ay bilmiyorummm umarım bi faydasını görürürm.
Yok artıda değilim yine eksideyim. Ama bir önceki günki eksi değil sadece o yüzden :) Ama eminim ki yarına yine değişecek dünki kiloyu görürüm :)Ne yani artıdamısın periiiiim?![]()
nasil gidiyor koruma evresi ne yiyorsun ne iciyorsn bakalimdaha yeni actim gozumu
![]()
Gulru sana ilk etapda porsiyon azaltmayi degilde serbest yeneceklerden doyana kadar yemeni oneririm . Yani oylen secmis olduklari tam porsiyon ye ,cizlari yemeaaben önerilerin için çok teşekkür ederimm. öğlen çoban kavurma yarım porsiyon mercimek çorbası ve salata yiycem. ben ekmeği çok tüketirdim mesela makarna ile bile ekmek yiyen birisiyim. ama akşam yemekte bir dilim ekmeğin yarısın yedimm. porsiyonlarımı azalttım falan. ay bilmiyorummm umarım bi
faydasını görürürm.
Eskisinden farkli bisey yemiyorum aslinda dun gece arkadaslarimlaydim 11de bi cis yaptim ama bugun guzel sporlar menuler yapicam onu telafi ederim diye dusunuyorum :)nasil gidiyor koruma evresi ne yiyorsun ne iciyorsn bakalim
Oooo bu daha çokmuş cidden normal o zaman :)Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor
Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim![]()
Oooo bu daha çokmuş cidden normal o zaman :)
aeben abla ben ömür boyu diyette olucamHamdem sen nasilsin menulerin nasil diyetsiz gunler nasil geciyor ??
Hulyam izne cikiyormussun canim iyi tatiller .. Benimde misafirlerim gelecek 1hafta 10 gun kalirlar insallah :)
iyidir arzu verdim kiloları mutluyumPeri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor
yarın tartı günü tabi ye lapalarılapa yiyorm cok muhtesem :)![]()
Gülrum geçmiş olsun...Leslie yi 10 dakika yapabilmişsen senin kaslar hiç çalışmamış...o zaman yorulsanda ilk hafta hergün 2 mili muhakkak tamamla..2. Hafta 3 mile çıkart...3 hafta leslie ile beraber hafif tüm vücut çalıştıran videolara başla canım...1 ay sonra yürürken bile vücudunun esnekliğine şaşıracaksın...kızlarr geldim ben geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. bugünkü menüm şöyle
sabah
çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin. her zamanki menü yani :) iş yerinde kahvaltı yapınca böle oluo yoksa bende yumurta falan yemek istiyorum ama burda kokar.
öğlen işyeri menum
akşam evde köfte patates var yanına tarhana çorbası yapmayı düşünüyorumm. ben çalıştığım için 2 günlük yemek yapıyorum o yüzden yine dünkü menü :)
- Mercimek Çorbası
- Çoban Kavurma
- Tavuk Sote
- Napoliten Soslu Makarna
- Tahin Helvası
- Fasulye Piyazı
- Salata bunların hepsini almıyorum aldıklarımıda yarım porsiyon tüketiyorum.
ben daha yeni olduğum için spor konusunda yeniyim. eşim leslienin videosunu indirmiş. allahım o hatunlar ne enerjiktir yaa bi yorulmadılarr. 10 dk yapabildim ancak. 100 tane de ip atladım. vücudum alışkın olmadığı için bacaklarım ağrımaya başladı. sabah kalktığımda tutuk olurum die daha fazla yapmadım. yavaş yavaş arttırıcam süreyi.
bugünde sabah doktora yürüyerek gittim geldim hızlı tempoda kronometre tuttum 25 dk sürdü. ben masa başında olduğum için hep bu benim için güzel bir süre die düşünüyorum.
pazartesi gününden beri yediklerime çok dikkat ediyorum. simit abur cubur yemiyorum ekmeği yarı yarıya kestim. su 2,5 litre tüketmeye çalışıyorum. ama sabah tartıldım yine 62 kiloyum ben anlamadımm bu işi. ilk etapta biraz zor mu oluyor kilo vermek sonradan mı açılıyor vücut acaba :)
Liliş çok lezzetli çorbadır...yazları içilir genelde anacım çok yapardı...diyet olarak değil...yazın benim dolapta hep olur,naneli..oğlum bayılır...sende yap ufaklığa yazın..çok doyurucudur..,ben 1 kilo yarmayı düdüklüde haşlarım 3 er kepçe buzdolabı poşetlerine doldurup buzluğa atarım..oğlan isteyince 5 dakikada hazır.,Iyyy ben almıyayımm![]()
Ay ne bilem ben soğuk çorba içememmmLiliş çok lezzetli çorbadır...yazları içilir genelde anacım çok yapardı...diyet olarak değil...yazın benim dolapta hep olur,naneli..oğlum bayılır...sende yap uzaklığa yazın..çok doyurucudur..,ben 1 kilo yarmayı düdüklüde haşlarım 3 er kepçe buzdolabı poşetlerine doldurup buzluğa atarım..oğlan isteyince 5 dakikada hazır.,