• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de akşam yemeyinde la hana yemedim.sadece yeşillik ve lor yedim.fakat çok aclktım az önce de 10tane badem 1kaşık lor peyniri yedim..menümü de yazayım

12.00 1dilim ekmek,peynir,2yumurta
17.00yeşillik+lor peyniri
20.00 badem lor peyniri

Daha 2litre su,1litre de içicem bi de jilllianlmı yapıcam...ah ah keşke erken ıyapsaymışım..ah arzummm nasıl atlatım ben onu...

Ben de akşam yemeyinde la hana yemedim.sadece yeşillik ve lor yedim.fakat çok aclktım az önce de 10tane badem 1kaşık lor peyniri yedim..menümü de yazayım

12.00 1dilim ekmek,peynir,2yumurta
17.00yeşillik+lor peyniri
20.00 badem lor peyniri

Daha 2litre su,1litre de içicem bi de jilllianlmı yapıcam...ah ah keşke erken ıyapsaymışım..ah arzummm nasıl atlatım ben onu...

Yaslandik diyorum ya sana;)

Listede olmadigin icin senin sporunun saati onemli degil canim. Aksatmadan duzenli yap sadece;)

Yazayimda ablanizin yogunluguna bakin :)
Sabah erkenden kaktim ev ahalisi uyuyor . İslerim vardi . Esimde gec kalkti bu arada hala hasta igneye basladi cigerlerini usutmus :(...
Oylen kurs vardi , ardindan risale derslerim , ardindan oglanin dersanesi market vs . Simdide komsunun kinasi var oraya gidicem :)))
O yuzden sık gelemiyorum yane :)

Yazayimda ablanizin yogunluguna bakin :)
Sabah erkenden kaktim ev ahalisi uyuyor . İslerim vardi . Esimde gec kalkti bu arada hala hasta igneye basladi cigerlerini usutmus :(...
Oylen kurs vardi , ardindan risale derslerim , ardindan oglanin dersanesi market vs . Simdide komsunun kinasi var oraya gidicem :)))
O yuzden sık gelemiyorum yane :)
Hmmmm...ben de bugün kendi kendime düşünüyordum aeben abla izne ayrıldı soğudu buradan;)

ne guzel dedın arzu ..evlılıkler 5 yılda oturuyor derlerdı ..hep uzerınde dusunurdum neden.anladımkı artık sen vazgecıyorsun o vazgecıyor degıstırmekten..kabullenmeye basladıgın anda gıdıyor butun sorunlar ..:D
Ha şunu bilin , kimse degismez , oldugu gibi kabul edin .beklentinizi sifira indirin.

Kiz ayni yaslardamisiniz masallah sari sekere .
Hulyaya katiliyorum onun tarzi spora benziyor .
4yas kucuk ablam benden ama her yerde dikkt cekici bi kizdir fizigi saci falan cool bi tarzi var hanfendinin :D hic ev isiyle isi olmaz odasini toplamaz yatagini toplamaz:KK34:

Back
X